Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Μαραγκοί, σερβιτόρες, μασκότ αλλά και κλόουν της κακιάς ώρας. Αστέρες του Χόλιγουντ στο μεροκάματο

Τα απίστευτα "Επαγγέλματα" που έκαναν για να ζήσουν πριν γίνουν διάσημοι και εκατομμυριούχοι. Εχουν κατακτήσει το Χόλιγουντ αποκτώντας δόξα και πληρώνονται με εκατομμύρια για να ερμηνεύσουν ρόλους σε ταινίες που συνήθως σπάνε ταμεία, υποδυόμενοι βεβαίως κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ..

Είναι αστέρες πρώτης γραμμής του κινηματογράφου, για τους οποίους περιοδικά παγκόσμιας εμβέλειας διαγκωνίζονται για να τους έχουν στο πρωτοσέλιδό τους, καθώς, μεταξύ άλλων, έχουν μετατραπεί και σε σύμβολα του σεξ. Ομως πριν καν γίνουν αυτό που είναι, δηλαδή ηθοποιοί, ή πριν ακόμα η επιτυχία τούς χτυπήσει την πόρτα, χρειάστηκε να κάνουν ταπεινές δουλειές για να τα φέρνουν βόλτα.
Δουλειές που δεν είχαν καμία σχέση με την ηθοποιία, όμως τις έκαναν μέχρι να τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της ζωής τους. Από όλα έχει ο μπαξές. Εχουν εργαστεί σε νεκροτομείο, σε ταινίες πορνό. Υπήρξαν μαραγκοί, σερβιτόρες, μασκότ αλλά και κλόουν της κακιάς ώρας, όπως παραδέχονται οι ίδιοι, μιλώντας για το παρελθόν τους.
Σιλβέστερ ΣταλόνεΑπό τα λιοντάρια στις πορνοταινίες


Εσπασε ταμεία ως Ρόκι και Ράμπο, όμως μέχρι να κερδίσει τους ρόλους που τον έφεραν στην κορυφή του box office έκανε αρκετές βρόμικες δουλειές. Την περίοδο που μετακόμισε στο Μανχάταν αναζητώντας μια ευκαιρία στον χώρο του θεάματος, εργάστηκε στον ζωολογικό κήπο του Σέντραλ Παρκ, όπου είχε αναλάβει να καθαρίζει τα κλουβιά των λιονταριών. Στη συνέχεια έβγαζε τα έξοδά του δουλεύοντας ως ταξιθέτης σε κινηματογράφο, ενώ έχει λάβει μέρος και σε ταινία πορνό.
Χιου Τζάκμαν
Κλόουν σε παιδικά πάρτι


Πριν να αναλάβει τον ρόλο του Γούλβεριν στη σειρά ταινιών «X-Men» που τον έκαναν διάσημο έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως κλόουν σε παιδικά πάρτι. Ο ίδιος παραδέχθηκε σε συνέντευξη ότι ήταν πολύ κακός, καθώς δεν τα κατάφερνε με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Θυμάται χαρακτηριστικά ότι μια φορά ένα εξάχρονο παιδί σηκώθηκε όρθιο την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να κάνει κάποιο τρικ και φώναξε στη μαμά του ότι ήταν φριχτός κλόουν.

Χάρισον Φορντ
Ο μαραγκός του «Star Wars»


Η δουλειά του έγινε η αιτία να κερδίσει τον ρόλο που του άλλαξε τη ζωή. Ο Χάρισον Φορντ εργαζόταν ως μαραγκός όταν πέρασε από κάστινγκ για τον ρόλο του Χαν Σόλο στο «Star Wars». Ο Τζορτζ Λούκας όμως τον απέρριψε. Την επόμενη ημέρα ο Φορντ επέστρεψε στο στούντιο για να επιδιορθώσει μια πόρτα ως μαραγκός. Οταν ο Λούκας τον είδε να κρατά τα εργαλεία της δουλειάς άλλαξε γνώμη, προσφέροντάς του τον ρόλο.
Γούπι Γκόλντμπεργκ
Μακιγιάζ σε νεκρούς

Τις γνώσεις της στο μακιγιάρισμα θέλησε να αξιοποιήσει η μετέπειτα νικήτρια των βραβείων Οσκαρ όσο ήταν ακόμη άγνωστη. Μόνο που δεν βρήκε δουλειά σε κάποιο κέντρο αισθητικής, αλλά σε νεκροτομείο, όπου ανέλαβε να μακιγιάρει τους νεκρούς. Τις πρώτες ημέρες ο εργοδότης της φρόντισε να της κάνει μια μακάβρια φάρσα που τη φρίκαρε. Κρύφτηκε μέσα σε θάλαμο στον οποίο έβαζαν τα πτώματα και ξαφνικά εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα η μετέπειτα σταρ να το βάλει στα πόδια.

Ρέιτσελ ΜακΑνταμς
Σερβιτόρα με εμμονές



Εγινε αστέρι διεθνούς βεληνεκούς χάρη στον ρόλο της στην ταινία «Το ημερολόγιο». Από τα 16 της έως τα 19 της εργάστηκε ως σερβιτόρα σε αλυσίδα φαστ φουντ στο Σεντ Τόμας του Καναδά. Σε συνέντευξή της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν και η καλύτερη υπάλληλος, καθώς μια φορά έσπασε τη μηχανή που έφτιαχνε φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Αποκάλυψε δε ότι είχε εμμονή με την καθαριότητα των χεριών της και τα έπλενε συνέχεια, με πολύ άσχημες συνέπειες για το δέρμα της.

Μέγκαν Φοξ
Η hot μπανάνα
Το σέξι κορίτσι των ταινιών «Transformers» πριν γίνει ηθοποιός και μοντέλο δούλεψε σε κατάστημα πώλησης smoothies στη Φλόριντα για να βγάζει χαρτζιλίκι. Συνήθως εργαζόταν πίσω από την ταμιακή μηχανή. Ομως μια φορά την εβδομάδα, όπως όλο το υπόλοιπο προσωπικό, έπρεπε να φορά τη στολή μπανάνας για να υποδέχεται τους πελάτες. Αυτό που την έκανε να νιώθει άβολα, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια, ήταν ότι φαινόταν το πρόσωπό της και όλοι την αναγνώριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive