Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ"


  • ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΘΝΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ.
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ, ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
*ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ,
ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !


Ε Δ Ω : ΟΛΗ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ"


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ :

ΣΗΜΕΡΑ που η πολιτική έχει μετατραπεί σε αποιδεολογικοποιημένο φέουδο οικογενειών και εγκεκριμένων υποτακτικών της παγκοσμιοποιημένης κεφαλαιοκρατίας, η αντίσταση είναι πράξη που απαιτεί θυσίες.
ΣΗΜΕΡΑ που η Ελλάδα βάλλεται απο εξωτερικούς εχθρούς και εσωτερικούς υπονομευτές της εθνικής και κοινωνικής συνοχής.
ΣΗΜΕΡΑ που οι παγκοσμιοκράτορες των ΗΠΑ προωθούν τη διαμελιστική πολυπολιτισμικότητα, απαιτείται η κοινή δράση όλων των Ελλήνων για την αντιμετώπιση των τεράστιων εθνικών κινδύνων.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια πρωτοβουλία των πατριωτών πολιτών που θα ενωθούν, πέρα απο κομματικές αγκυλώσεις, με κοινό σκοπό την σύγχρονη Εθνική Αντίσταση για να δοθεί ένα τέλος στίς εθελόδουλες ηγεσίες εθνικής υποτέλειας.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ η υπεράσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και η παρεμπόδιση της αναγνώρισης του κράτους των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, η άρνηση να αποδεχθούμε την επιβουλή των υποκινητών της παραχάραξης της Ελληνικής ιστορίας.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ η υπεράσπιση των Εθνικών δικαίων του Ελληνισμού της Κύπρου και η κοινή στάση ενάντια στο σχέδιο ΑΝΑΝ!
ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ η υπεράσπιση της Ελληνικής γης, του Πολιτισμού, της Ελληνικής γλώσσας.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ οι ήρωες του γένους, οι αγωνιστές της Δημοκρατίας.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ!
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!


Ο Τόπος έχει ανάγκη μια μεγάλη Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη,για να σταματήσει ο κατακερματισμός των δυνάμεων του λαού και του έθνους.


ΓΙΑ να καλυφθεί αποτελεσματικά το τεράστιο πατριωτικό έλλειμμα:
ΓΙΑ να αποκατασταθεί η ενότητα των δυνάμεων της Δημοκρατίας, απέναντι στην ολιγαρχική σύμπραξη του πολιτικού κατεστημένου.
ΓΙΑ να ανακτηθεί η εθνική ομοψυχία και για να επαναχαραχθεί η εθνική στρατηγική στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

ΕΙΜΑΣΤΕ οι επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες που στην πλειοψηφία τους δεν υπήρξαν ενταγμένοι οργανωτικά σε κάποιο πολιτικό χώρο, ο κάθε ένας και η κάθε μία που συμμετέχουν στην κίνηση, έχει την δική του (της) ιδιαίτερη πολιτική διαδρομή και στάση. Ως ανοικτή κίνηση προτάσσουμε την: ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ κίνηση πολιτών και όχι κόμμα, η συμμετοχή στη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ" είναι ελεύθερη, δίχως αιτήσεις και γραφειοκρατία, είναι χώρος διαλόγου και κοινής δράσης, δεν προυποθέτει την πολιτική συμπόρευση με κόμματα, ούτε απαγορεύει τις προσωπικές επιλογές.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η ευθύνη απέναντι στα μεγάλα εθνικά και λαικά δίκαια που καταπατούνται απο τον ξένο παράγοντα και τους ντόπιους υποτακτικούς του.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η επίγνωση οτι οι πολιτικές προκαταλήψεις που καθηλώνουν συναισθηματικά τους πολίτες και εμποδίζουν την αναγνώριση της αλήθειας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η πεποίθηση οτι πρέπει να φύγουμε οριστικά απο το στημένο πολιτικό παιχνίδι των τυφλών οπαδών που άγονται και φέρονται απο κληρονομικές ανάξιες ηγεσίες.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η οργή και η άρνηση να δεχόμαστε πια να μας κοροιδεύουν με πλαστά ιδεολογικά διλήμματα για να μας υποτάσσουν στο τεχνητό ομοιοπολικό δίπολο της σημερινής άτυπης συγκυβέρνησης της χώρας απο ευρύ φάσμα ενδοτικών συνοδοιπόρων.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η συνειδητοποίηση ότι ο ιστορικός χρόνος που διανύουμε, δεν είναι ουδέτερος και δεν θα κριθεί μόνο απο τους ιστορικούς του μέλλοντος, αλλά και την σύγχρονη γενιά που ζεί και παλεύειστο δύσκολο παρόν.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η απόφαση ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα για την αφύπνιση του Λαού και του Έθνους.
ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ συνεκτικά η πίστη ότι το:"Η Ελλάδα ανήκει στούς Έλληνες", τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να αποτελούν πάντα τη βάση , τον οδηγό και την αλήθεια της Εθνικής μας πολιτικής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:

* ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ να δούμε τις καυτές-πικρές αλήθειες κατάματα!
* ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ απο τη σήψη της κατεστημένης εξουσίας!
* ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ την πλάτη στούς πολιτικούς διαμεσολαβητές, ανάμεσα στον αδύναμο πολίτη και το ισχυρό κράτος.
* ΝΑ ΠΟΥΜΕ με θάρρος τους εθνικούς μειοδότες, προδότες και τους εθνικούς αγωνιστές, πατριώτες
* ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ στίς ανοικτές πρωτοβουλίες της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" σε όλη τη χώρα.

* ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ τις Ελληνίδες και τούς Έλληνες να σβύσουν τον κύκλο με την κιμωλία γύρω απο τον εαυτό τους, που νομίζουν ότι τους απαγορεύεται να διαβούν,εκ μέρους των κατεστημένων συμφερόντων του κρατικομονοπωλιακού συστήματος.
* ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για το τι συμβαίνει στην χώρα, ΠΟΙΑ ανθελληνικά και αντιλαικά σχέδια εφαρμόζονται , απο ΠΟΙΟΥΣ προωθούνται, ΠΟΥ αποσκοπούν, ΠΟΙΟΙ τα χρηματοδοτούν και τελικά ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ!

* ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!
Για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" :

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος- Αχαία
Ιωάννης Βουρνάς - Μεσσηνία
Αλέξανδρος Μήτσιου - Θεσσαλονίκη
Μιχάλης Χαραλαμπίδης - Δράμα
Νίκος Βασιλειάδης - Αθήνα
Αργύρης Σιδέρης - Αθήνα
Μάνος Αναστασόπουλος - Αθήνα

15 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ αρχή και προσοχή. Το κατεστημένο δεν αστειεύεται
    Αντώνης απο Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που κάτι κινείται. Ο Χρυσανθακόπουλος είναι εγγύηση ότι θα πάει καλά η κίνηση.
    Μαρία Κούτσικου
    Κ. Αχαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ψάχνεται τώρα.
    Κορόιδα είσαστε που ασχολείστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που κάνετε τι είναι και το κρύβετε καμμιά χουντική παραφυάδα είσαστε ή αριστερούκλες που κρυβόσαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μιχάλης Χαραλαμπίδης δε βαρέθηκε να ασχολείται με τα πολιτικά; μια ζωή προοδευτικές ιδέες, αλλά ριγμένος.
    αστα ρε Μιχάλη ενας Παπανδρέου ήτανε άστα τα λαμόγια
    Θόδωρος Κ....ς
    σπάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλη αρχη! Γραψτε και κατι για την υποστηριξη των Ελληνικων προίοντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή η πρωτοβουλία σας. Μόνο μη... ξεφουσκώσει. Θάθελα να έρθω σε επαφή μαζί σας. e-mail: kakomoytsounos@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είναι ο πάλαι ποτέ "Ιταλός" του ΠΑΣΟΚ; Αν ναι ας μας πει πού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, γιατί οταν κατατάχτηκε σαν νεοσύλλεκτος εγώ υπηρετούσα στο Λόχο διοίκησης του Στρατόπεδου Καμπάνη στο Κιλκίς. Ο Χαραλαμπίδης λοιπόν, έμεινε μερικές μέρες στο αναρρωτήριο και μετά... εξαφανίστηκε απο τη μονάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είναι ο πάλαι ποτέ "Ιταλός" του ΠΑΣΟΚ; Αν ναι ας μας πει πού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, γιατί οταν κατατάχτηκε σαν νεοσύλλεκτος εγώ υπηρετούσα στο Λόχο διοίκησης του Στρατόπεδου Καμπάνη στο Κιλκίς. Ο Χαραλαμπίδης λοιπόν, έμεινε μερικές μέρες στο αναρρωτήριο και μετά... εξαφανίστηκε απο τη μονάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OXI φίλε μου. Αυτός ο Χαραλαμπίδης είναι απο τη Δράμα, ηπηρέτησε κανονικότατα τη θητεία του και ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ στις περασμένες εκλογές.
    Αργύρης Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά θα μας πληροφορήσει κανείς πως θα έρθουμε σε επαφή με την κίνηση αυτή;
    νίκος αντωνάκης
    Πρέβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε μου μπορείς να στείλεις e-mail στη δ/νση του blogg επιλέγοντας τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σου. Το e-mail είναι: politisvaris@yahoo.gr
    Eυχαριστώ
    Αργύρης Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. What a great moment of reading blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive