Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αστυνομία συνέλαβε τον τρομοκράτη Κ.Σακκά και τον "ληστή με τα μαύρα" Μ.Σεϊσίδη

ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. Η Αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα τους Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη. Ο πρώτος είναι μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" και είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους παραμένοντας άφαντος εδώ και καιρό, ενώ ο δεύτερος, γνωστός ως "Ληστής με τα μαύρα", ήταν επίσης άφαντας εδώ και πολλά χρόνια....

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ξημερώματα και υπό άκρα μυστικότητα σε μια επιχείρηση στη Λακωνία άνδρες της αντιτρομοκρατικής και πάνοπλοι αστυνομικοί έζωσαν το κρησφύγετο και συνέλαβαν τους δύο καταζητούμενους.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς αξιοποίησαν στοιχεία που είχαν συλλέξει και έδρασαν μετά από παρακολούθηση που διήρκεσε αρκετές ημέρες.
Τα ίχνη του Κώστα Σακκά είχαν χαθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2014 καθώς δεν είχε δώσει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν τότε επιβληθεί.
Ο Κώστας Σακκάς είχε απολογηθεί τον Ιανουάριο ενώπιον του ανακριτή, καθώς σύμφωνα με την κατηγορία είχαν ταυτοποιηθεί αποτυπώματά στη γιάφκα της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, στο Χαλάνδρι.
Ο ίδιος έχει αρνηθεί ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην τρομοκρατική οργάνωση, ενώ αναφορικά με τα δαχτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν σε δύο σακούλες πολυκαταστήματος, φέρεται να υποστηρίζει ότι αυτά εντοπίστηκαν σε κινητά αντικείμενα χωρίς αυτόνομο ποινικό ενδιαφέρον.
Αντίθετα ο Σεϊσίδης δεν είχε ποτέ συλληφθεί από τις αρχές και ήταν καταζητούμενος για πάνω από 10 χρόνια. Τον Οκτώβριο του 2009, μάλιστα, είχε επικηρυχθεί για 600.000 ευρώ από τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μαζί με τους άλλου δύο υπόπτους ως «ληστές με τα μαύρα», τον 33χρονο τότε αδερφό του Σίμο Σεϊσίδη και τον 31χρονο τότε Γρηγόρη Τσιρώνη.
Οι «ληστές με τα μαύρα» διέπραξαν- από τον Νοέμβριο του 2002 ως τον Ιανουάριο του 2006 - επτά ληστείες τραπεζών στην Αθήνα με συνολική λεία που προσήγγιζε τις 700.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive