Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΤΩΡΑ. Βόλος: Συνελήφθησαν οι ληστές του Διστόμου από την Αντιτρομοκρατική

Βόλος: Συνελήφθησαν οι ληστές του Διστόμου από την Αντιτρομοκρατική
Στη ληστεία του Διστόμου φέρονται να εμπλέκονται τα δύο άτομα που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο.  Ως τώρα συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ η επιχείρηση γίνεται με συνδρομή της ΕΚΑΜ. Συγκεκριμένα...
οι αστυνομικοί περικύκλωσαν μια μεζονέτα που ήταν το κρυσφήγετο τριών φερόμενων ως ληστών του Διστόμου με σκοπό να τους συλλάβουν. Κατά την έφοδο των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΚΑΜ, ένα από τα άτομα αρνήθηκε να παραδοθεί στους αστυνομικούς και αυτοκτόνησε με καλάσνικοφ. Στη συνέχεια, οι άλλοι δύο παραδόθηκαν στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και θα μεταφερθούν στην Αθήνα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για σωρεία ληστειών.Στο σπίτι βρέθηκαν παρκαρισμένα τρία αυτοκίνητα και οπλισμός, που αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive