Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΑΤΟΣ .. "ΔΙΚΑΙΟΥ;" 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ!!


Φωτογραφία του George Panagiotakis.Δια μίαν ακόμα φοράν από το 2013 οι ανεξάρτητοι δημόσιοι υπάλληλοι (ναι καλά...) εφιλοδώρησαν με μίαν εξωφρενική ποινή δια ένα φανταστικόν αδίκημα, μίαν ελληνική φωνή. Γνωρίζοντας πολύ καλώς το ποιόν του γέροντος και το ηθικόν του μεγαλείον ενώ δια οποιονδήποτε άλλον κοινόν άνθρωπον αυτή η ποινή θα ήτο εξόντωσις, δι αυτόν είναι ευλογίαν. Αλλά ποίος είναι ο τελικώς σκοπός των αντιχρίστων και ανθελλήνων? Πρώτον να απομακρυνθεί ο Μεθόδιος από την ιεράν Μονήν Εσφιγμένουν ώστε να αναλάβουν οι προδόται και ανίεροι κουτσουλιέρηδες ικανοποιώντας τον πληγέντα εγωισμόν του τούρκου -κατά δηλωσίν του- κ . Αρχοντώνη....
Δεύτερον ο Γέροντας να υποστεί τέτοια ταλαιπωρία και παρενόχλησιν από τις συνεχείς διαδικασίες και εφέσεις ώστε να μην έχει την δυνατότητα και τον χρόνον να ασχοληθεί με τους πυρίνους λόγους του εναντίον της προδοσίας και των καρτών και ταυτοτήτων 666. Τρίτον η παράλογος αυτή ποινή να αποτελέσει χαρτί διαπραγματεύσεως για τους προδότες τύπου “ή σταμάτα ότι κάμεις ή περνάς το υπόλοιπον της ζωής σου εις την φυλακήν”. Τέταρτον να παραδειγματιστούν δια της τρομοκρατίας οποιεσδήποτε πατριωτικές φωνές έχουν απομείνει, να φοβηθουν και να σωπάσουν. Πέμπτον να αποτελέσει πείραμα αντιδράσεως ώστε εάν επιτύχει ο διωγμός μίας τόσο γνωστής και αξιοσέβαστης προσωπικότητος όπως ο Μεθόδιος χωρίς σοβαρές αντιστάσεις να προχωρήσουν αμέσως εις το υπόλοιπον πρόγραμμα μουσουλμανοποιήσεως της χώρας (ανεγέρσεις τζαμιών, απονομές υπηηκότητος, φυλακίσεις ελλήνων για “ρατσισμό” κλπ) Οι αδελφοί μας που νομίζουν ότι εναγκαλίζοντας το αντίχριστον κράτος θα γλυτώσουν την μπόραν να γνωρίζουν ότι η ηθική κατρακύλα των προδοτών που κυβερνούν τον τόπον δεν έχει τελειωμό και αργά ή γρήγορα δια οποιασδήποτε προφάσεως , μίαν ημέραν θα έρθει και η σειρά των. Ημείς εδώ συνεχίζομε, μέχρι να αποθάνομε ή μέχρι να ευρεθούμε εις την φυλακήν!
George Panagiotakis

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
    Ἐφ' ὅσον ἐκλέξαμε πρωθυπουργὸν ἕνα δεδηλωμένον ΑΘΕΟΝ θὰ σεβασθοῦμε ἕνα γέροντα Μεθόδιον; Ἀστεῖα πράγματα !!
    Ὡς πρὸς τοὺς δικαστὰς οἱ ὁποῖοι ἐξήντλησαν τὴν πρὸς τὸν νόμον ἀφοσίωσίν των καταδικάζοντες τὸν Γεροντα, ἐγὼ τοὺς λυποῦμαι, ἐκεῖνος τοὺς ἔχει ἤδη συγχωρέσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη και αισχος στους δικαστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσιν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ι οι Εσφιγμενίτες δέν σκοτώνουν για τήν πίστη των, ΑΛΛΆ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΑΤΟΣ .. "ΔΙΚΑΙΟΥ;" 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ!! αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενα κρατος που διοργανωνει παρελασεις τραβεστι και ανομαλους-λες και αφηνει
    τους πολιτες να κοιμουνται στης κουτες και να τρωνε απο τα σκουπιδια
    καταδικασε τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ σε 20 χρονια φυλακη ντροπη και αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive