Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ ! ΠΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΕΔΩ!


ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ- ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. 
ΕΣΥ με τον Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΛΑ.Ο.Σ. (ΟΛΑ τα σχόλια ΚΑΘΕ ΠΡΩI θα τα διαβάζει ο ΙΔΙΟΣ ο Γ.Καρατζαφέρης και θα ΑΠΑΝΤΑΕΙ απο την εμπομπή του στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ κάθε μεσημέρι)

45 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ... Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ…
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ,
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΙΑ.
    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας
    Η καθημερινή απουσία του ΛΑ.Ο.Σ απο την καθημερινότητα π.χ διαδηλώσεις-πορείες-εκδηλώσεις μνήμης και ειδικά η αντίδραση ενάντια των μέτρων λιτότητας δηλ.να βρίσκεται κοντά στις ομάδες των ανθρώπων που επλήγησαν βάναυσα,κοντά σε περιοχές που είχανε πρόβλημα απο λαθρομετανάστες,να αντιδρά σε κάθε τι που προβλημάτιζε τον κόσμο καθώς και η συστηματική παραπληροφόρηση και ο χλευασμός όσων έλεγε απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ δυστυχώς τον πλήγωσαν ανεπανόρθωτα. Έστω και τώρα όμως δεν είναι αργά.Βγείτε και πλησιάστε τον κόσμο. Όχι μόνο μεμονωμένες ενέργειες βοήθειας απο τον πρόεδρο.Και κάτι που με ενοχλεί..ας συμβουλεύσει κάποιος τον Πρόεδρο όταν αναφέρετε σε επιτεύγματα η ενέργειες λέει συνέχεια το εγώ..εγώ... σαν να μην υπάρχει συλλογικό κόμμα αλλά μόνο αυτός.Πάντα ψηφοφόρος στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ για τις αξίες και τα ιδανικά. Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλους μας μας ανησυχεί, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα, το ενδεχόμενο εκλογής του Τσίπρα ως πρωθυπουργού. Καλά έκανε ο πρόεδρος και κατεβαίνει αυτόνομος, αλλά κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την λύση της επόμενης μέρας που έχει. Αυτό όμως βγάζει προς στα έξω μία εικόνα αδιαφορίας για το ενδεχόμενο εκλογής του Τσίπρα. Πρέπει τώρα να υποδειχθεί στο κόσμο και στους ψηφοφόρους ένα μαχητικό σχέδιο, ένα πλάνο, μία ελπίδα ανάκρουσης του τσιπρισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ = ΡΟΔΟΣ20 Μαΐου 2012 στις 11:57 π.μ.

    Απο την πρωτη στιγμη που κατεβηκες στον πολιτικο στιβο σε στηριξαμε σε ολες τις εκλογικες αναμετρησεις τοσο εγω όσο και η οικογενεια μου.Μη κανεις πισω.Μη φοβηθεις.Μη μας πουλησεις.Εμεις ξεκινησαμε ελαχιστοι,γιναμε περισσοτεροι στη συνεχεια και πρωτα ο ΘΕΟΣ θα επιστρεψουμε πολλοι περισσοτεροι,πολυ συντομα.ΜΑΖΙ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΡΟΔΟΣ20 Μαΐου 2012 στις 12:34 μ.μ.

    Μια τετοια μερα της γενοκτονιας των ποντιων,σαν ποντιος που ειμαι,ενα εχω να πω.Μην κανεις πισω.Μην φοβηθεις.Σ στηριξαμε απο την πρωτη στιγμη,θα σε στηριξουμε και τωρα.Ειμασταν ελαχιστοι, γιναμε περισσοτεροι και πρωτα ο ΘΕΟΣ θα ξημερωσουν καλλιτερες μερες.Μαζι σου,φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προεδρε το μεγαλυτερο λαθος σου,ηταν το οτι ειχες καταντησει σαν την Εφη Θωδη.Εχασες τον ελεγχο απο τις πολλες τηλεοπτικες εμφανισεις με αποτελεσμα να βγεις εκτος βουλης.
    Εχω την εντυπωση οτι εχεις πολυ καλους συμβουλους,ειτε πρωην πρεσβευτες ειναι αυτοι,ειτε πρωην στρατιωτικοι,ειτε γιατροι.
    Ειναι η χρυση ευκαιρια να κανεις τον κυριο Κωνσταντινο Πλευρη νουμερο 2 του κομματος
    Ευχαριστω και καλη επανοδο στον ενεργο ρολο
    Σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η αχαριστία είμαστε μαζί σου πρόεδρε και είμαστε χιλιάδες κάθε δυσκολία για καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προεδρε, πιστευω οτι Αν τελικα αποφασισει ο Βελοπουλος να συνεχισει μαζι μας, πρεπει να γινει εκπροσωπος του κοματος!! Εχει το λεγει και τηλεοπτικα μπορει να πεισει και να περασει τα μηνυματα του ΛΑ.Ο.Σ καλυτερα απο τον Κυριο Κυρτσιο! Καθως και οποτε βγαινει εκπροσωπος μας στα καναλια, να ζητα να γινουν ΠΟΛΛΑ ντιμπέιτ, μεταξυ των εκπροσοπων των κομματων και μετα των Πολιτικων Αρχηγων, για να δει ο κοσμος τι προτινει το καθε κομμα !! Ξεκαθαρα και οχι με διγλοσια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ.ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι του blog, αν κρίνετε ότι το σχόλιό μου δεν πρέπει να δημοσιευτεί μην το δημοσιεύσετε. Θα ήθελα όμως, να φθάσει στον κ. Καρατζαφέρη έστω και με άλλο τρόπο.

    Μερικές προτάσεις για τον κ. Καρατζαφέρη (όχι σε επίπεδο "όρων"):

    1. Σταμάτα να βλέπεις αριστερό - κομμουνιστικό κίνδυνο ή δάκτυλο πίσω από κάθε διαμαρτυρία και απεργία. Κάνεις εχθρούς σου τις κοινωνικές τάξεις. Νοιώθουν ότι τις αδειάζεις, ότι τις πουλάς, ότι νοιάζεσαι μόνο για το κεφάλαιο. Πλέον σε θεωρούν "καπιταλιστή με μάσκα πατριώτη" (σαν την παλαιά δεξιά δηλαδή). Αν δεν το ανατρέψεις αυτό, δεν θα σε ακούσουν.

    2. Οφείλεις να επιστρέψεις στην αρχή, τότε που καταδίκαζες το δίπολο αριστερά - δεξιά. Μην δίνεις στο κόμμα χαρακτήρα δεξιού κόμματος. Μην ξεχνάς ότι η δεξιά στην Ελλάδα (ΕΡΕ - ΝΔ) μόνο πατριωτική και φιλολαϊκή δε μπορεί να χαρακτηριστεί.
    Δώσε στο κόμμα χαρακτήρα πατριωτικό. Κράτα τα καλά τόσο από τα αριστερά όσο και από τα δεξιά.

    3. Οφείλεις να νοιαστείς για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Πολέμησε τις συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας που βιώνουν, από άποψη δικαιωμάτων, και τις εξευτελιστικές αμοιβές. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι όλα τα αφεντικά δεν είναι καλά, και να πολεμήσεις τις αυθαιρεσίες και την απληστία τους. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι πολλά αφεντικά διώχνουν τους Έλληνες και προσλαμβάνουν ξένους, οπότε τα "ελληνικά προϊόντα" είναι στην ουσία φτιαγμένα από ξένα χέρια.
    Με την ομιλία σου στη ΔΕΘ τους εξόργισες (όταν είπες ότι "ο καλός εργαζόμενος δεν έχει ανάγκη της προστασίας του νόμου"). Φρόντισε να αλλάξεις άποψη επ' αυτού, να νοιώσεις την αγωνία του απλού εργαζόμενου.

    4. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι κάθε σκέψη για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων είναι πλέον βαθύτατα αντεθνική! Αν βρεθούν στο δρόμο αυτές οι χιλιάδες, οι πιο πολλοί θα εξαθλιωθούν, θα χάσουν τα σπίτια τους και οι περισσότεροι θα φύγουν στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, εδώ θα μείνουν οι "λαθρό", που ξέρεις ότι ούτε η ΝΔ ούτε η αριστερά θα τους διώξει. Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος, και δεν αποκλείεται να φτάσουμε σε εμφύλιο.
    Αγκάλιασε τους Δ.Υ.. Νοιώσε το φόβο τους, την αγωνία τους. ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ...ΧΘΕΣ! Η λύση είναι αξιοποίησή τους - και με μετατάξεις κατά ειδικότητα - σε ένα νέου τύπου Δημόσιο (εντάσσω σ' αυτό και τη σκέψη σου για ανασύσταση ΜΟΜΑ).

    (Σχετικά με το 3 και 4: αυτές οι κοινωνικές τάξεις σε θεωρούν εχθρό λόγω της ρητορικής σου εναντίον τους. Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις αυτό, αλλά πρόσεχε: αν πεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις - μόνο και μόνο για να ακουστούν, θα σε καταλάβουν.
    ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ!)

    5. Εγκατέλειψε τη στείρα και δογματική αστυνομολαγνεία. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι η Αστυνομία το παρακάνει κάποιες φορές με την καταστολή. Δεν τη βοηθάς με το να της χαϊδεύεις τα αυτιά, της κάνεις κακό και πολώνεις το κλίμα χειρότερα. Επιπλέον, ο κόσμος που διαμαρτύρεται σε αντιπαθεί.
    Ταυτόχρονα, οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι ο κόσμος είναι ενοχλημένος και με τη δικαιοσύνη.

    6. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι η αντικομμουνιστική ρητορεία μπορεί να συσπειρώσει καπιταλιστές, όχι όμως πατριώτες.
    Και σίγουρα, όχι τους υπόλοιπους πολίτες. Ο πατριωτισμός είναι κάτι πολύ ευρύτερο από τον αντικομμουνισμό, άλλωστε.

    7. Απογαλακτίσου, οριστικά και αμετάκλητα, από τη ΝΔ και την οικογένεια Μητσοτάκη. Είναι κάτι που ποτέ δεν το πέτυχες - και έχεις ευθύνη γι' αυτό - με αποτέλεσμα ποτέ να μη σε δει ο πολύς κόσμος σαν κάτι αυτόνομο.

    8. Επέμεινε στην άποψή σου περί οπλοκατοχής και νομίμου αμύνης. Φρόντισε παράλληλα να θέσεις προ των ευθυνών της ακόμη και την ΕΛ.ΑΣ. για την εγκληματικότητα. Μη διστάσεις να κάνεις ακόμη και μηνύσεις εναντίον της (όπως και εναντίον πολιτικών - ως πρόσωπα) για παράβαση καθήκοντος ή αμέλεια.

    Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις και προτάσεις, που τις φωνάζω κάπου δύο χρόνια. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σύνορκε Πρόεδρε είναι ότι χάσαμε τον χαρακτήρα του ριζοσπαστικού Πατριωτικού Κινήματος και παλέψαμε να δείξουμε αρκούντως συστημικοί για να ρίξουμε το σύστημα από μέσα.. Ετσι αφήσαμε τον ιδεολογικό μας χώρο σε κόμματα-μαϊμούδες που ήρθαν και τον κατέλαβαν και πήραν αυτοί τα ποσοστά μας. Όταν ο κόσμος αποφάσισε επιτέλους να κάνει την Ρήξη, εμείς ακολουθήσαμε αντίστροφη πορεία και του προτείναμε να μην θυμώσει.. Χάσαμε την ευκαιρία Πρόεδρε, αλλά επειδή θα πέσουμε μαζί σου μέχρι ενός, σε παρακαλούμε να το κάνουμε ένδοξα. Υψωσε την σημαία της ανένδοτης Εθνικής Επανάστασης, σήμανε προσκλητήριο με εμβατήρια, μηνύματα και τραγούδια, και κάλεσε σε συμπόρευση κάποια αξιόλογα κινήματα όπως η Κοινωνία και ο Σ.Ε.Ε. Αν έχουμε ακόμα μία ευκαιρία, αυτή θα υπάρξει μόνο μέσα από άμεσες ριζικές επιθετικές αποφάσεις, γιατί μόνο αυτές φτάνουν πλέον στα αυτιά του κόσμου.. Νυν υπέρ πάντων Αγών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία, τώρα πάμε καλά! ΤΩΡΑ είμαστε στο σωστό δρόμο, όσο παράδοξο και αν ακούγεται. Μάγκες το κεφάλι ψηλά. Τώρα πρέπει να ξεβρομίσει το κόμμα απ' όλους τους "super star" που ο Πρόεδρος ανέδειξε και ενώ δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, τους έμαθε όλη η Ελλάδα και τώρα μας το ξεπληρώνουν έτσι! Όπως λέει μια παροιμία: Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το σκάφος πρώτα όταν αυτό βουλιάζει. Ας φύγουν λοιπόν όλοι, να μείνουν οι πραγματικοί αγωνιστές και όχι οι "τηλεπερσόνες" που εσύ δυστυχώς Πρόεδρε ανέδειξες. Αυτό ήταν ένα απο τα λάθη σου. Θα πρεπε να ξέρεις ότι το πολύ φως τυφλώνει και αυτοί τυφλώθηκαν. Μέχρι και σε κουτσομπολίστικες εκπομπές έβγαιναν για να κάνουν το κομμάτι τους, την ώρα που θα πρεπε να είναι στο πεζοδρόμιο δίπλα μας! Γι αυτό έφτασε η Χρυσή Αυγή εκεί που έφτασε, δυστυχώς. Γιατί έδιναν τη μάχη από το πεζοδρόμιο και όχι από την τηλεόραση. Έβλεπαν οι κάτοικοι στο κέντρο ποιος τους υπερασπίζεται, χωρίς να νοιάζονται για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το κόμμα, το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με πατριωτισμό. Την ίδια ώρα οι δικοί μας έκαναν τις γλάστρες στην Τατιάνα για την προσωπική τους ανάδειξη και μόνο! Ρεαλιστικά στις εκλογές που έρχονται μπορεί και να μην μπούμε στη Βουλή. Δεν πειράζει όμως. Από τις στάχτες αναδύεται ο Φοίνικας. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να μετρηθούμε πόσοι είμαστε και από την επόμενη μέρα ανασυγκρότηση και το κεφάλι πάντα ψηλά! Οι απίθανοι του ΣΥΡΙΖΑ το 2009 ήταν στο 4% και τώρα συζητάμε για το αν θα μας κυβερνήσει ο Τσίπρας. Δεν θέλω βέβαια να φτάσουμε όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ψηλά με εμπόριο ελπίδας και λαϊκισμό αλλά με ρήξη και ανατροπή με το σάπιο και το κατεστημένο. Με τη γενιά των Αετών που είχαμε ξεχάσει. Με λίγα λόγια επιστροφή στο 2000. Μετά τα πουλέν Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βελόπουλο, μήπως πρέπει να έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις? Κι αυτή τη φορά να μην φύγουν αυτοί αλλά να τους διώξεις εσύ με τις κλοτσιές. Γιατί στις προηγούμενες εκλογές θα είχαμε μπει στη Βουλή και θα πηγαίναμε με καλύτερη αφετηρία σ' αυτές τις εκλογές αν το πρόβλημα δεν είχε ονοματεπώνυμο. Εξηγούμαι: Β' Αθηνών. Από τα επίσημα στοιχεία του ΥΠ.ΕΣ : ΛΑ.Ο.Σ. Θέση 11, ποσοστό 2,78%, ψήφοι 28.434. Ποιοί ήταν βουλευτές στη Β' Αθηνών? Ποιοί κατηγορούσανε συνυποψηφίους τους στη Β' Αθηνών για τη μάχη του σταυρού ενώ θα πρεπε να είναι όλοι μια γροθιά? Κ. Αϊβαλιώτης είναι η απάντηση. Διώξτον τώρα. Όχι μετά. Τώρα. Να πάει κι αυτός στη ΝΔούλα. Εκεί είναι η θέση του μαζί με τους άλλους. Και βέβαια ποτέ μα ποτέ μη μας προδώσεις όσοι κι αν μείνουμε. Και ο Στάλιν να ξαναζωντανέψει στους προδότες της ΝΔ δεν ξαναγυρνάμε ποτέ! Ούτε καν για πάρτη σου! Παρέα με αυτούς που ευχαριστούν τους λαθρομετανάστες και θέλουν σύνθετες ονομασίες εμείς δεν κάνουμε. Είμαστε η γενιά των Αετών. Εκεί που κατουράγαμε δεν ξαναγυρνάμε να γλύψουμε, όσοι λίγοι και να είμαστε. Δεν είμαστε ούτε Πλεύρης, ούτε Βορίδης, ούτε Άδωνις. Αυτά, από καρδιάς και επιγραμματικά κάποιες προτάσεις:
    1. Καλύτερη χρήση του διαδικτύου και των blogs. Είμαστε ανύπαρκτοι.
    2. Ξεμπρόστιασμα στις κωλοτούμπες των προδοτών. Και των άλλων και των πρώην στελεχών μας. Τι έλεγαν πριν για το κόμμα που πήγαν τώρα.
    3. Πιο μαχητική νεολαία. Τέρμα τα "μας δείραν εδώ, μας δείραν εκεί" και να κλαίγονται σαν τις μυξοπαρθένες.
    4. Τέρμα ο πολιτικός πολιτισμός και το fair play. Αυτοί δεν φέρθηκαν fair. Γροθιά στο μαχαίρι.
    5 και τελευταίο. Ρόδα είναι και γυρίζει, τη προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς! Όλα αυτά είναι πρόσχαιρα. Πάλι μπροστά θα βγούμε αρκεί να έχουμε υπομονή. Και αυτή τη φορά σωστή πορεία χωρίς παρεκκλίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόεδρε, ξεκαθάρισε πλήρως το κόμμα απο τους ευεργετιθέντες πρόδοτες που το οδηγήσαν ίδιοι στην παρακμή. Χρείαζεται ένα νέο ξεκίνημα, μια επανακίνηση και πολύ κουράγιο για να γίνει.
    Αναδιοργάνωσε και ενίσχυσε την νεολαία του κόμματος και προσπάθησε να ελένξεις κάπως το διαδίκτυο με χρηματοδότηση και δημιουργία νέων μπλόκ. π.χ η Α1 μπορεί να γίνει διαδικτιακή, ενώ και το τηλεάστυ να εκπέμπει και στο διαδύκτιο μόνιμο όπως π.χ. το bluesky και το extra 3.
    Επιπλέον δημιούργησε νέες τηλεοπτικές εκπομπές προώθησης του ελληνισμού στο τηλεάστυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προτάσεις

    1. Κοντά στον άνεργο, υπερχρεωμένο, καταληστευμένο Έλληνα με πράξεις και προτάσεις, όχι με "υψηλή πολιτική". Ο κόσμος δεν νοιώθει τον πρόεδρο κοντά πλέον, νοιώθει οτι δεν ασχολείται με τα προβλήματά του, δεν αναφέρεται ούτε σε αυτά ούτε σε πιθανές ρεαλιστικές λύσεις.

    2. Όχι επίθεση στον Τσίπρα (αντικομμουνισμός), γιατί δημιουργεί πόλωση, σύγχυση και ο κόσμος πάει στη ΝΔ από αντίδραση (σου λέει εκεί η ψήφος έχει μεγαλύτερη δύναμη)...

    3. Αντίθετα προτάσεις και έμφαση στο οτι η ομάδα του ΛΑΟΣ έχει τη δύναμη τη γνώση και τον "τσαμπουκά" να διαπραγματευτεί σχετικά με το χρέος (εφόσον συμμετάσχει σε μια συγκυβέρνηση).
    Γι' αυτό το λόγο να τονίζεται η διαφορά των επιδόσεων στο Ευρωκοινοβούλιο (έναντι του Α. Σαμαρά).

    4. Η προεκλογική εκστρατεία ήταν όλεθρος! Δεν περιείχε καμία ΠΡΟΤΑΣΗ (βλ. παραπάνω), καμία συμπαράσταση και συμπόνοια στον άνεργο, τον ληστεμένο, τον κατατρεγμένο...

    5. Οι υπερβολικές εμφανίσεις και δηλώσεις του προέδρου την περίοδο της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) οδήγησε σε ταύτισή του με την κυβέρνηση αυτή, κούρασε και αηδίασε πολλούς ψηφοφόρους. Η αυτοκριτική και η συγγνώμη είναι γνώρισμα των μεγάλων ανδρών.

    6. Η νεολαία ψήφιζε και Καρατζαφέρη, πλέον ψηφίζει Χρυση Αυγή και Τσίπρα... βρείτε τρόπους... το τραγούδι ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα ήταν καλό στη δεκαετία του 80!
    Προσεγγίστε τους νέους έχοντας υπόψη οτι η ανεργία σε αυτούς είναι πάνω από 50%!

    7. "Όλα για την Πατρίδα, ΝΑΙ! Για τους Έλληνες όμως τίποτα;;;" μου έλεγαν προεκλογικά κάποιοι φίλοι μου... Τι νόημα έχει να υπάρχει Ελλάδα και οι Έλληνες να λιμοκτονούν; Αυτή άλλωστε είναι η λογική των ξένων δανειστών και του μνημονίου.

    Ευχαριστώ, θα επανέλθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μερικές σκέψεις και προτάσεις ακόμη:

    1. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά με τη δύναμη των ιδεών μας. Με το όραμά μας. Ανέκαθεν το πίστευα αυτό, πλέον όμως είναι και η κατάσταση ευνοϊκή.
    Αδιαφόρησε, κ, Καρατζαφέρη, για το αν τα ΜΜΕ και το σύστημα σε χαρακτηρίσουν ακραίο. Ξέρεις πολύ καλά - ή τουλάχιστον πλέον θα πρέπει να το έχεις καταλάβει - πως ό,τι και να κάνεις, δεν πρόκειται να σε "συμπαθήσουν".

    2. Υπάρχει βέβαια το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, όμως δεν αρκεί. Υπάρχει και η Α1, ούτε αυτή όμως φτάνει. Μπορείς να διανείμεις DVD με τις θέσεις του κόμματος - το πρόγραμμα - και με άλλο ανάλογο υλικό.
    Πρέπει ήδη να το έχεις αντιληφθεί, κ. Καρατζαφέρη, ότι σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο θα βιώσεις σοβαρό αποκλεισμό. Τα ΜΜΕ δε θα σε βγάλουν, το διαδίκτυο το έχεις χάσει σε μεγάλο βαθμό...
    Απομένουν το κανάλι, η εφημερίδα, τα DVD και το έντυπο προεκλογικό υλικό. Χέρι με χέρι, στο πεζοδρόμιο.

    3. Καλή η "Λευκή Βίβλος", πόσοι θα καθήσουν να την διαβάσουν όμως; Πολλές οι σελίδες. Απευθύνεται ουσιαστικά μόνο στον αποφασισμένο οπαδό του κόμματος, ή σ΄ αυτόν που θα κάνει την προσέγγιση.
    Ο απλός πολίτης, ο αναποφάσιστος, δεν θα καθήσει να το διαβάσει. Αυτός θέλει να ακούσει άλλα πράγματα πρώτα, ώστε να να ενδιαφερθεί, να δει το κόμμα με "καλό μάτι". Θέλει πρώτα ν' ακούσει στγκεκριμμένες θέσεις (όχι συνθήματα, θέσεις, λύσεις: π.χ., θα προωθήσω νόμο για τη νόμιμη άμυνα, δεσμεύομαι ότι θα καταψηφίσω νομοσχέδια που θα προβλέπουν απολύσεις, το ίδιο για την κατάργηση της μισθοδοσίας του κλήρου... με αυτόν τον τρόπο). Μη φοβάσαι να δεσμευτείς επί συγκεκριμμένων μέτρων. Αυτό θέλει ο κόσμος.
    Καλό θα είναι επίσης να υπάρχει διαχωρισμός κατά κλάδους (για τον αγρότη, τον ελ. επαγγελματία, τον επιχειρηματία, τον ιδιωτικό υπάλληλο, το Δ.Υ., το στρατιωτικό κλπ. - το κόμμα θα επιλέξει τον επιμερισμό).
    Καλό το "ΝΑΙ - ΟΧΙ", αλλά μόνο ως συμπλήρωμα.

    Προς το παρόν σταματώ εδώ, κ. Καρατζαφέρη. Μέχρι τώρα, έχω προτείνει πράγματα που μπορούν να γίνουν άμεσα. Έχω κι άλλες ιδέες, σκέψεις και προτάσεις, τόσο για αυτήν την προεκλογική περίοδο όσο και γενικότερα για την οργάνωση του κόμματος.

    Θα επανέλθω, λοιπόν.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτι ακόμη, το τελευταίο για σήμερα (ίσως μάλιστα έπρεπε να αρχίσω από αυτό):

    Ο κυριώτερος λόγος που ο κόσμος είναι εξοργισμένος, κ. Καρατζαφέρη, είναι ότι πληρώνει μόνο αυτός!

    Το χρέος της χώρας δεν το δέχεται ως δικό του. Πιστεύει - και δικαίως - ότι "άλλοι τα φάγανε", και τώρα αυτοί οι άλλοι μένουν στο απυρόβλητο και τα απολαμβάνουν εις υγείαν του κορόϊδου. "Κάποιος πήρε δάνειο στ΄ όνομά μας εν αγνοία μας, αυτός τώρα απολαμβάνει το χρήμα κι εμείς πρέπει να πληρώσουμε την τράπεζα" είναι το νοητικό σχήμα.
    Μη σου κάνει εντύπωση το εν αγνοία. Πόσοι βγήκαν να ενημερώσουν το λαό εγκαίρως; Πόσοι από τους καθ' ύλην αρμοδίους;
    Πόσοι δε διέψευσαν τους ελάχιστους που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου;

    Το χειρότερο απ' όλα:
    Ο Έλληνας πρέπει να αποδεχθεί ότι ο νόμος αυτούς δεν τους αγγίζει. Και εξοργίζεται ακόμη περισσότερο.

    Σε μια συνέντευξή σου, κ. Καρατζαφέρη, είχες πει "δεν είναι τα κλεμμένα, είναι να μπει κάποιος φυλακή".
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!
    ΜΕΤΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ!
    ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

    Η πρότασή μου, λοιπόν, κ .Καρατζαφέρη, που την πρωτοέκανα το Νοέμβριο του 2009 - αφουγκραζόμενος τον κόσμο γύρω μου:

    Δεσμευτείτε ότι θα προωθήσετε - εκτός των άλλων ελέγχων σχετικά με το πως δημιουργήθηκε το χρέος, ποιο μέρος του είναι επαχθές κλπ., από το 1974 - και έναν εις βάθος έλεγχο "πόθεν έσχες" όλων όσων άσκησαν οποιαδήποτε εξουσία: κυβερνητική, δικαστική, τοπικής αυτοδιοίκησης, διοίκηση οργανισμών και ΔΕΚΟ κλπ., και των συγγενών των.

    Δεσμευθείτε ότι θα προβείτε σε επιστροφή στο κράτος όλων των ανόμως κτηθέντων, με αναδρομική ισχύ, από το '74 και μετά (εννοείται με όλους τους τόκους και τα πρόστιμα).

    Δεσμευθείτε ότι, αν το σύνταγμά μας δεν το επιτρέπει, θα αγωνιστείτε ώστε να υπάρξει άρθρο που να το επιτρέψει. Στην ανάγκη, με απευθείας κύρωση από τον ελληνικό λαό (δημοψήφισμα).

    Μπορεί να σας φαίνεται ακραίο, όμως και δίκαιο είναι και το θυμό θα περιορίσει. Και θα αποφέρει και έσοδα στο κράτος.

    Θα επανέλθω.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαννης, Τριπολη
    Προεδρε μια προταση μονο για να μην κουρασω.
    Θελουμε να προωθησεις ατομα στο κομμα που ειναι οικονομολογοι, Πανεπιστημιακοι, Φιλοσοφοι και οχι ατομα σαν την συμπεθεστατη κατα τα αλλα Βαννα Μπαρμπα, την κ. Αρβανιτιδη,κ. Παπαμιχαηλ. Μονο σοβαρα ατομα και επιστημονες και οχι lifestyle και TV περσονες. Πρεπει να δειξουμε οτι διαφερουμε απο τους αλλους και μπαινουν μονο σοβαρα ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ:

    Η ΛΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ORIGINAL ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ. ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΟΖ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΚΛΠ.
    (ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΧΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ). ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΡΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ;

    ΘΕΜΑ 2ΡΟ:

    ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΕΙ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: ΈΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΌΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΉΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΉΔΗ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ. ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ FTZ (FREE TRADE ZONE) ΜΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ. ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΤΑΣΗ2: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ "ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΩΝΗΜΟ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

    ΘΕΜΑ 3ΤΟ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙ.

    ΘΕΜΑ 4ΤΟ: ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ή ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.


    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

    Υ.Γ: ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ EMAIL MOY EINAI antonios.manias@gmail.com

    Aντώνης Μανιάς
    Ψυχολόγος/HRM/Marketing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπημενε μας οδηγε στα κακοτραχαλα και δυσβατα μονοπατια που μας οδηγησαν περιμενουμε απο σενα να μας ξαναβγαλεις στον ισιο δρομο Μη φοβηθεις οτι ειμαστε λιγοι Κι ο Λεωνιδας μονο 300 ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κος Παπαδήμους που εσύ καυχάσαι ότι πρότεινες , πλήρωσε στο ακέραιο το fund κερδοσκόπων και το ληγμένο ομόλογο την στιγμή που ασφαλιστικά ταμεία και ιδιώτες "κουρεύτηκαν" . Ακόμα πιστεύεις ότι ήταν καλή επιλογή ; Το μνημόνιο εξαθλίωσε την Ελλάδα , έθεσε τις βάσεις για το τελικό ξεπούλημα. Ακόμα πιστεύεις ότι έπραξες ορθά όταν υπόγραψες το πρώτο μνημόνιο ; Ακόμα πιστεύεις ότι πρέπει να βρίζεις τους ανθρώπους που αγανακτούν και αντιδρούν και να τους ονομάζεις κομμουνιστές; Ακόμα πιστεύεις ότι έπρεπε να καταργηθεί το δώρο και ο κατώτατος μισθός ; Ήσουν ο λαγός , θυμάσαι ....
    Πέρασες στις μαύρες σελίδες της ιστορίας με τις προδοσίες και τις κωλοτούμπες σου . ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ και σου αφιερώνω την ρήση του Παλαμα
    Χρωστάμε σε όσους ήρθαν , πέρασαν , θα έρθουν , θα περάσουν . Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι , οι νεκροί.
    Κατάλαβες τωρα τι έκανες στην Ελλάδα Κύριε Καρατζαφέρη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρόεδρε ζητούμε ΤΩΡΑ έμπρακτη βεβαίωση και δημόσια δήλωση των (εναπομεινάντων) πρώην βουλευτών του κόμματος ότι παραμένουν πιστοί στο κόμμα, στις αρχές του και στους ψηφοφόρους αυτού!
    Τέρμα η αλητεία! Έξω οι προδότες! Θέλουμε να ξέρουμε ότι οι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο και συμμαχητές μας στο αγώνα είναι πιστοί στις αξίες τους και όχι στην καρέκλα!
    Έξω η αλητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ Σ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΤΛΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Πρόεδρε
    Μια και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το σήριαλ των αποχωρήσεων-αν και επικοινωνιακά μάλλον καλό μας κάνει-νομίζω ότι πρέπει να γίνουν άμεσα:
    -Δώσε προθεσμία 48 ωρών σε οποιοδήποτε θρασίμι θέλει να πάει στον αγύριστο, και ακόμα παραπέρα.
    Με παράλληλη όμως εξήγηση ότι αν περάσει την πόρτα της εξόδου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. Σε αυτό θέλω να είσαι κάθετος ακόμα και αν πρόκειται για τον ίδιο τον γιο σου. Στο τονίζω αυτό, διότι αν διάβασες την επιστολή που σου έστειλα, μετά το φθινόπωρο το πολιτικό σκηνικό θα έχει αλλάξει με τα σκληρότατα μέτρα που έχει συμφωνήσει να λάβει ο Αντωνάκης, και κάποιοι καιροσκόποι ίσως θελήσουν να επιστρέψουν.
    -Παράλληλα συγκράτησε την νεολαία. Εμείς ήμαστε Χριστιανικό κόμμα, δεν πετάμε αυγά ή γιαούρτια.
    Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξέρεις ότι τα έκανες θάλασσα? Μόλις το συνειδητοποιήσεις, τότε θα αρχίσει η ανάταση του κόμματος. Έγινε το κόμμα τηλεριάλιτι, τόσα λάθη... όποιος ήταν αναγνωρίσιμος (και συνήθως με αρνητική μορφή) ήταν στόχος σου για να ενταχθεί, θυμάσαι τον Ψινάκη? Οι ψηφοφόροι που σε επέλεξαν τόσα χρόνια είναι Έλληνες, πατριώτες, αδούλωτοι, χριστιανοί και εσύ έφερες τον Παπαδήμο, μίλαγες με αλοζονεία, ΕΓΩ ΕΓΩ, όχι φίλε ΕΜΕΙΣ, μπήκες σε προδοτική κυβέρνηση και οι πατριώτες τι έκαναν? σε χαιρέτησαν και πήγαν στον Καμμένο και στην Χ.Α. Μιλάς για θρησκεία και επέλεξες για αντιπρόεδρο της Βουλής έναν που δεν μπορεί να μιλήσει με αντρική φωνή και μας κορόιδευαν. Μίλαγες με ευφυολογήματα και παροιμίες, μας κούρασες, μίλα στα ίσια και σταράτα άσε τις εξυπνάδες. Έχεις απογοητεύσει πολύ τον κόσμο, όλοι σε λένε κωλοτούμπα, δεν σε εμπιστεύονται, μπορείς να αλλάξεις? Μπορείς να ξαναεμπνεύσεις? Μπορείς να μιλήσεις για πατρίδα? Να ξέρεις ότι ο κόσμος δεν σε εμπιστεύεται, ξεκινάς όχι από το 0 αλλά με αρνητικό πρόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ! ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ,ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ (ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ),ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ! ΡΩΤΗΣΤΕ,ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ! ΑΛΛΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ, ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το μεγαλύτερο λάθος είναι
    πρώτον :
    που δεν βοηθήσατε τον κόσμο να εκφραστεί σε μια διαδήλωση ειρηνική κατά των μέτρων,με αποτέλεσμα να μην ακουστεί πως το κόμμα είναι και ενεργά κατά του μνημονίου
    δεύτερον :
    ασχοληθήκατε πολύ με την δίωξη των αριστερών με συνέπεια να επαναφέρετε στο προσκήνιο παλιές αμαρτίες και πληγές που βασάνισαν αυτόν τον τόπο και τον βασανίζουν ακόμα.΄ Έμμεσα είπατε πως δεν θέλετε ανθρώπους αριστερούς να σας ακολουθήσουν.Γιατί σας ενδιαφέρει τι κάνει η αριστερά; Ο ηγέτης είναι για όλους τους Έλληνες και όχι για μια μερίδα του λαού.Μην στιγματίζετε πάλι τους απλούς ανθρώπους, δεν αξίζει.
    Έχετε δυνατή προσωπικότητα μην κάνετε λάθη του παρελθόντος.
    Αξίζετε κάτι παραπάνω από την θέση ενός απλού προέδρου κόμματος.
    Τρίτον:
    Αναβαθμίστε το κανάλι σας
    Αυτό πιστεύω στοίχισε και την έξοδό σας από την βουλή.
    Βασιλική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το μεγαλύτερο λάθος είναι
    πρώτον :
    που δεν βοηθήσατε τον κόσμο να εκφραστεί σε μια διαδήλωση ειρηνική κατά των μέτρων,με αποτέλεσμα να μην ακουστεί πως το κόμμα είναι και ενεργά κατά του μνημονίου
    δεύτερον :
    ασχοληθήκατε πολύ με την δίωξη των αριστερών με συνέπεια να επαναφέρετε στο προσκήνιο παλιές αμαρτίες και πληγές που βασάνισαν αυτόν τον τόπο και τον βασανίζουν ακόμα.΄ Έμμεσα είπατε πως δεν θέλετε ανθρώπους αριστερούς να σας ακολουθήσουν.Γιατί σας ενδιαφέρει τι κάνει η αριστερά; Ο ηγέτης είναι για όλους τους Έλληνες και όχι για μια μερίδα του λαού.Μην στιγματίζετε πάλι τους απλούς ανθρώπους, δεν αξίζει.
    Έχετε δυνατή προσωπικότητα μην κάνετε λάθη του παρελθόντος.
    Αξίζετε κάτι παραπάνω από την θέση ενός απλού προέδρου κόμματος.
    Τρίτον:
    Αναβαθμίστε το κανάλι σας
    Αυτό πιστεύω στοίχισε και την έξοδό σας από την βουλή.
    Βασιλική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρόεδρε η λύση είναι μία!

    Αγώνας στο πεζοδρόμιο και δώσε το ΟΚ στα μέλη σου να κρατάν ροπαλα και να τα χρησιμοποιούν όταν χρειάζονται.
    Ας γινουμε και λιγο τραμπούκοι προκειμενου να σωσουμε τους συντοπίτες μας.
    Ας σπάσουμε και ένα μαγαζί που το κατέχει ο αλλοδαπός!
    Ας κάνουμε "πουτάνα" και τις κουρελούδες που στηνουν οι μαυροι εξω απο τα μαγαζιά.


    ΥΓ: ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ πρόεδρε και εγώ θα συμφωνήσω ότι στις προηγούμενες εκλογές το λαός έλαμπε δια της απουσίας του εδώ από το μαγαζί μου πέρασαν υποψήφιοι σχεδόν από όλα τα κόμματα πρέπει τα στελέχη να βγουν στους δρόμους στην κοινωνία μας επικρατούν οι ανόητοι και καθοδηγούν τον κόσμο στραβά.
    Καλές είναι οι εκπομπές στο τηλεαστυ αλλά εγώ που παρακολουθώ είμαι Ίδη σίγουρος για την πολίτικη μου άποψη.
    Έξω κυροι στα προβλήματα, μπροστά όχι πίσω από μικρόφωνα
    Και πρόεδρε δώσε λίγο βάρος στις επιλογές στελεχών σε παρακαλώ γιατί είναι αλήθεια ότι έχεις πολύ σωστές απόψεις και κάπως πρέπει να μεταφερθούν στον κόσμο αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. βγειτε στους δρομους περιοδευστε στα χωρια και ακουστε τους λιγους εναπομειναντες ελληνες στα χωρια Βορειου και Νοτιου Ελλαδος.Δεν σας ψηφιζει μονο η Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. βγειτε στους δρομους περιοδευστε στα χωρια και ακουστε τους λιγους εναπομειναντες ελληνες στα χωρια Βορειου και Νοτιου Ελλαδος.Δεν σας ψηφιζει μονο η Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα κάνω μόνο μια γενική ανάλυση της κατάστασης και σε μεταγενέστερο σχόλιο θα επανέλθω με συγκεκριμένες προτάσεις.

    Κύριο και βασικό λάθος, η έλλειψη της αρχικής ορμής, η εγκατάλειψη της ιδέας της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού που τον έχουμε παραμελήσει, χωρίς να είμαι και από τους φανατικούς, ένας απλός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος γράφει.

    Πατριωτης σημαίνει, πατρίδα [εθνικά θέματα, ασφάλεια, καθαρό και οργανωμένο κράτος], θρησκεία [κλήρος, εκκλησία, πίστη στις ιδέες, ομόνοια, αλληλεγγύη, αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και ας είναι διαφορετικός]και οικογένεια [οτιδήποτε αφορά μια ομάδα ανθρώπων σημαίνει οικογένεια, φροντίδα στον διπλανό μας, κοινή πορεία προς το καλό μιας ομάδας].

    Ο ΛΑ.Ο.Σ είμαστε ΕΜΕΙΣ και όχι ΕΝΑΣ, απαγορεύεται δια ροπάλου, ακόμη και στο στρατό που ένας διοικεί μιλάει εκ μέρους του συνόλου, άσχετα αν το πιστεύει ή όχι, ας κοπεί αυτή η καραμέλα και από τον επικεφαλή αλλά και από τους πολιτευτές να αναφέρουν συνέχεια τον επικεφαλή.

    Αγάπη για την πατρίδα αλλά όχι μίσος για τους μη Έλληνες, απλά διαφέρουμε και όταν χρειαστεί να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας δε διστάζουμε να φέρουμε αντιρρήσεις ή και να συγκρουστούμε αν χρειαστεί.

    Μνημόνιο και συγκυβέρνηση, τελείωσε η καραμέλα, μίλα εκ μέρους των ψηφοφόρων σου και πες ότι οι 200 χιλιάδες φίλοι της παράταξης έδωσαν εντολή ότι αυτό και αυτό αλλάζει και πλέον αυτοί προχωρούν το κίνημα και όχι οι 20-30 του εκάστοτε πολιτικού συμβουλίου.

    Ας γίνουμε επιτέλους συμμετοχική δημοκρατία, όποιος έχει μαρμελάδες στα αυτιά και δεν ακούει, ή θα τις βγάλει ή θα του κόψουμε τα αυτιά ή θα πάει να κάνει παρέα όσους έφυγαν.

    Οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν μπροστά γιατί έβγαιναν στις πλατείες και συμμετείχαν όλοι, ισονομία και ισοπολιτεία.. δεν χρειαζόμαστε ολιγαρχία (εδώ βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή).

    Η πλατφόρμα της δημοκρατίας είναι μπροστά μας και είναι το διαδίκτυο και η τηλεόραση, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ πρέπει να γίνει χώρος πολιτικής ζύμωσης τις ώρες που όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους.

    Θα σας παραθέσω σε επόμενο σχόλιο αναλυτικές προτάσεις και ετοιμάζω για τον πρόεδρο προσωπικά μια επιστολή και ένα μεγάλο πρόγραμμα που πρέπει να κάτσει να το διαβάσει μετά την επίπονη προεκλογική εκστρατεία.

    Χρειάζονται μικρά φυλλάδια με προγράμματα να μπουν σε όλα τα ταχυδρομικά κυτία, να βγουν όλοι στο δρόμο και να βάλουν φειγ-βολάν στα αυτοκίνητα. Τέρμα οι οικολογικές συνειδήσεις, η μάχη πρέπει να δωθεί πόρτα πόρτα!

    Πείτε και ένα ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως για την προσφορά του στο Ελληνικό Έθνος, κάντε τον περήφανο Έλληνα!... παρακαλέστε τον λέγοντάς του "θα είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί σας αν μας εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, ο λόγος μας είναι δέσμευση." Δεν χρειάζεται να κάνουμε συγκρίσεις όταν ξέρουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι!

    Θα γράψω και άλλα στη συνέχεια, μα πάνω απ' όλα πρέπει να βάλουμε τον ελληνικό λαό [ΤΟ ΕΜΕΙΣ] πάνω από το [ΕΓΩ].

    Καλή δύναμη στη δύσκολη συνέχεια..

    Xρήστος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κύριε Καρατζαφέρη είμαι στέλεχος της πολεμικής αεροπορίας κ ψηφοφόρος σας!Γίνανε λάθη όπως είπατε κ μέσα σε αυτά είναι κ ο Γίωργος Καραποστόλου.Τι δουλειά έχει στο λαικό ΟΡΘΟΔΟΞΟ συναγερμό ο Δ/της τάγματος ναιτών ιπποτών επαρχίας αττικής;Δίνουμε δικαιώματα πρόεδρε.Νίκος-Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητέ Πρόεδρε

    Η νέα δημοκρατία μιλάει για ΕΟΖ (ελευθερη οικονομική ζώνη) α λα ντουμπάι. Αλλά το σχέδιο που έχει για αυτήν είναι εντελώς λάθος. Πρώτα από όλα τα σχέδια (μαζί με γη) είναι ήδη έτοιμα για Βόλο.

    2) ΕΟΖ χωρίς τράπεζα για την ΕΟΖ δεν γίνεται

    3) ΕΟΖ που θα έτρεχε και με άλλο νόμισμα (πχ mediterraneo) θα ήταν σαν μία νέα χώρα μέσα στην Ευρώπη που θα λειτουργούσε σαν μοχλός πίεσης προς την Γερμανία ειδικά με την Γαλλία να φλερτάρει την ιδέα.

    4) Γεωπολιτικά ο μοχλός αυτός θα σήμαινε ότι αυτή η ΕΟΖ θα μπορούσε να αγοράσει από το δημόσιο γη (η ΕΟΖ θα είναι του δημοσίου απλά λογιστική εγγραφή θα είναι η μεταβίβαση) και να την νοικιάσει (π.χ. Ρωσία).

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προεδρε καλημερα, ειμαι στρατιωτικος απο Καρδίτσα και ειμαι φιλος με τον Σωκρατη Δασκαλόπουλο,σας βλεπω, σας ακουω και σας στηριζω πριν γινει ο ΛΑΟΣ... εννοειται οτι στηριζω και δουλευω για το κομμα...δεν με νοιαζει να με ευχαριστισεις και τετοια...εμενα με ενδιαφερει η ΕΛΛΑΔΑ....και οτι κανω το κανω για την ΕΛΛΑΔΑ γιατι εχει αναγκη τον ΛΑΟΣ...να εισαι σιγουρος οτι κανω καλη αθορυβη δουλεια για το κομμα...Παμε γερα για την ΕΛΛΑΔΑ ρε ΓΑΜΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOGS ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ. ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΑ Ο <<>> ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ 1%. ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤ¨ΕΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥ, ΔΗΛ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ,Κ.Τ.Λ.Π.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΞΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ,
    ΜΕ ΚΕΡΙΝΑ ΦΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ..ΕΛΛΑΔΑ..
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΑΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΩΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Tώρα επιτέλους που τελείωσαν οι σιχαμερές δημοσκοπήσεις
    ας κοιτάξουμε όλοι εμείς οι πατριώτες να αγωνιστούμε
    ο καθένας από το δικό του μετερίζι, είτε στην πλατεία,
    είτε στο καφενείο ή στο δρόμο ή μέσα από το διαδίκτυο
    και να μην αφήσουμε χαραμάδα σε κανέναν επιτήδειο
    που προσπαθεί να βλάψει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

    Η προηγούμενη πρότασή μου για μοίρασμα φυλλαδίων
    πόρτα-πόρτα με το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ και η τοποθέτηση
    φειγ-βολάν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων είναι
    η καλύτερη προεκλογική καμπάνια για την επανείσοδό μας
    στη Βουλή των Ελλήνων.

    Ταχυδρομικός φάκελος 3 μέρες πριν τις εκλογές με μία ανοικτή
    επιστολή με την υπογραφή του προέδρου που να ζητά
    από τον Έλληνα πολίτη-ψηφοφόρο να τον εμπιστευτεί με την
    ψήφο του δια μέσου των υποψήφιων βουλευτών που όρισε.

    Πρέπει οι φίλοι του κόμματος επιτέλους να βγουν στο
    δρόμο και να αποδείξουν ότι κάνουν αγώνα και όχι μόνο λόγια!

    Μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια δεν μπορούμε να πείσουμε τον
    Έλληνα τηλεθεατή που έχει πάρει ήδη την απόφασή του.
    Άλλωστε όλα τα κανάλια είναι συντριπτικά εναντίον μας!

    Αφού λοιπόν μας αγνοούν, ας τους αγνοήσουμε και εμείς!

    Υπάρχει και άλλος δρόμος!

    "Οι νικητές κοιτούν μπροστά. Οι ηττημένοι πάντα ψάχνουν δικαιολογίες"

    Χρήστος Π.
    Aprosarmostos
    http://laos4ever.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα μέτρα τα οποία έχει ο ΛΑ.Ο.Σ. στο πρόγραμμά του είναι ριζοσπαστικά και ανατρεπτικά του κοινωνικοοικονομικού κατεστημένου.
    Ιδίως η ταυτόχρονη "αύξηση" των μισθών για τους εργαζομένους και η εξοικονόμηση σημαντικών πόρων απο τους επιχειρηματίες μέσω της κατάργησης των ενσήμων είναι πραγματικά επαναστατικό αλλά ταυτόχρονα και "πιασάρικο" μέτρο το οποίο δημιουργεί ΕΛΠΙΔΑ για το αύριο της Ελληνικής κοινωνίας!
    Γιατί δεν προβάλλεται με ένταση και έμφαση αυτό το ευφυές αλλά και "πατενταρισμένο" απο το κόμμα μέτρο;
    Η επανασύσταση των Μ.Ο.Μ.Α με αποτέλεσμα την αποτελεσματική αντιμετώπιση της μίζας και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος,η αποκλειστική απασχόληση στα δημόσια έργα ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η οποία επιλύει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα της ανεργίας,η στρατηγική επιλογή της στρατιωτικοοικονομικής προσέγγισης με τη Ρωσία η οποία εξοικονομεί τεράστια ποσά απο τις στρατιωτικές δαπάνες και δημιουργεί προοπτικές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ χωρίς ευρωαμερικανικές εξαρτήσεις και τόσα άλλα ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ μέτρα θα έπρεπε να είναι η αιχμή του δόρατος του κόμματος και όχι η απολογητική στάση την οποία,δυστυχώς,παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του προέδρου,ακολουθεί.
    Ψηφίζω ΛΑ.Ο.Σ. συνειδητά διότι πιστεύω στα αθάνατα και αναλλοίωτα ιδεώδη τα οποία αποτελούσαν ανέκαθεν τον συνεκτικό ιστό της πατρίδας μας:
    Χριστός,Ελλάδα,οικογένεια!
    Ποιό άλλο κόμμμα μπορεί να βγεί και να τα υπερασπιστεί πειστικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλή μέρα έχω να κάνω μια πρόταση στον πρόεδρο.
    Επειδή όπως φαίνετε τα δυο μεγάλα κόμματα της πατρίδας μας νδ-συριζα δεν μπορούν να κάνουν ένα (ντιμπειτ) για να μας εξηγήσουν με ποιους τρόπους θα μας σώσουν, προτείνω πρόεδρε να ζητήσεις εσύ ένα ντιμπειτ με όλα τα υπόλοιπα κόμματα πλην των δυο. Νομίζω θα είχε για εμάς περισσότερο ενδιαφέρων
    ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ. ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΓΑΠ, ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ" ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.(1)ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ 33% ΠΗΓΕ ΣΤΟ 18% ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ.(2) ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ{ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ)ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.(3)ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.(ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ ΤΡΙΑ ΤΡΥΓΩΝΙΑ),ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΘΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΘΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ,(ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ). ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ,ΤΗΝ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΛΙΑ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,(ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 2004, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΖΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ."Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Ο Σ Λ.Α.Ο.Σ." ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΗΤΑΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ..ΜΕΣΑ. ΜΑΖΙΚΗΣ .ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 1,5..ΜΠΟΡΗ ΚΑΙ 1 ΚΛΠ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΕΨΑΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ,.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΤΈΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΣ ΕΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΟΝΤΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΑΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΕΝΑ Ο.ΑΙΒΑΛΙΟΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΚΑΝΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ.Τ.Λ.Π.
    ΛΥΣΗ:ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ ,ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΑ, ΑΧΑΡΙΣΤΑ ,ΑΧΑΡΙΣΤΑ ,ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΑ.
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΞΟΔΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΟΧΙ.ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΤΟ 2,9 ΑΛΛΑ ΤΟ 1.5 ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ..
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ……………ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ Δ Ι Α Ρ Κ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΧΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ άσπρα η μαύρα. Όλοι οι μετανάστες ΔΕΝ είναι ίδιο αλλά η μεγαλύτερη πλειονότητα αυτών έχουν γαλουχηθεί από την θρησκεία τους ως εξής:
    Δεν είναι κακό να βιάσουν θεωρούν ότι προσηλυτίζουν μια αλλόθρησκη
    Δεν είναι κακό να κλέβουν αρκεί να το κάνουν για να ζήσουν η να συντηρούν την οικογένεια τους , έχει πολλά αλλά αυτά πρέπει να τα βρουν και να τα διαβάσουν ,
    Οι αριστεροκουλτουριαριδες , της καρπαζιάς που κυβερνούν και αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν.
    Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε. Θα ήθελα να προτείνω όμως κάτι.
    Το ανθρωποειδές αυτό ΚΑΛΩΣ εχόντων των πραγμάτων και αν δεν θεωρήσουν πλημμέλημα το γεγονός οι δικαστές , Το ανθρωποειδές αυτό λοιπών θα πάει ισόβια ..Εκεί..
    Εγώ προτείνω και παρακάλώ να βοηθήσετε αν και εσείς το πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που βιάζουν κακοποιούν κ.λπ. να είναι εν ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.
    Κύριε αλλοδαπέ και ημεδαπέ , βίασες , 20 χρόνια θα δύνης αίμα (αν και φυλακή), 15 μέλη του σώματος σου θα μεταμοσχευτούν στις Ιδίας φυλής ανθρώπων για να βοηθήσεις και να εξιλεωθείς κ.λπ. όχι ρε καργιολια να σας ταΐζουμε και ισόβια .εκεί να σας δω αν πειράξετε τρίχα μετά.
    Συγνώμη ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive