Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΕΣΥ ΣΚΑΣΕ & ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ !! Της Ελένης Παπαδοπούλου

(ΦΩΤΟ: ΟΙ ΤΡΕΙΣ "ΧΑΡΙΤΕΣ" ΠΟΥ "ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.)
Και το ξεβράκωμα συνεχίζεται. Η Φωτίου λοιπόν επιχορηγεί με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων την μουσουλμανοποίηση και την εξαθλίωση της Αθήνας μέσω των γνωστών ΜΚΟ, οι οποίες όλως τυχαίως έχουν έδρα τους το κέντρο της πόλης. Με τα χρήματα από τα κομμένα ΕΚΑΣ, τις εισφορές νταβατζιλίκι αλληλεγγύη που μας κόβουν τον μισθό, τα ΕΝΦΙΑ και τον αυξημένο ΦΠΑ. Από έναν κρατικό προϋπολογισμό που δεν πληρώνει βασικές ανάγκες των πολιτών....
 Δεν έχω πλέον λόγια για να εκφράσω την οργή μου για αυτή την αλητεία που βιάζει τις ζωές μας,την πόλη και την χώρα. Απλά να πω ότι στο ΔΣ της ΜΚΟ Αρσις βρίσκεται ο Συνήγορος του Παιδιού και συνεργάτης του Καμίνη, όταν ήταν Συνήγορος του Πολίτη κ. Μόσχος. Ετσι για την ιστορία. Και ότι όλως περιέργως ο κύριος αυτός έχει κρατήσει την θέση αυτή επί 12 χρόνια. Και ουδείς δεν τον αλλάζει. Προβλέπεται ισόβια θητεία για την θέση αυτή;  Να ξαναπω επίσης ότι το πρώτο παράνομο τζαμί που άνοιξε στην περιοχή ήταν περιουσία του Συλλόγου Μέριμνα Ανηλίκων, ο οποίος νοίκιασε το κτίριο ως παράνομο τζαμί σε άρτι αφιχθέντες μουσουλμάνους. Ολως τυχαίως βρε παιδί μου, στο ΔΣ βρισκόταν η γυναίκα του κ. Μόσχου, συνιδρύτρια της Αρσις, κα Πούτου.  Οποιος έχει στοιχεία, όποιος βρίσκει στοιχεία για όλα αυτά να τα ανεβάζει στο Διαδίκτυο. Το πανηγύρι με τους "πρόσφυγες" πελάτες των ΜΚΟ πρέπει να τελειώσει. Αρκετά πια!

1 σχόλιο:

  1. Εν προκειμένω, άποψη χωρίς ύβρεις δεν είναι εφικτή...οπότε δεν σχολιάζω τίποτα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive