Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΔΥΟ τέρατα της Σμύρνης! Χορός εκατομμυρίων με τα στραβά μάτια των τουρκικών αρχών

Η μαφιόζικη πυραμίδα στο δουλεμπόριο και ο χορός εκατομμυρίων με τις πλάτες των τουρκικών Αρχών. Ο «Κενάν» και ο «Ιμάμ», που αρπάζουν τα χρυσαφικά των γυναικών και απειλούν τους συζύγους με βιασμό, αν δεν τα δεχτούν όλα! «Χορός» πολλών εκατομμυρίων, με καραβάνια απελπισμένων που στοιβάζονται σε φουσκωτές βάρκες, κουβαλώντας την ψυχική ή και τη σωματική εκμετάλλευσή τους, στήνεται σε προβλήτες των τουρκικών παραλίων, που ελέγχονται από πανίσχυρα κυκλώματα μεταφοράς προσφύγων προς τη Μυτιλήνη!...

Η μαφιόζικη πυραμίδα, που «τρέχει» το εμπόριο ελπίδας, διακινώντας εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τα παράλια της Τουρκίας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο δουλεμπόρους-τέρατα, που φέρεται ότι δρουν ανενόχλητοι, με τις πλάτες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής! Οπως προκύπτει από μαρτυρίες μεταναστών αλλά και ντόπιων, ο «Κενάν» και ο «Ιμάμ» φέρεται ότι είναι οι... κυρίαρχοι της Σμύρνης (που έχει μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης), κάνοντας άγριο κουμάντο σε τουλάχιστον δύο περιοχές, το Αϊβατζίκ και το Δικελί.
Η τιμή, όπως είναι γνωστό, πάει με το κεφάλι, έως 2.000 ευρώ το άτομο, αν πρόκειται για «επιβάτες» άνω των 12 ετών. Για τα μικρότερα παιδιά έχει προβλεφθεί μεταφορά... μισοτιμής, γιατί δεν πιάνουν χώρο όταν τα κρατούν οι γονείς στην αγκαλιά τους. Ωστόσο, λίγο πριν από την επιβίβαση στις βάρκες (του θανάτου, όπως αποδεικνύουν τα ολοένα και συχνότερα ναυάγια), οι δουλέμποροι ξαφρίζουν τις γυναίκες, αρπάζοντας όποια χρυσαφικά φορούν και απειλώντας τους συζύγους τους με βιασμό (!), αν δεν τα δεχτούν όλα.


Το ιστορικό «Μπασμανέ», στο μέσον της Σμύρνης, είναι το σημείο απ' όπου οι μετανάστες οδηγούνται στις περιοχές απόπλου. Οι ντόπιοι λένε ότι η αναχώρηση γίνεται τις περισσότερες φορές υπό το βλέμμα της ακτοφυλακής, ενώ κάποιοι, κάνοντας «μαύρο χιούμορ», λένε ότι ο... φόβος των ανδρών της Στρατοχωροφυλακής είναι να μην είναι υπέρβαρη η βάρκα και βουλιάξει και αναγκαστούν να τους σώσουν!
Οι αποβάθρες
Οι κύριες αποβάθρες που... νοικιάζονται από τους μαφιόζους είναι δύο. Η μία είναι στο Αϊβατζίκ, όπου φέρεται ότι είναι υπό τον πλήρη έλεγχο του «Κενάν», ο οποίος εγγυάται την αναχώρηση προς τη βόρεια Λέσβο, από τον Μόλυβο και την Εφταλού έως τη Συκαμνιά. Το σημείο συγκέντρωσης των μεταναστών και προσφύγων είναι κοντά στο χωριό Μπαντεμλί. Κρύβονται στο δάσος και στον κοντινό ελαιώνα με τα σακίδια στην πλάτη, έως ότου ο «Κενάν» ενημερωθεί ότι έχει λάβει μέσω εταιρίας ηλεκτρονικής μεταφοράς τα χρήματα για την επιβίβασή τους.
Η δεύτερη αποβάθρα ελέγχεται από τον «Ιμάμ» και βρίσκεται στην περιοχή του Δικελί. Αυτός αποβιβάζει κόσμο στην περιοχή του αεροδρομίου της Μυτιλήνης και στη Χαραμίδα. Και εδώ οι πρόσφυγες κρύβονται στο βουνό, μέχρι ο «Ιμάμ» να κάνει το σινιάλο ότι η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί. Οταν φτάσουν στην ακτή, οι δουλέμποροι βάζουν τους μετανάστες να φουσκώσουν τις βάρκες και εξηγούν σε κάποιους πώς να χειρίζονται την εξωλέμβια μηχανή! Μόλις φορέσουν τα σωσίβια, το ταξίδι προς τη Λέσβο ξεκινά. Κάποιοι καταφέρνουν να φτάσουν απέναντι, για κάποιους άλλους όμως ο θάνατος παραμονεύει.
Σύμφωνα με τους κατοίκους των τουρκικών παραλίων, η «πυραμίδα» με τις μαφιόζικες πρακτικές και τρόπο λειτουργίας έχει αδιανόητα κέρδη.
Τα κέρδη
Η αλυσίδα των «τεράτων» εκμεταλλεύεται πλήρως τον ανθρώπινο πόνο, βάζοντας στην τσέπη καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ή δολάρια.
Ενδεικτικές του κέρδους, για τους αρχηγούς της συμμορίας, είναι οι πληροφορίες που θέλουν μόνο τον «Κενάν» να πληρώνει στο δικό του αφεντικό έως και 100.000 δολάρια ημερησίως ή 3.000.000 δολάρια τον μήνα! Παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το κύκλωμα είναι τόσο μεγάλο, που μπορεί να περιλαμβάνει κεντρικούς εκπροσώπους του τουρκικού κράτους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο εξήγηση για την απόλυτη ανοχή στο φαινόμενο του δουλεμπορίου.
Νέα τραγωδία: Μάνα και παιδί (2 ετών) πνίγηκαν στη Μυτιλήνη
Αλλη μία τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στις ακτές της βόρειας Μυτιλήνης, όταν σκάφος γεμάτο μετανάστες από τα τουρκικά παράλια βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Παναγιούδας. Μια 34χρονη γυναίκα και το παιδί της, ηλικίας 2 ετών, το οποίο κρατούσε αγκαλιά, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ακτή του νησιού και τα πτώματά τους ανασύρθηκαν από το Λιμενικό. Τόσο οι λιμενικοί όσο και τουριστικά σκάφη που έσπευσαν στην περιοχή για να βοηθήσουν τους ναυαγούς περισυνέλεξαν 48 αλλοδαπούς, εκ των οποίων 29 άνδρες, οκτώ γυναίκες και 11 παιδιά.
Λίγη ώρα αργότερα στις υπηρεσίες εστάλη νέο σήμα για άλλα δύο ναυάγια με μετανάστες, στην περιοχή της Λέσβου! Αμέσως έσπευσε σκάφος του Λιμενικού, το πλήρωμα του οποίου διέσωσε 40 άτομα από το ένα και 153 από το άλλο ναυάγιο. Οι πρόσφυγες και μετανάστες που κατέφθασαν από τις αρχές του 2015 έως τον Σεπτέμβριο ξεπερνούν τους 186.700 και ο αριθμός τους είναι τριπλάσιος από εκείνον των μόνιμων κατοίκων του νησιού! Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., τα δύο τρίτα του συνόλου των αλλοδαπών που εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια χρησιμοποίησαν ως δίοδο τη Μυτιλήνη. Μάλιστα οι Αρχές εκτιμούν ότι η κορύφωση του προσφυγικού δράματος δεν έχει σημειωθεί ακόμη, καθώς τις τελευταίες μέρες καταφθάνουν ημερησίως στο νησί 3.000 άτομα!
Φούρναρης Κω: Ξέρω πώς είναι να μην έχεις τίποτα
Μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε ξανά στη δημοσιότητα τον φούρναρη από την Κω που μοιράζει δωρεάν ψωμί στους πρόσφυγες. Ο ιδρυτής της αμερικανικής ιστοσελίδας Humans of New York επισκέφθηκε το νησί, συναντήθηκε με τον Διονύση Αρβανιτάκη και ανέβασε στο διαδίκτυο όσα τού είπε ο Ελληνας φούρναρης:
«Ο πατέρας μου ήταν αγρότης και ήμασταν οκτώ αδέλφια. Πήγα στην Αυστραλία, όταν ήμουν 15 ετών, επειδή η οικογένειά μου δεν είχε να φάει. Ημουν σε μια βάρκα για 40 μέρες! Οταν έφτασα εκεί, δεν μπορούσα να βρω δουλειά, δεν μιλούσα αγγλικά και ήμουν αναγκασμένος να κοιμάμαι στον δρόμο. Ξέρω πώς είναι να κοιμάσαι στον δρόμο. Ετσι καθημερινά πάω με το φορτηγό μου στο λιμάνι και μοιράζω ψωμί».

Οπως σημείωσε ο ίδιος, αν και ο γιος του («ο επιχειρηματικός εταίρος μου») του λέει «μπαμπά, είναι καλό να βοηθάμε, αλλά όχι κάθε μέρα», εκείνος εξακολουθεί να το κάνει καθημερινά: «Ξέρω πώς είναι να μην έχεις τίποτα» λέει.

4 σχόλια:

  1. αξιζουν να διαβαστουν,για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας(τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του):

    Μας κρύβουν ότι έρχεται ο «πόλεμος των πόλεων»

    http://www.eglimatikotita.gr/2015/10/blog-post_99.html

    ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή "ΕΙΣΒΟΛΗ";(του Ανδρέα Ανδριανόπουλου*)

    https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/905300216229283

    Ουγγαρέζα δημοσιογράφος: η καινούρια «μάστιγα» στην Ευρώπη

    http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/10/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσες φορες αναφερθηκαμε στον παρακατω κινδυνο καθως στοχος και σκοπος των τουρκων ηταν παντοτε να διαλυσουν μεθοδευμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και την εξαφανιση του εθνους των ελληνων,ξερουν πολυ καλα τι κανουν οι τουρκοι αφου εστειλαν και συνεχιζουν να στελνουν μεγαλο αριθμο μουσουλμανων στην πατριδα μας (χαρη και στην βοηθεια και συνεργασια των εδω ελληνοφωνων προσκυνημενων σκυλιων και προδοτων) προσβλεπουν τωρα και στους λαθρομεταναστες μουσουλμανους,το βρωμικο παιχνιδι των τουρκων που εχουμε αναφερθει επανειλημμενα,μαζι με τους ελληνοφωνους καραπροδοτες,στοχος τους ειναι η ισλαμοποιηση της χωρα μας,η χωρα εχει προδοθει απο ολες τις πλευρες,σβηνουν την πατριδα μας,προκειται για οργανωμενο σχεδιο ξεκαθαρα και εκ των εσω πλεον σε συνεργασια με τουρκια και κυκλωματα για το πως θα ισλαμο-εποικιστει η ελλαδα

    Περισσότεροι από 186.000 "λάθρο" έχουν έρθει στη Λέσβο από τις αρχές του έτους - Ποιος ο ρόλος της Τουρκίας(αξιζει να διαβαστει ολο)

    http://www.defencenet.gr/defence/20150930/defencenet/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-186000-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82

    η απολυτη καταστροφη των νησιων μας(τα σχολια περιττευουν),εχουμε αναφερθει παλαιοτερα πολλες φορες για την δυναμικη που εχει αποκτησει ο εποικισμος-εισβολη της πατριδας μας,εδω σηκωνεις πλεον τα χερια ψηλα με την δυναμικη,

    θαυμαστε το ανυπαρκτο κρατος και τα ανυπαρκτα και ανοχυρωτα συνορα(ειτε χερσαια ειτε θαλασσια):αστυνομια,ναυτικο ,λιμενικο,στρατος,συνοριοφυλακες κλπ...αντι να προστατεψουν τα συμφεροντα της ελλαδας εχουν ουσιαστικα μετατραπει σε οργανα της τουρκιας και βοηθουν στον εποικισμο της πατριδας μας(δεν προστατευουν ουτε καν τον τουρισμο μας και την δημοσια υγεια),η ξεφτιλα και η προδοσια δεν εχει τελειωμο,μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε εθνολογικη εξοντωση,ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι λαθρομεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας,η ξεφτιλα και η προδοσια δεν εχει τελειωμο,μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε εθνολογικη εξοντωση,η φυλαξη των συνορων μας εχει μετατραπει ουσιαστικα σε διευκολυνση και συλλογη λαθρομεταναστων που εχουν ξεπερασει προ πολλου τους πανω απο 1000 λαθρομεταναστες καθημερινα ,εφαρμοζουν πολιτικη ''ανοιξαμε και σας περιμενουμε''(δεν προστατευουν ουτε καν τον τουρισμο μας και την δημοσια υγεια),μια πολιτικη που ουσιαστικα θα προσελκυσει ακομα περισσοτερους λαθρομεταναστες,εχουν ως στοχο και σκοπο να διαλυσουν μεθοδευμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και την εξαφανιση του εθνους των ελληνων και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα

    δεν τους ενδιαφερει και δεν κουνιεται κανενος το αφτι,αν μπουκαρουν οι τουρκοι στα νησια απλα θα κατεβασουν τα παντελονια για να ευχαριστηθουν το πηδημα,προκειται πλεον για εναν παρακμιακο και τελειωμενο λαο σε καθε αλλη σοβαρη χωρα ο αρχηγος του λιμενικου ή του στρατου ή της αστυνομιας κλπ... θα ειχαν παραιτηθει ως ενδειξη διαμαρτυριας για την εισβολη που συντελειται και τις ανθελληνικες εντολες που δεχονται,δεν προτεινουν καν καποιες προτασεις οπως η τοποθετηση πλοιων στα διαφορα θαλασσια περασματα για να μην πατουν εδαφος οι λαθρομεταναστες,το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα φραγκα και ο μισθος τους και τιποτα αλλο
    εχουμε αναφερθει επανειλημμενα στην παρακατω λυση: http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/03/blog-post_734.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και φυσικα αυτα που γραφαμε για το καθημερινο πλεον φαινομενο των εντασεων (στα νησια-πολεις-επαρχια κλπ...) με μια πολιτεια ανημπορη να αντιδρασει,τα νησια μας και γενικοτερα ολοκληρη η χωρα κατακτηθηκε αναιμακτα αν δεν το εχετε καταλαβει,ακομα δεν ηρθαν καταστρεφουν περιουσιες, προκαλουν εξεγερσεις,εχουν απαιτησεις κλπ...κατεβαστε επιτελους τον στρατο μηπως και σωθειτε-σωθουμε,για τουρισμο ξεχαστε το

    καταλαβατε ποιοι ειναι οι προσφυγες;τα γραφω συνεχως,απο ποιον πολεμο να γλυτωσουν;απο τις φωτογραφιες και τα βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι προσφυγες αλλα πακιστανοαφγανοκουρδοιρανομπαγκλαντεσιανοι ( http://www.capital.gr/Content/PublicFiles/ForumImages/439d6ba32dad4037b2dfabd7d7c0c84a.jpg?crop=%280,0,400,267%29&cropxunits=400&cropyunits=267&scale=downscaleonly&maxWidth=500&maxHeight=412&scale=downscaleonly http://www.protothema.gr/files/1/2015/08/15/metanastes-kos-dyo.jpg )και τους δινουν χαρτια νομιμοποιωντας τον εποικισμο της ελλαδας,ουτε φυσικα διπλα στην τουρκια υπαρχει πολεμος που πανηγυριζουν που μας τους ξεφορτωνουν,ολοι αυτοι ερχονται μεσω τουρκιας και τα βρισκουν σκουρα εκει καθως οι παροχες για δωρεαν στεγη, τροφη και περιθαλψη ειναι σχεδον μηδενικες,οποτε θα συνεχιζουν να ερχονται εδω και θα μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα

    και το επομενο βημα φυσικα σπρωξιμο-διοχετευση συνεχως προς το εσωτερικο ολης της χωρας οχι μονο στην αθηνα,τα πλοια της ακτοπλοιας ειναι τιγκα στους λαθρομεταναστες(ποιος πληρωνει ;),αυτες ειναι οι εικονες που συναντουν τουριστες και μη(δεν προστατευουν ουτε καν τον τουρισμο μας και την δημοσια υγεια),η ξεφτιλα και η προδοσια δεν εχει τελειωμο,μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε εθνολογικη εξοντωση

    τα νησια μας στην κυριολεξια σβηνουν-βουλιαζουν-διαλυονται σε συντομο χρονικο διαστημα θα παψουν να αποτελουν ελληνικο εδαφος,δεν τους ενδιαφερει και κανεις δεν ασχολειται στοχος τους ειναι να εξαφανιστουν οι ελληνες,τα νησια του αγαιου εποικιζονται καθημερινα και βουλιαζουν απο λαθρομεταναστες,σηκωνεις πλεον τα χερια ψηλα με την δυναμικη που εχει αποκτησει ο εποικισμος-εισβολη της πατριδας μας

    κουραστηκα να σχολιαζω πια δεν εχω αλλο δυναμη,απλα ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ και ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ στα παντα τουρισμο,κρατος,εθνος κλπ...η χωρα οδηγειται προς διαλυση,πληρης διαλυση κρατους και κοινωνιας,μη γελιομαστε συντελειται κατι παραπανω απο μια εισβολη και φαινεται να μην απασχολει τους βολευτες και τους αρχηγους τους,ουτε μια αναφορα τιποτα οταν μπροστα μας εξελισσεται ενα μοντερνο 1453,με μια διαφορα τοτε κρατησαμε 400 χρονια και επανηλθαμε τωρα απλα θα εξαφανιστουμε,και οπως πολυ σωστα επισημανε και ενας φιλος που αρχιζω να φοβαμαι οτι εχει απολυτο δικιο: ''Δυστυχώς ομως ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πόλης, χωρις καν να συνειδητοποιούμε. Ποτε άλλος λαος δεν δέχθηκε τοσο ευχάριστα την εισβολή και κατοχή. Ίσως γιατι ενδόμυχα αναζητούμε αυτό που έλεγε ο Κονδυλης, την ιςτορικη ευθανασία ως έθνος.Μονο που δεν υπάρχουν ΚΑΠΗ για έθνη. Μονο σφαγεία.'' ,οπως και ενας αλλος φιλος το τι εστι λαθροσυριζα και ποσο επικινδυνοι-θεοτρελοι-παλαβοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι: '' τα χιλιαδες δημοσια κειμενα και δηλωσεις των στελεχων του οταν αναφερονται στον κατ'αυτούς ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της "κοινωνίας" με βασικο αξονα τους μεταναστες '',οπως και ενας αλλος φιλος: ''φιλε τελειωσε η Ελλαδα ...μεγαλυτερη καταστροφη απο την μικρα ασια''

    το λενε αλλωστε ανοιχτα χωρις ντροπη

    Αυτό είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Το ομολόγησε ο Χρυσόγονος – Θέλουν να μας ισλαμοποιήσουν -Δεν θα φύγουν οι λαθρομετανάστες (βίντεο

    http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/08/blog-post_132.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταστρεφονται τα νησια μας,απολυτως τιποτα για αποτροπη εισοδου ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι λαθρομεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας,οπως και στην λεσβο ετσι και στην κω εκτος ελεγχου η κατασταση ,κως,λεσβος,χιος(και οχι μονο http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/08/blog-post_262.html ) σε συντομο χρονικο διαστημα θα παψει να αποτελει ελληνικο εδαφος

    απο σχολιο φιλου:

    ''Σήμερα το πρωι μπήκα στον ηλεκτρικο του πειραιά και όλα τα βαγόνια ήταν γεμάτα με μετανάστες που πήγαιναν ομόνοια, δεν ήξερα αν είμαι στο Ιρακ ή στην Ελλάδα.. Έχει ξεφύγει η κατάσταση ...''

    φοβασαι πλεον να παρεις με την οικογενεια σου πλοιο,τρενο κλπ...μην κολλησεις καμια φυματιωση(περα ολων των αλλων)
    εδω συντελειται μια απιστευτη προδοσια κατα του εθνους των ελληνων

    βρε λακαμαδες το νησι σας,τα νησια μας και γενικοτερα ολοκληρη η χωρα κατακτηθηκε αναιμακτα αν δεν το εχετε καταλαβει,ακομα δεν ηρθαν καταστρεφουν περιουσιες, προκαλουν εξεγερσεις,εχουν απαιτησεις κλπ...κατεβαστε επιτελους τον στρατο μηπως και σωθειτε-σωθουμε,για τουρισμο ξεχαστε το

    βρε λακαμαδες αντι να τους επιβιβασετε στα τουρκικα φεριμποτ(που και αυτα ξεφορτωνουν λαθρομεταναστες στα νησια μας) για να τους στειλετε πισω στην τουρκια,οι καραπροδοτες τους αφηνουν να εγκατασταθουν στην ελλαδα και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας

    ή(ποσες φορες να το επαναλαβουμε)

    ενσωματώστε επιτέλους κάποιες πόρτες στον φράχτη να τις ανοίγεις και να τους στέλνεις απέναντι από όπου και εισέβαλαν αρχικά,τέτοιες επιχειρήσεις είναι πλέον απαραίτητες καθώς όλοι το καταλαβαίνουμε πλέον ότι είμαστε σε πόλεμο,δεν καταλαβαίνω γιατί τους αφήνουν να πατήσουν σε ελληνικό έδαφος

    το ιδιο και στην θαλασσα να μην πατανε ελληνικο εδαφος γιατι μετα το παιχνιδι χανεται,να τους μαζευουν απο την θαλασσα και κατευθειαν σε ειδικα διαμορφωμενα πλοια,να ειστε σιγουροι οτι θα τα χρηματοδοτουσε και η ε.ε. και κλεισιμο συνορων με την τουρκια αν δεν τους δεχτει πισω( υπαρχει τετοια λυση: http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/03/blog-post_734.html )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive