Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Δημοσκόπηση: Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει πολλαπλασιαστεί

Δημοσκόπηση: Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει πολλαπλασιαστεί

Καταστροφικά για την κυβέρνηση αλλά και για τους υπουργούς κατά μονάδα είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης Public Issue όπου αποτυπώνεται ξεκάθαρα η φθορά στο κυβερνητικό προφίλ προφανώς εξ αιτίας των αντιλαϊκών μέτρων που επιτάσσει το μνημόνιο συνεργασίας με την τρόικα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η κυβέρνηση σημειώνει εντυπωσιακή φθορά σε σημείο που η εικόνα της να είναι παρόμοια που αυτή της κυβέρνησης Καραμανλή λίγο πριν τις εκλογές του 2009.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει πολλαπλασιαστεί ειδικά στην οικονομία και την ανάπτυξη.

Όσον αφορά την ανεργία, την ακρίβεια και την κατάσταση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η δημοσκόπηση καταγράφει δυσαρέσκεια των πολιτών σε ποσοστό 90%. Στο ασφαλιστικό και τον τουρισμό τα ποσοστά προσεγγίζουν το 70%.

Όσον αφορά τις προσωπικές επιδόσεις των υπουργών μόνο οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταφέρνουν να υπερβούν τη βάση αξιολόγησης του 5.5 στην κλίμακα 1 έως 10.

Τη μεγαλύτερη αρνητική μεταβολή καταγράφουν οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου ( -2 βαθμούς), Ανδρέας Λοβέρδος (-1,6 βαθμούς) και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (-1,6 βαθμούς).

Δηλαδή στους κυβερνητικούς τομείς που επηρεάζονται περισσότερο από τη λειτουργία του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive