Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ GAY ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ… ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

Μπορεί το θέμα να φαντάζει ανούσιο και να βρίσκεται στη σφαίρα της παραπολιτικής, ωστόσο όταν αφορά ένα πρόσωπο που υποκριτικά βρυχάται στο Κοινοβούλιο, ως μέλος του ΚΚΕ (θου Κύριε…), για τις Αξίες της Θρησκείας, της Οικογένειας και της Ελλάδος που καταπατώνται με το…. «σύμφωνο συμβίωσης», την ίδια στιγμή πού στην προσωπική ζωή το… υπερασπίζεται, γεννάται μείζον θέμα. 
Ο πιο «κραγμένος» (από τα ΜΜΕ) πούστης της Χώρας, Π. Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm προέβηκε σε μια σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με βουλευτή του ΚΚΕ που καταψηφίζει νομοσχέδια που θεσμοθετούν τα δικαιώματα… της gay κοινότητας, ενώ έχει τις ίδιες… ιδιαίτερες προτιμήσεις και… δεν τις κρύβει!
Αποκάλυψε λοιπόν ότι...
η… κ. Κανέλλη στο παρελθόν, σε εκπομπή που παρουσίαζε,  «είχε πει ότι είναι λεσβία», και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο μαζί με «τους φασίστες λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες», χωρίς να έχει «ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά».
KANELI LIANAΈβαλε λοιπόν και το «κερασάκι» στην τούρτα αναφέροντας ότι όχι μόνο η Κανέλα…»
το ΚΑΝΕΛώνει το ριζόγαλο» αλλά γνωρίζει και όλη την… «αδελφή κοινότητα»
Υ.Γ.
Λέτε στα θεωρεία της Βουλής μαζί με το λοιπό «αδελφάτο» κατά την ημέρα της ψήφισης του επαίσχυντου νομοσχεδίου να ήταν και η/ο σύντροφος της… Κανέλη;!
Υ.Γ.2
Για αυτό άλλωστε τόσο συχνά η φράση «Η Κανέλλη φοράει παντελόνια…»
Υ.Γ.3
Ε, ρε και να ζούσε ο «Πατερούλης» γκούλαγκ που θα σε περίμενε…συντρόφισσα
Υ.Γ.4
Βαλλιανάτε ξεμπρόστιασέ τους όλους τώρα που πήρες φόρα… Μετά το Νικήτα, την Κανέλα ποιός… έχει σειρά;
Πηγή: paspartoy.blogspot. gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (ΤΟΥΣ 300 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ.

    ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive