Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΛΑΟΣ-"Ανάγκη για επενδύσεις"

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com
"Ανάγκη για επενδύσεις"
"Τα νέα στοιχεία για την αύξηση της ανεργίας αποδεικνύουν ότι χωρίς επενδύσεις δεν θα υπάρξει αύξηση της απασχόλησης. Σε λίγο τα ποσοστά της ανεργίας θα ξεπεράσουν και τα …ποσοστά του ΠΑΣΟΚ". Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κωστής Αϊβαλιώτης.
Ακόμη, αναφορικά με τα φορολογικά μέτρα ο κ. Αϊβαλιώτης τόνισε:
«Η ρύθμιση για τις ταμειακές μηχανές στις λαϊκές σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχουν τόσοι εφοριακοί όσοι και ταμειακές. Η μόνη αποτελεσματική λύση είναι να υπάρχει μια ετήσια εφάπαξ πληρωμή για κάθε πάγκο λαϊκής, για κάθε ταξί κ.ο.κ. ώστε να υπάρξουν πραγματικά έσοδα για το κράτος ».
αναρτηθηκε απο Αργυρη Σιδερη Σαββατο 20/3/10

1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010
    Ο ΦΤΗΝΟΣ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    Η εθνική συναίνεση δεν αποτελεί το φάρμακο «δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν». Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…


    Όταν όμως η «πάσα μαλακία» αναγορεύεται σε κεντρική πολιτική στάση ενός κόμματος, τότε το μαύρο γίνεται άσπρο, και οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι το οφείλουν στον εαυτό τους να αφυπνίζονται.

    Πιστός στη λογική της «πάσης μαλακίας» ο Καρατζασούρταφέρτας της πολιτικής, σήκωσε πάλι ψηλά τη σημαία της «λαϊκής συναίνεσης» και επαναλαμβάνοντας τη συμπλεγματική του πρόταση για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (μεγάλος ο καημός βλέπεις να μοστράρει ως πολιτικός αρχηγός και ο ίδιος), καμώνεται πως ανακάλυψε την Αμερική και πλασάρει το εφεύρημά του ως διαδρομή υπέρβασης της «μεγαλύτερης μεταπολιτευτικής κρίσης»




    του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    Όταν όμως αναγορεύει κανείς τη μπουρδολογία σε πολιτική θέση και κυρίως σε πολιτική στάση απέναντι στα τεκταινόμενα, τότε τρία πράγματα είναι αυτά που αποκαλύπτει με τρόπο αδιαμφισβήτητο και χαρακτηριστικό:
    - Την πολιτική του γύμνια…
    - Τον πολιτικό του καιροσκοπισμό. Και…
    - Τον επικίνδυνο πολιτικό ρόλο του.



    Διότι τι άλλο είσαι εκτός από φαφλατάς και καιροσκόπος, όταν μιλάς για εθνική συναίνεση, και δεν τολμάς να προσδιορίσεις τη βάση, την κατεύθυνση, το ρόλο των πρωταγωνιστών που θα συναινέσουν, και το ζητούμενο αποτέλεσμα???

    Τι άλλο είσαι εκτός από καιροσκόπος, όταν προτείνεις «να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση και να βρούμε μια κοινή συντεταγμένη, με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής εξόδου της χώρας απ' αυτή τη κρίση από την οποία αντί να βγαίνουμε όλο και βυθιζόμαστε περισσότερο»???
    Όλοι μαζί τη δημιουργήσαμε την κρίση και θα πρέπει να κληθούμε «όλοι μαζί» να την αντιμετωπίσουμε???
    Όλοι μαζί χάσαμε ή κερδίσαμε από την κρίση και θα πρέπει όλοι μαζί να επωμιστούμε το φορτίο των «πολιτικών εξόδου» από αυτή???

    Τι άλλο είσαι εκτός από επικίνδυνος, όταν έσπευσες να προσφέρεις γην και ύδωρ στην πλέον ανελέητη επίθεση που οργάνωσε και κλιμάκωσε ο θίασος του JEFFREY, σε βάρος των εισοδημάτων, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των αιματοβαμμένων κατακτήσεων αυτού του λαού???


    Μ αυτά και μ εκείνα, το μόνο που αποδεικνύεις καθημερινά κύριε Καρατζασούρταφέρτα, είναι ότι είσαι ένας φτηνός μπαγασάκος της πολιτικής, καιροσκόπος και επικίνδυνος…


    Μια εναλλακτική φωνή του ίδιου σάπιου πολιτικού συστήματος είσαι…
    Μια βαλβίδα εκτόνωσης και αποπροσανατολισμού της λαϊκής αγανάκτησης είσαι…
    Ότι πιο αφερέγγυο και επικίνδυνα αποπροσανατολιστικό γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος είσαι.


    Διότι τόσο η ίδια η κρίση κύριε Καρατζασουρταφέρτα της πολιτικής, όσο κυρίως οι πολιτικές και οι αγώνες εξόδου από αυτήν, έχουν…
    - Σύμμαχους στην κοινωνία και την πολιτική…
    - Αντίπαλους….
    - Εχθρούς και φίλους…
    - Υπεύθυνους και θύματα…
    - Ενόχους και απελπισμένους…
    - Λαούς που αγωνίζονται να επιβιώσουν και μηχανισμούς που ταπεινώνουν τους αγωνιζόμενους λαούς.


    Εσύ με ποιους είσαι Καρατζαφέρη???

    Με ποιους αναζητάς κοινωνική συναίνεση???
    Ποιο τίμημα θα μοιραστούν με τον εξαθλιωμένο λαό οι οικονομικά ισχυροί που δημιούργησαν την κρίση και ποια ωφελήματα από την «ανάκαμψη» που οραματίζεσαι θα απολαύσουν αυτοί που στενάζουν υπό το βάρος των πολιτικών που έσπευσες να στηρίξεις???

    Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive