Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΛΑΟΣ- ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

«Στο Νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εύχομαι καλή Δύναμη και καλά αποτελέσματα στη Πολιτική Μαγνητική Τομογραφία που θα υποβληθεί, όπως όλοι όσοι εξαρτώνται και συμβαίνει στη Δημοκρατία μας, από τη Βούληση των Πολλών. Ελπίζουμε η νέα ηγεσία, με τη σωστή αποκρυπτογράφηση του μηνύματος από την εσωτερική κομματική εκλογή, να στοιχηθεί σε αρχές και αξίες, που είχαν αποδομηθεί από τη Ρηγίλλης. Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις. Τέλος, η όσο το δυνατόν ταχύτερη απομάκρυνση της εφεδρικής Κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα διαρκώς διογκούμενα προβλήματα του τόπου, για μας στο ΛΑ.Ο.Σ είναι βασικός Πυλώνας δράσης.

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΕΘΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ:

Από το VENDETA διαβάζουμε:

Αναπροσαρμογή στρατηγικής για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που πριν λίγο στην εκπομπή του έκανε πρόταση στην εκπομπή του, στον Αντώνη Σαμαρά για κεντροδεξιά συμμαχία με 91+15 βουλευτές και εκλογές τον Μάρτιο. Ο Καρατζαφέρης διαμόρφωσε ατζέντα προτεραιοτήτων για τον κ. Σαμαρά:
"Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις".

ΣΧΟΛΙΟ:Το πρώτο βήμα έγινε από το ΛΑΟΣ περιμένουμε τι θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ. Θα τολμήσει ο Αντώνης Σαμαράς να έρθει σε ρήξη με τις θέσεις μέχρι πρότινος του κόμματος του;; Για αυτό τον ψήφισε ο
κόσμος. Βασικά τον ψήφισε για το πατριωτικό του προφίλ. Ας κοιτάξει να μην τον απογοητεύσει.

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Φυσικά και θα τον απογοητεύσει τον κόσμο που τον ψήφισε σε ότι αφορά το πατριωτικό προφίλ που προσπάθησε να περάσει. Σε τίποτα δε θα συμφωνήσει με τις πατριωτικές θέσεις και προτάσεις του ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη. Εδώ είμαστε, θα το δείτε.


Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...

16 σχόλια:

  1. **ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Φυσικά και θα τον απογοητεύσει τον κόσμο που τον ψήφισε σε ότι αφορά το πατριωτικό προφίλ που προσπάθησε να περάσει. Σε τίποτα δε θα συμφωνήσει με τις πατριωτικές θέσεις και προτάσεις του ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη. Εδώ είμαστε, θα το δείτε.**

    Εγώ προσωπικά θέλω να βγούμε όλοι λάθος στις προβλέψεις μας και ο Σαμαράς να κάνει την πατριωτική στροφή...όμως μελετώντας την ιστορία της ΝΔ τα τελευταία 20 χρονια και την πορεία που έχουν πάρει(νεοταξική)δεν ελπίζω για πολλά, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την σημερινή εκπομπή του προεδρου...πολύ σημαντική παρέμβαση για τον πατριωτικό χώρο.


    http://laos.infolabs.gr/videos/85/%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%A6%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%91-30-11-09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΤΣΑΜΠΑ ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ!!!ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη Σωτηρόπουλε του Η.Ο. το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδάκι βλάκα.
    ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ τα χάπια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενω αμα ψηφισει το λαος ο κοσμος, σωθηκε....αφηστε ρε τις ανοησιες..παραπλανητες ειστε.τζουφιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα το αλλαξατε το κολπο ε?αλλαξε η εντολη απο τα αφεντικα σας κ βαρατε τον σαμαρα ε???την κατσατε..θα σας ισοπεδωσει ο αντουαν..αν κ δεν ειμαι μαζι του,προβλεπω μεγαλη συντριβη σας..ευτυχως για την ελλαδιτσα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρωτησαν το σκυλι γιατι σκουζει, κ αυτο απαντησε, ΄΄για να τους φοβερισω΄΄ κ γιατι κλανεις??? ''επειδη φοβαμαι΄΄...ετσι κ ο καρατζαφερης με το σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να στριμωξει βρε ο σικε ο προεδρος σας ο αρχιλαοπλανος του θανατα...ουτε 1% δε θα παρετε.αντε να τελειωνουμε με σας..αντε αρκετα με τις κωλοτουμπες σας..εσεις ειστε η χολερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιατρός συμβουλεύει: Αλλάξτε χάπια ΑΜΕΣΩΣ. Τα ΣΑΜΑΡΑκια σας και στη Ρηγίλλης. Κάποιο κοκκαλάκι θάμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.cohen.gr/war/article134.htm

    Υπέρ των Ισραηλινών συνεργάτης του Σαμαρά

    http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/υπέρ-των-ισραηλινών-συνεργάτης-του-σαμαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Και οι τρεις υποψήφιοι συμφωνούν με την απονομή ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες δεύτερης γενιάς υπό προϋποθέσεις, η κ. Μπακογιάννη, ωστόσο, σημειώνει ότι πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς το μοντέλο τύπου Αμερικής που προωθεί η κυβέρνηση είναι επικίνδυνος πειραματισμός."

    http://www.apogevmatini.gr/?p=52772

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ του καρατζαφερη προς τον σαμαρα ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? που του προτεινει συνεργασια για να ριξουνε κ καλα το πασοκ?? μηπως ειναι η γραμμη του μητσοτακουλα αυτη?τι σημαινει αυτο που αναρτηθηκε στην ιστοσελιδα του αδωνι??δηλ. αν αρνηθει ο σαμαρας τη συνεργασια με τον τζουφιο καρατζαφερη, θα ειναι βουτυρο στο ψωμι του μητσοτακεϊκου για πριονισμα του σαμαρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο καρατζαφερης δηλ. δεν ειναι υπερ της αποδοσεως ιθαγενειας στα παιδια των μεταναστων??αν οχι, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ?? απ τον κενο λογο του?? ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΖΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιο στριμωγμα ρε τι λετε ρε???το εχετε χασει εντελως???ρε σεις, αϊντε τωρα μη δουλευετε τον κοσμο ετσι...τι παπαριες λες ρε σιδερη..σε ποιους απευθυνεσαι ρε??αντε κλειστο αμα δε μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπειτε στο elora.gr να δειτε το στριμωγμα με τα ματια σας..χερι χερι με μια κωλοτουμπα ακομα στο χερι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (τεύχος δεύτερο, αριθ. φύλλου 698)

    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. 25516

    Κηδεια μέ δημόσια δαπάνη
    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    Εσωτερικών, δημοσίας διοίκησης και αποκέντρωσης -οικονομιας και οικονομικων - υφυπ. εθνικης αμυνας-υγειας και κοινωνικης αλληλεγγύης, - δημοσιας ταξης
    "Εχοντας υπόψη:
    1. Τις διατάξεις τοϋ άρθρου 1 παρ. 1 τοϋ ν. 409/1976 «Περί καθορισμού κατηγοριών προσώπων δυναμένων νά κηδευθώσιν δημοσία δαπάνη» (ΦΕΚ 209 Α/11.8.1976) όπως τροποποιήθηκαν μέ τις όμοιες τοϋ άρθρου 1 παρ. 23 τού ν. 3065/2002 «Μεταφορά αρμοδιοτήτων τού Υπουργικού Συμβουλίου σέ άλλα Κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ 251 Α/18/10.2002).
    2. Τις διατάξεις τοϋ άρθρου 6 παρ. τοϋ ν. 851/1978 «Περί τής Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και τοϋ Διακριτικού Σήμσιος τοϋ Προέδρου τής Δημοκρατίας» (ΦΕΚ 233 Α/2.12.1978).
    3. Τις εξαιρετικές υπηρεσίες ποϋ προσέφερε ατό λαό, στην Πατρίδα και ατό Έθνος, ό πρώην Γενικός Γραμματέας τοϋ Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Χαρίλαος Φλωράκης.
    4. Τις διατάξεις τοϋ άρθρου 5 παρ. 23 τοϋ ν. 2292/1995 «Οργάνωση και λειτουργία ΥΠΕΘΑ» {ΦΕΚ 35/Α/15.2.1995),
    Ή απόφαση αυτή νά δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    Αθήνα. 24 Μαΐου 2005
    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης
    Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υφυπουργός Έθν. "Αμυνας
    ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Οικονομίας και Οικονομικών
    Γ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης

    Δημητρακη Σωτηρόπουλε, θα διαγραψει ο ΣΑΜΑΡΑΣ του τρεις ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ απο το κομμα....και το πρωτοπαλικαρο του τον "δεξιο" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive