Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ. Του Αργύρη Σιδέρη

Αν δεν υπήρχαν Έλληνες, δεν θα υπήρχε ο πλανήτης. 

Και Αν υπήρχε θα ήταν μια .. σκατόπετρα στο σύμπαν.Τα  ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ υπάρχουν σήμερα και θα υπάρχουν στο διηνεκές, λόγω της ύπαρξης του ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στον πλανήτη Γη, που σαν βάση του δεν είναι Ελληνικό. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί θα χρειαζόντουσαν ΑΙΩΝΕΣ συγγραφής. Άλλωστε ΟΛΟΙ τα ξέρουμε. Διίστανται οι απόψεις  για το πότε οι Έλληνες υπάρχουν επι Γης. Η πιο σωστή άποψη- για μένα- είναι οτι βρίσκονται ΕΔΩ απο της δημιουργίας του ανθρώπου...

Στα 60 χρόνια πλήρους ενασχόλησής μου με τα κοινά και η περιλάνησή μου σε πολλές χώρες κατέληξα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος όπου Γης, δεν μπορεί να συγκριθεί με τις γνώσεις και το μεγαλείο ψυχής των Ελλήνων. Πρόσφατα ως διαχειριστής του πατριωτικού Blogg: "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" διαπίστωσα αυτό το ψυχικό μεγαλείο.ΔΕΣ ΕΔΩΑνθρωποι απο όλες τις κοινωνικές τάξεις, απο διάφορες  χώρες, έσπευσαν να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους απο καρδιάς, για την αποκατάσταση της υγείας μου (ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) και την ομαλή λειτουργία του ιστολογίου που 15+ συναπτά έτη πασχίζει κόντρα στο σύστημα, περα απο κόμματα και χρώματα να ξεδιαλύνει το θολο τοπίο που κατασκευάζουν τα θολά ξεπουλημένα μυαλά, πιστεύοντας στην "ύπνωση" των Ελλήνων και στην υλοποίηση των σατανικών τους σχεδίων. ΜΑΤΑΙΩΣ πασχίζουν όμως, όσοι πικραναν, βασάνισαν, πλήγωσαν τους έλληνες είχαν οικτρό και οδυνηρό τέλος, μηδενός εξαιρουμένου. Ετσι και σήμερα, προσπαθούν να μας διχάσουν. Κούνια που τους κούναγε τα ρεμάλια, οσονούπω, θα λάβουν τα επίχειρα της κακίας του. Όσο αφορά όλους εμάς. Να παραμείνουμε γρανιτένια πέτρα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΜΑΧΗΤΕΣ όπως ΠΑΝΤΑ. Σας ευχαριστώ με συγκίνηση ΟΛΟΥΣ


ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

20 σχόλια:

  1. Εύχομαι περαστικά και να είσαι ατσάλινος.
    Οπως η πίστη και η αγωνιστικότητά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις ένα σημαντικό προνόμιο - είσαι Σιδέρ(ενιος)...Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα για τα τόσα εγκώμια που πλέκεις στη φυλή μας (ως...Πιπερόπουλος) αλλά πιπέρι όχι κόκκινο για να σου κάψω τη γλώσα αλλά μαύρο για να σου δώσω εκείνη την απαράμιλλη γεύση της ελληνικής ψυχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... Κι αν δεν υπήρχε ο Αργύρης μας εμείς δεν θα ενημερωνόμασταν ποτέ για όλα τα μικρά και μεγάλα, σοβαρά και αστεία γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας. Γι αυτο ο Αργύρης μας θα συνεχίσει να ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να μας ενημερώνει και να μας εμψυχώνει κι εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας... οι ευχές όλων μας αλλά και η συμπαράσταση στον αγώνα σου για την υγεία σου και την επιβίωσή σου είναι μαζί σου, για να πορευτούμε ως Ελληνες για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΘΑΤΕ, ΚΕ ΣΙΔΕΡΗ (ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αιμάτωμα εγκεφάλου χειρουργείο 3 τ0 πρωί σε κώμα, επαναφορά με απινιδωτές .. αυτά.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμε κύριε Σιδέρη,σιδερένιος,και ρυθμίστε άριστα,τα αντιπηκτικά σας!!!!
    Σας έχουμε ανάγκη!!!!!
    Με εκτίμηση,
    Ν.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιδερενιος κυριε Σιδέρη !
    Να ειναι η τελευταια φορά που βρεθηκατε στο νοσοκομειο.
    Ολα να σας πηγαινουν κατ ευχήν!
    Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας σε ολους εμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περαστικα και υγεια! ο θεος μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έστω και αργοπορημένα, κύριε Σιδέρη , σας εύχομαι ολόψυχα να είστε Σιδερένιος και να παρεμείνεται στις επάλξεις όπως μέχρι τώρα .
    Το Έργο σας είναι πράγματι Φωτεινό και Ελληνικότατο .
    Αναρτώ στο Twitter μου τα περισσότερα άρθρα σας με υπέρτατη σιγουριά και εμπιστοσύνη .
    Να είστε πάντα καλά και ο Θεός μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ;ευχαριστώ πολλύ απο καρδιάς. Αγωνας μέχρις ΤΕΛΟΥΣ φίλε HEKTOR.Είπαμε, οτι δεν μας σκοτώνει μας ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε κε Σιδερη μολις σημερα διαβασα την ειδησι για την επικινδυνη εγχειρησι και την σωτηρια σας.Εισθε πολυ τυχερος που παρα την ταλαιπωρια και τα ''βασανιστηρια '' των χειρουργειων επιζησατε αλωβητος εως το τελος Εχετε την αγαπη και την συμπαραστασι μας Ευχαριστουμε που τοσα χρονια δινατε φωνη και στην αλλη αποψι Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ, τόσο απλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όσο μας χαρίζει μέρες θα τις αναλώνουμε για την γλυκειά μας Πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ


    ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γνωρισα τον Αργυρη μεσω διαδικτυου και αποδεικνυε παντοτε οτι σκπετατι ελληνικα.Δεν φιμωνε αλλα εδινε την δυνατοτητα σε ολους να εκφρασθουν ελευθερα σεβομενος την αλλη αποψι αλλα καταγρφοντας πρωτιστως την ορθη ελληνικη μια εποχη που αυτο στο ελλντα νεα σοβιετια ηταν αδυνατον
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ μου Αργύρη, συγκινήθηκα και ξέρεις πολύ καλά το γιατί. Ναι, φίλε μου, Είμαστε Έλληνες, είμαστε ζωντανοί και ακόμη αμίμητοι!!! Ο Γερμανός Γιόχαν Βίνκελμαν ιστορικός (1717-1768) που πέθανε πριν ζήσει την Ελληνική επανάσταση είχε πει: "Ο μόνος δρόμος για να γίνουμε αμίμητοι, είναι να μιμηθούμε την Ελληνική αρχαιότητα". Καταλαβαίνεις τι θα είχε πει αν ζούσε στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ακόμη αν ζουσε το Ελληνικό θαύμα στην Αλβανία (1912-1913). Ξέρεις τι είπε κι ο Αργεντίνος ιστορικός που πέθανε πριν 40 χρόνια περίπου: "Όλοι είμαστε Έλληνες, όλη η Δύση είναι Ελλάς, όλοι οι Δυτικοί είναι Έλληνες εν εξορία" !!! Αυτόν τον Έλληνα η Παγκοσμιοποίηση προσπάθησε να τσακίσει και να εξαφανίσει ματαίως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
    ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΓΥΡΙΕ ΣΙΔΕΡΗ
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τιμή μου ,που μου παραχωρείς χώρο για σχόλια.Ευχαριστώ για την διαρκή φιλοξενία.Είσαι από τους ελάχιστους εναπομείναντες...ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Ο χρόνος αυτός να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο ,για σένα και για τους ...ολίγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive