Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ δεν δέχθηκαν τους 4 πολυτραυματίες αστυνομικούς Στο 401 ;;

Αποτέλεσμα εικόνας για 4 τραυματίες αστυνομικούς της ΔΙΑΣ
Στην καταγγελία ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν δέχθηκε να μεταφέρει στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο τους 4 τραυματίες αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν το μεσημέρι σε τροχαίο στην περιοχή του Ασπρόπυργου , προχώρησε το προεδρείο τους. Όπως...
χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γ.Γ της ένωσης ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Στράτος Μαυροειδάκος «με έκπληξη ενημερωθήκαμε πως κατόπιν σχετικής εντολής ότι οι συνάδελφοι αστυνομικοί δεν δικαιούνται να νοσηλευτούν στο 401.» Όπως επεσήμανε, στο 401 πηγαίνουν στελέχη του στρατού και απόστρατοι για αυτό και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο από το Θριάσιο που αρχικά είχαν μεταφερθεί. Στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες αστυνομικούς οι οποίοι "παραδόξως" δεν διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο αλλά μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνδικαλιστές αστυνομικοί θέλησαν να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό. Η απάντηση που έλαβαν από το ΕΚΑΒ είναι ότι ο Διοικητής του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου έχει δώσει εντολή να μεταφέρονται εκεί μόνο τραυματίες στρατιωτικοί.
Τα τέσσερα παλικάρια της Δίας έχουν σοβαρά τραύματα καθώς όλοι χαρακτηρίζονται πολυτραυματίες με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια τους.

2 σχόλια:

  1. Προέχει ἡ ἀποκατάστασις τῶν 4 ἀστυνομικῶν καὶ τοὺς εὐχόμεθα "περαστικά". Ὅμως ὀρθῶς δὲν μετεφέρθησαν εἰς τὸ 401 διότι τοῦτο εἶναι στρατιωτικὸν νοσοκομεῖον, καὶ ὡς γνωστὸν οἱ ἀστυνομικοὶ - ἐν ἀντιθέσει πρὸς τοὺς λιμενικοὺς - δὲν εἶναι στρατιωτικοὶ ἀλλὰ πολιτικοὶ ὑπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πολιτικοί υπάλληλοι"...??????????????????????????? Ενώ οι λιμενικοι που αναφέρατε τι είναι..???????????????
      Με όλο τον σεβασμο προς την ηλικία σας ( η οποία προσδιορίζεται από το πολυτονικό σύστημα γραφής) τα έχετε τελείως χαμένα ,μεχρι επιπέδου ανοιας....!!!!
      Παρακαλώ προσεχετε τι γράφετε ή καλυτερα μην γραφετε καθόλου διοτι λέτε μπούρδες.....!!!!!!!!!!!!!!
      Ακου πολιτικοι υπάλληλοι.....χα,χα,χα,χα,χα,χα

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive