Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΛΑ.Ο.Σ: Προσφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο για το ασφαλιστικό


Στο κείμενο της προσφυγής τους οι βουλευτές κ.κ. Κ. Αϊβαλιώτης, Β. Αποστολάτος, Α. Κολοκοτρώνης, Π. Μαρκάκης και Η. Πολατίδης επισημαίνουν ότι ο νέος ασφαλιστικός νόμος αυξάνει δραματικά τα όρια συνταξιοδότησης και περιορίζει – σε βαθμό προκλητικό – τις συντάξεις.

«Οι εργαζόμενοι πληρώνουν για δεκαετίες εισφορές ακριβώς για να λάβουν μια αξιοπρεπή σύνταξη, και προφανώς, η βασική σύνταξη των 360 ευρώ είναι ανεπαρκέστατη και παράλληλα είναι από τις χαμηλότερες που υπάρχουν στην Ευρωζώνη. Το άδικο της όλης υπόθεσης είναι ότι όσοι πλήρωσαν εισφορές λαμβάνουν, τελικά, σύνταξη η οποία καθόλου δεν αναλογεί στις εισφορές που έχουν καταβληθεί», αναφέρουν οι βουλευτές.

Ζητούν δε να τεθεί άμεσα το θέμα σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής, προκειμένου να συζητηθεί και να αποσαφηνιστεί το πού ακριβώς παραβιάζεται η κοινοτική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive