Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Διχαστικές λογικές αναπτύσσονται στην ΝΔ

Η πλειονότητα των δημάρχων στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στήριξαν την Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτό ερμηνεύεται από ορισμένους στη Ρηγίλλης , όπως ο κ. Μιχαλολιάκος , ότι οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι δεν κατανόησαν το κοινωνικό ρεύμα που δημιουργήθηκε υπερ του 6-7-1-thumb-largeΑντώνη Σαμαρά , άρα δεν έχουν επαφή με την κοινωνία , επομένως δεν πρέπει να είναι ξανά υποψήφιοι.

Ο παραπάνω συλλογισμός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς οι τοπικές κοινωνίες δεν ψηφίζουν μόνο με κομματικά κρητήρια , αλλά κυρίως με τοπικά. Επίσης, αυτό θέτει σε κίνδυνο την ήδη δοκιμασμένη ενότητα της ΝΔ καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα αντιδράσουν και θα κατέβουν σε “αντάρτικο” στις εκλογές. Πρέπει να τονιστεί πως οι δημοτικές εκλογές αποτελούν το πρώτο τέστ για τον νέο Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης , τέστ που άμα δεν περάσει με επιτυχία η ΝΔ θα βυθιστεί σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive