Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μάκηηηη, θα μας τρελάνεις εντελώς; Βορίδης υπέρ ΚΚΕ! Αλλά ... παραμένει ΔΕΞΙΟΣ ! ΒΙΝΤΕΟ

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ -ΚΛΙΚ- ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ"










http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_9375.html#ixzz1mR3koHJn

Ξάφνιασε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ με τη θέση που εξέφρασε για τη στάση του ΚΚΕ σε αντιδιαστολή με την άποψη του Συνασπισμού για την αντιμετώπιση της κρίσης. "Είναι η μόνη συνεκτική πρόταση που ακούγεται"....

Με αυτή τη φράση ο Μάκης Βορίδης μέσω της ΝΕΤ σχολίασε τις θέσεις του ΚΚΕ για την αποδέσμευση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.στο πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης απευθύνθηκε προς τον Νίκο Σοφιανό του ΚΚΕ για να επισημάνει με αιχμηρό τρόπο τις θέσεις που ακούγονται για τριετή αναστολή πληρωμής των χρεών. Βλέπε Κουμουνδούρου, όπως γρήγορα αντιλήφθηκε ο κ. Σοφιανός ο οποίος τον παρέπεμψε στον Συνασπισμό. Για την ιστορία πάντως σημειώνεται ότι ο κ. Βορίδης δεν παρέλειψε να πει με δυο λόγια ότι η πρόταση του ΚΚΕ συμπυκνώνεται στη φράση: "Περιγράφετε τον Κομουνισμό"...



19 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΡΓΥΡΗ;!. ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ & ΤΟΝ ΜΑΚΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Σιδερη τελειώσατε!!!! Τερμα ο καρατζαφέρης.
    Το κυνηγι μαγισως που κάνατε προς τους βοριδικούς σας εφαγε.
    Πάρτε το χαμπάρι όσο ειναι εκεινη εκει που ειναι και στηνει με τον Αϊβαλιώτη κυνήγια στους Εθνικιστες ολο και θα πέφτετε.
    Λυπάμαι για τις χιλιάδες ώρες που χαλασα εκεί μέσα.
    Πλέον κινδυνεύει και η Βουλή. Κράτα το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΓΥΡΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΙ. ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΟΥ.ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ μάκη, ωραία τα γράφεις σαν ανώνυμος. Μια ζωή κουκούλα μπρε;
    Ετσι την έφερες και στον Γιώργαρο; απαναύσου τώρα στα... αργύρια σου, το πιο γλυκό στρωματάκι είναι αυτό. 'αστους να λένε , την βλακεία τους που σε κάναν μέχρι και υπουργό πληρώνουν οι καλλιρροϊκοί κουτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ -Και ΟΧΙ ΕΓΩ- θέλουμε το καλό της πατρίδας και όχι Μάκηδων, Αδωνάκιδων κ.λ.π. ΑΥΤΗ τη στιγμή πιστεύουμε ότι η Πατρίδα ΘΕΛΕΙ Καρατζαφέρη και όποιος είναι απέναντί του είναι και ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και σ`όποιον αρέσει. Έτσι για να μην κουράζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά είναι άτιμο πράγμα η πασοκίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι ψέμα οτι υπήρχε κυνηγι μαγισσων σε βοριδικούς πάντα;;;

    Αντι να λετε ευχαριστώ στους μετωπικούς που πήραν τον ΛΑΟΣ Ασυλο ανιατων και τον έκαναν κόμμα βρίζετε και απο πάνω!!!!

    Αντε καλή εξοδο απο τη Βουλή ψιλικατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 2:51 μ.μ. είναι κάτι που ΔΕΝ το υπολόγισες!! Ήταν ΜΕΓΑΛΟ σχολείο, αρκεί να τα παίρνεις.... τα .... γράμματα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι Μετωπικούς και Κουτελικούς λες άνθρωπέ μου; ΖΗΜΙΑ κάνανε και απολογούνταν ενα ολόκληρο κόμμα για καμιά 200αριά ανθρώπους. Πρόσφεραν ή ΠΗΡΑΝ ;; Θα γινόντουσαν ποτέ ΥΠΟΥΡΓΟΙ; Μήπως Βουλευτές, άντε μέχρι μόνιμοι πολιτευτές του 0,000001% ! Αποτέλεσμα; ΔΑΓΚΩΣΑΝ κι έκοψαν -προσπάθησαν- με τσεκούρι το χέρι που τους φίλεψε, και τα σκυλιά ακόμα, λενε ευχαριστώ, αυτοί ΔΑΓΚΩΣΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή τώρα έγινε ο Βορίδης υπέρ του ΚΚΕ; Πρίν μερικές μέρες δεν ήταν; Ε ρε κοίτα χολή, που βγάζουν μερικοί, για στελέχη, που προσέφεραν τόσα στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγαζουν τρελή χολή γιατί ενώ όλοι σχεδον γελάνε με τον περιστέρη, με τον Μάκη μέχρι και οι συριζαιοι κάθονται σουζα. Στο μέτωπο δεν ήμουν ποτέ, ΛΑΟΣ ήμουν πάντα. ΑΠλά εσωκομματικά κατάλαβα τι διαφορα μεταξύ καρατζαφερόπληκτων και μετωπικών.
    Το ΛΑΟΣ πριν μπει το Μετωπο μέσα απλά ήταν μια στέγη ασύλου ανιάτων, θέλετε δε θέλετε να το παραδεχτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φτιάχνει ... κλίμα στο ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ, στο ΜΛΚΚΕ, ΕΚΚΕ, ΙΝΔΙΜΕΔΙΑ, ΠΟΛΑΝ, ΔΗΣΥ, ΔΕΙΑΡΕΙΑ, ΑΡΜΑΤΑΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΨΑΡΑΔΕΣ, ΕΚΔΟΡΕΙΣ ΒΟΟΕΪΔΩΝ, ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ, Α, μη ξεχάσω την ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Ε, δεν μπορεί, ΚΑΤΙ θα του κάτσει! ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δε πειραζει περιστέρια, ερχεται συντομα το λουκετάκι στην Καλιρρόης.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ γελοιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΙΔΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !! ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΤΙ ΕΞΑΦΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΠΑΛΙ; ΟΥΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑΤΑΝΕ< ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε χρειάζεται να γράφεις ώς ανώνυμος σε καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν είδα τον ίδιο ζήλο ενάντια στον Αποστόλου κ.Σιδέρη που ήταν ενάντια στον πρόεδρο.Γράφω ήταν γιατί τον βλέπω να γυρνάει τον φίλο σου.Με γλοιώδη προπαγάνδα στυλ δημητράκη δεν μπορείτε να πλήξετε τον Βορίδη -που απεδείχθη ασεβές κωλόπαιδο προς τον πρόεδρο- αλλά πολύ περισσότερο τον Άδωνι.Ο κόσμος του ΛΑΟΣ έχει πειστεί ότι είναι πατριώτες.Καλύτερα να τους αφήσετε και να προχωρήσετε γιατί αυτοξεφτιλίζεστε με τέτοια 'επιχειρήματα' ότι αυτοί που κάποτε μας ενέπνεαν ξαφνικά έγιναν αριστεροί και μιάσματα.Κάνετε κακό στο κόμμα που συνεχίζω να υποστηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπορεί να είναι σενάριο φαντασίας,αλλά κάτι μου λέει πως όλα αυτά με Μάκη και Άδωνι είναι κόλπο Προέδρου για να μείνουν οι Υπουργοί εκεί,για να μην γίνει το Τέμενος και να έρθουν λεφτά επενδύσεων (καμποτάζ κλπ) μέσα από τη δουλειά τους...

    Αλλά πράγματι μην ξεφεύγουμε από τα όρια και υβρίζουμε Μάκη και Άδωνι! Ας ασχοληθούμε με τον Ηγέτη Γιώργο Καρατζαφέρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πασοκοσκυλο παραμενει αμετανοητο. Και καθεστε και συζητατε "σοβαρα" μαζι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΡΡΟΪΚΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΩΝΟΒΟΡΙΔΟ..ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive