Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΠΑΝΟ..."Επειδή δεν ξέρεις ρώτα τον αρχηγό σου",

ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Έκανε παρέμβαση ο Παναγιωτόπουλος στο δελτίο του Άλτερ και του λέει ο Καρατζαφέρης, "Επειδή δεν ξέρεις ρώτα τον αρχηγό σου", εννοώντας ότι υπήρχε συμφωνία Σαμαρά-Καρατζαφέρη για... πρόωρες εκλογές. Μάλιστα...

"ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"...

Γράφει Η ΤΗΛΕΦΑΚΑ Ο Καρατζαφέρης έκανε "καινούργιο" τον Παναγιωτόπουλο. Είπε ότι συχνά συναντώνται και συζητούν και ο εκπρόσωπος της ΝΔ συμφωνεί μαζί του για την αναγκαιότητα συνεργασίας των δυο κομμάτων στις δημοτικές εκλογές! Προσπάθησε εκείνος να τα μαζέψει, λέγοντας ότι έχουμε "κοινωνικές επαφές", αλλά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν χείμαρρος! Εν ολίγοις μάθαμε ότι ιδιωτικώς τα κουβεντιάζουν σαν φιλαράκια και... Περισσότερα... ... μετά βγαίνει δημοσίως ο Πάνος και κάνει τον...γκιουλέκα! Το καταπληκτικό που είπε ο Καρατζαφέρης είναι ότι του μίλησε χθες και τον ρώτησε γιατί λέει άλλα όταν μιλάει στο κοινό! Αλλα κόλπα, που έλεγε και ο αλησμόνητος Βλάσσης Μπονάτσος...


9 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ;
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητράκη, ψιτ, ναι εσύ...στη Ρηγίλλης να γυαλίσεις κάνα σκαρπίνι και άσε τις αυθάδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι έχει "off the record" επαφές με τον Καρατζαφέρη...ούτε τους πιο στενούς του συνεργάτες δεν μπορεί να μαζέψει ο Αντωνάκης, "μέγας" αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναρτηση δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο.Ο πΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟς κατηγορησε τον κωλοτουμπα για κωλοτουμπες (λογικο) και ειπε οτι συναντωνται στη Βουλη και σε κοινωνικες εκδηλωσεις.Ολα τ'αλλα,ειναι κλασικη τακτικη του σαλταπηδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι κωλοτούμπα ο Σαμαράς μετά το σκοπιανό! Ενώ είχε υποσχεθεί στον Καρατζαφέρη να ρίξουν τον Γιωργάκη, τελικά αθέτησε την υπόσχεσή του κι έκανε μία μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα, διατηρώντας τον επιστήθιο φίλο του & συμφοιτητή του στην εξουσία!
    Ουστ γραικύλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, εδώ όλα τα blogs βουίζουν και εσύ το έχεις κρυφό καμάρι...βρίσκετε ο Καράς με τον Πάνο για "τσάι" kai o Avramo agapise ton Antoni, ksypna re.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαράς δεν είναι κωλοτούμπας είναι απλός ένας προδότης...κρατάει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία από της αρχές του 90α...φυσικό και επόμενο είναι να μην τον εμπιστεύονται ούτε και οι πιο στενοί του συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΓΑΠ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝΕ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οντως ο Σαμαρας ειναι προδοτης,επρεπε το 92 να δεχτει το "Μακεδονια" για τα Σκοπια,οπως ο υπεραπατριωτης Καρατζαφερης,που εβγαινε τοτε στο Τηλεαστυ ωρυωμενος πως "το ονομα δεν εχει σημασια,με 2-3 σουπερ μαρκετ θα τους κατακτησουμε".

    ΞΕΦΤΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive