Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΡΤΑ:Εμπορεύονταν μεθαδόνη και ηρωίνη


Στις 18.10΄ χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Άρτας-Αγρινίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας συνέλαβαν έναν νεαρό Έλληνα, γιατί κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,90) γραμμαρίων και δύο φιαλίδια που περιείχαν μεθαδόνη βάρους (228,26) γραμμαρίων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, που διενεργεί την προανάκριση.

4 σχόλια:

  1. (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΛΑΟΣ- ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

    http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8190063

    ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ



    Σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε τα εξής:



    «Στο Νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εύχομαι καλή Δύναμη και καλά αποτελέσματα στη Πολιτική Μαγνητική Τομογραφία που θα υποβληθεί, όπως όλοι όσοι εξαρτώνται και συμβαίνει στη Δημοκρατία μας, από τη Βούληση των Πολλών.



    Ελπίζουμε η νέα ηγεσία, με τη σωστή αποκρυπτογράφηση του μηνύματος από την εσωτερική κομματική εκλογή, να στοιχηθεί σε αρχές και αξίες, που είχαν αποδομηθεί από τη Ρηγίλλης. Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις.



    Τέλος, η όσο το δυνατόν ταχύτερη απομάκρυνση της εφεδρικής Κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα διαρκώς διογκούμενα προβλήματα του τόπου, για μας στο ΛΑ.Ο.Σ είναι βασικός Πυλώνας δράσης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8189160

    (Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΛΑΟΣ-Προσφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο από Βουλευτές του ΛΑΟΣ για την απόσυρση.

    Οι Βουλευτές του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, Ο. Παπανδρέου και Α. Κολοκοτρώνης προσέφυγαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου για το ζήτημα της απόσυρσης των ΙΧ . Η Προσφυγή των Βουλευτών του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:

    Επιτροπή Αναφορών (Committee on Petitions) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

    Βρυξέλλες

    Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι Ευρωβουλευτές,

    Η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε - αιφνιδιαστικά και εντελώς αναπάντεχα- να μην συνεχίσει το μέτρο της απόσυρσης των παλαιών ΙΧ το οποίο είχε καθιερώσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

    Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να παραμείνουν στην κυκλοφορία χιλιάδες ρυπογόνα αυτοκίνητα, πολίτες που είχαν προγραμματίσει την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων τους και την αγορά καινούργιων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας να έχουν απελπιστεί, ενώ παράλληλα χιλιάδες θέσεις στάθμευσης στις μεγάλες ελληνικές πόλεις μένουν κατειλημμένες από σαράβαλα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους κρατούσαν επί χρόνια περιμένοντας να καθιερωθεί το μέτρο της απόσυρσης.

    Τώρα πλέον ο Έλληνας πολίτης δεν έχει απολύτως κανένα οικονομικό κίνητρο για να αποσύρει το παλαιό και ρυπογόνο ΙΧ το οποίο κατέχει.

    Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα περνά πρωτοφανή κρίση, η προσπάθεια εφαρμογής μιας στοιχειώδους περιβαλλοντικής πολιτικής "μπαίνει στο ράφι" και οι πολίτες νιώθουν ότι το κράτος δεν έχει συνέχεια και καθίσταται ανυπόληπτο.

    Επιπροσθέτως ,Έλληνες πολίτες που απέσυραν τα ΙΧ τους μία μέρα πριν υπογραφεί η "Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου" από τους αρμόδιους υπουργούς με την οποία παύει η απόσυρση αισθάνονται - ευλόγως - αδικημένοι.

    Παρακαλούμε θερμώς να έρθει προς συζήτηση σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής σας το παραπάνω ζήτημα και παρακαλούμε να ενημερωθούμε εγκαίρως ώστε να παρευρεθούμε στις Βρυξέλλες και να εκθέσουμε την αιφνιδιαστική αυτή απόφαση και τις συνέπειες της για χιλιάδες Έλληνες πολίτες, το περιβάλλον και την οικονομία.

    Με εκτίμηση

    Κ. Αϊβαλιώτης Ο. Παπανδρέου-Παπαδάκη Α. Κολοκοτρώνης

    Βουλευτής Β΄Αθηνών, Βουλευτής Ευβοίας Βουλευτής Α΄Θεσ/νίκης

    Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Argyri, an thes anevazeis afto to telefteo giati einai symantiko.

    Moντέλο Φίνι -Μπερλουσκόνι θέλει ο Καρατζαφέρης
    30.11.09

    http://ventetta.blogspot.com/2009/11/mo.html


    Πολύ σωστή η κίνηση …θα φανεί πολύ νωρίς το τι “αντιπροσωπεύει” ο καθείς και ο νοών νοειτό.
    Αναπροσαρμογή στρατηγικής για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που πριν λίγο στην εκπομπή του έκανε πρόταση στην εκπομπή του, στον Αντώνη Σαμαρά για κεντροδεξιά συμμαχία με 91+15 βουλευτές και εκλογές τον Μάρτιο.
    Ο Καρατζαφέρης διαμορφωσε ατζέντα προτεραιτήτων για τον κ. Σαμαρά: "Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις"
    Το πρώτο βήμα έγινε απο το ΛΑΟΣ περιμένουμε τι θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.Θα τολμήσει ο Αντώνης Σαμαράς να έρθει σε ρήξη με τις θέσεις μέχρι πρότινος του κομματος του;;
    Για αυτό τον ψήφισε ο κόσμος.Ας κοιτάξει να μην τον απογοητεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σημερινή εκπομπή του προέδρου…να την δείτε όλοι(Αφορά τις πολιτικές εξελίξεις)

    http://laos.infolabs.gr/videos/85/%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%A6%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%91-30-11-09

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive