Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

17 Ρώσοι τουρίστες τραυματίες από κεραυνό στην Κνωσό. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρώσοι τουρίστες τραυματίες από κεραυνό στην Κνωσό
Από κεραυνό «χτυπήθηκε» νωρίτερα ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού. Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα του Αρχαιολογικού χώρου, Νίκο Παπαδάκη, το συμβάν σημειώθηκε στις 10 το πρωί όταν ένα γκρουπ Ρώσων τουριστών -κυρίως γυναίκες- είχαν πάει κάτω από κάποια πεύκα που βρίσκονται εντός του αρχαιολογικού χώρου για να προστατευτούν από την καταιγίδα. «Στο συγκεκριμένα σημείο έπεσε κεραυνός...
και 17 από αυτές τραυματίστηκαν» λέει ο αρχιφύλακας, που συμπληρώνει: «Όταν πλησιάσαμε στο χώρο για να δώσουμε τις πρώτες βοήθειες μας έλεγαν ότι δεν αισθάνονται τα πόδια τους».
Σύμφωνα με το flashnews.gr πρόκειται συνολικά για 17 τραυματίες. Μια 46χρονη γυναίκα από τη Ρωσία που υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την επανέφεραν στη ζωή και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Από τον πανικό που προκλήθηκε στο σημείο μια έγκυος γυναίκα, η οποία εργάζεται στον αρχαιολογικό χώρο υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε και αυτή στο Βενιζέλειο με την κατάσταη της υγείας της να μην συντρέχει καμία ανησυχία σύμφωνα με τους γιατρούς.
Επτά τραυματίες έχουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και στα πόδια και έχουν μεταφερθέι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ σε κατάσταση σοκ. Με εντολή της αρχαιολογικής υπηρεσίας εκκενώθηκε ο χώρος.

Να σημειωθεί πως στον χώρο υπάρχουν αλεξικέραυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive