Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Μία πρωτότυπη μετακόμιση στο κέντρο της Κομοτηνής. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ


Τι κάνουν εφτά φοιτητές με καρότσια σούπερ μάρκετ πάνω στον ποδηλατόδρομο; Μα φυσικά μετακόμιση! Τι κάνουν εφτά φοιτητές με καρότσια σούπερ μάρκετ πάνω στον ποδηλατόδρομο; Το ερώτημα αυτό εξέφρασαν πολλοί διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί, όταν είδαν μία ομάδα νέων κοριτσιών και αγοριών να κινείται πάνω στον ποδηλατόδρομο της Νικολάου Ζωίδη, μεταφέροντας μαζί τους καρότσια για ψώνια. Το ίδιο ερώτημα έθεσε στους ίδιους τους νέους ο «Χ». Μετακόμιση!... αποκρίθηκαν με ένα στόμα, για να ξεσπάσουν σε γέλια, όταν τους ζητήσαμε να αποτυπώσουμε με τον φακό μας την πρωτότυπη αυτή μετακόμιση.  Η φαντασία την οποία επιστρατεύουν σε κάθε έκφανση της ζωής τους νεαροί φοιτητές της πόλης μας, είναι ένας ακόμα λόγος που μας αρέσει που είμαστε μία φοιτητούπολη. 
Μας αρέσει γιατί νέα παιδιά, ακομπλεξάριστα, μπορεί να βρίσκουν έξυπνους τρόπους ακόμα και για να μεταφέρουν τα πράγματά τους από σπίτι σε σπίτι, όταν γίνονται μία παρέα και βοηθούν το ένα το άλλο. Τα φωτογραφίσαμε, γελάσαμε μαζί τους, όπως και πολλοί περαστικοί που ήταν αυτόπτες μάρτυρες και τους ευχόμαστε να βάζουν φαντασία σε ό,τι κάνουν στη ζωή τους. Άλλωστε όλα προέρχονται από τη φαντασία. Αυτή δημιουργεί την ομορφιά, τη δικαιοσύνη και την ευτυχία, που είναι τα πάντα σ’ αυτόν τον κόσμο. http://xronos.gr/detail.php?ID=97803

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive