Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: Προβληματίστηκα αν έπρεπε να έρθω στο Προσυνέδριο – Άλλα περίμενε από εμάς η κοινωνία και άλλα εισέπραξε

Τη διαφωνία της στις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά για το νέο οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ κατέθεσε από το βήμα του Προσυνεδρίου της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για «επιστροφή στο αρχηγικό κόμμα του παρελθόντος». Ταυτόχρονα η ομιλία της περιείχε και σαφείς αιχμές για το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας.
«Δεν σας κρύβω ότι προβληματίστηκα πάρα πολύ αν έπρεπε να έρθω σ΄ αυτό το προσυνέδριο και να καταθέσω τις απόψεις μου. Ο κύκλος της εσωστρέφειας που εντάθηκε την τελευταία εβδομάδα μέσα στη Νέα Δημοκρατία δημιουργεί ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον για οποιοδήποτε στέλεχος θέλει με καθαρή τη συνείδηση του να συμβάλλει σ’ ένα καλύτερο αύριο, πρωτίστως για τη χώρα και βεβαίως για την παράταξη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ντόρα Μπακογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive