Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΦΙΑΛΤΩΝ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
Μέχρι αύριο θα πρέπει να έχουν δοθεί στους δανειστές οι γραπτές δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών με τις οποίες θα διαβεβαιώνουν για την εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στη νέα δανειακή σύμβαση. 
Τα περί δεσμεύσεων επιβεβαίωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, διευκρινίζοντας πως τα 325 εκ ευρώ που παραμένουν σε εκκρεμότητα και αναζητούνται, θα προκύψουν από περιστολή των δαπανών των υπουργείων. .Στο μεταξύ, εντελώς αλλαγμένο πολιτικό τοπίο έφερε η ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά η ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων δεν φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς τα δύο κόμματα διαθέτουν την αναγκαία πλειοψηφία για την υπερψήφισή τους. 
Πάντως, οι ανεξάρτητοι βουλευτές αποτελούν πλέον, με 63 βουλευτές, τη δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στα ελληνικά κοινοβουλευτικά χρονικά.
Οι προχθεσινές εξελίξεις έφεραν προ των πυλών και τον ανασχηματισμό, αν και, κατά γενική ομολογία, η μόνη θέση που επιβάλλεται να πληρωθεί είναι αυτή του υπουργού Υποδομών, με την παραμονή σε αυτό  του Μάκη Βορίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive