Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Καταστροφική η συγκυβέρνηση απάτη η εθνική ενότητα. Γράφει ο Σπύρος Σουσάνης

Πολύ δάκρυ, αγωνία, φόβος και υποκρισία έπεσε από το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο για κυβέρνηση συνεργασίας. Τόσο δημοκρατικό και υποκριτικό που αποκλείει την Χρυσή Αυγή σε συναντήσεις κομμάτων αν και νόμιμα εκλεγμένη, γιατί η βαθύτερη αιτία είναι η απώλεια ψήφων προς την Χ.Α.
Τόσο δημοκρατικό και αναγκαίο γι' αυτούς η συγκυβέρνηση που την  αποκαλούν και ως κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Τώρα την θυμήθηκαν που χάνουν την εξουσία.  Όλοι τους ένθερμοι υποστηρικτές της, απλά για να τους δοθεί το χαρτί της παραγραφής των αδικημάτων τους. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο Έλληνας ξεχνάει εύκολα και μας δουλεύουν ομαδικά. Δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση αλλά ομάδες μικρών κομμάτων ώστε όλοι μαζί στο όνομα της εθνικής ενότητας, να βάλλουν χέρι σε ότι απέμεινε από τον κυβερνητικό κορβανά, και όλοι μαζί να σκεπάσουν σαν τις γάτες ο ένας τις ακαθαρσίες του άλλου....  Αρνητικά και επιζήμια για τον λαό ήσαν πάντα τα αποτελέσματα κυβερνήσεων εθνικής ενότητας στο παρελθόν.
Το 89 επί Ζολώτα δέχθηκε ισχυρό πλήγμα ο "αρχάγγελος¨ της κάθαρσης Μητσοτάκης συνεργαζόμενος με τον"κλέφτη" Παπανδρέου.
Ο Παπαδήμος υπέγραψε το 2ο μνημόνιο. Ζητούν εθνική ενότητα για να μην έχουν ευθύνες,  και να επιβάλλουν τα σχέδια των πατρόνων τους. Στην χώρα και στην Δημοκρατία χρειάζεται αντιπολίτευση και μάλιστα ισχυρή.
Η δυναμική  του ενός είναι προτιμότερη από τις μετριότητες των πολλών.
 
Γνωστές μας είναι οι ατασθαλίες και τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων ετών. Τι έκανε η Ν.Δ. προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία και να μη χάσει την καρέκλα;  Συγκυβέρνησε με ΠΑΣΟΚ.   
Καθώς " κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει " έβαλε στο αρχείο όλα τα σκάνδαλα και ξέχασε όλα όσα κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ.   Και ΟΧΙ μόνο.  Βρήκε και υποστηρικτή για την συνέχιση του μνημονίου, αφού και αυτό συνέφερε το ΠΑΣΟΚ για τις λανθασμένες επιλογές του.  Τι έχουν να μας πουν τα τέως 2 μεγάλα κόμματα, αυτά που με τις παραλείψεις, κακοδιαχείριση και υπεύθυνα για λαμογιές  κατέστρεψαν την χώρα. Ότι θα την σώσουν ; αυτοί που μας κατέστρεψαν ; και μάλιστα τα ίδια πρόσωπα που διαχειρίστηκαν ως υπουργοί την τύχη της Ελλάδος.   Πρόσωπα που έχουν συμφέρον για  την συνέχιση της ίδιας πολιτικής κατάστασης αφού οι περισσότεροι είναι βουτηγμένοι στην διαπλοκή.  Θα αφήσουμε στους παιδεραστές της πολιτικής, την τύχη των παιδιών μας ;
 
Επειδή η διαπλοκή είναι η μόνιμη κυβέρνηση της χώρας, γέννησε τον Τζήμερο. Δεν τους  έκατσε έβγαλε το χαρτί από το μανίκι της τον Θεοδωράκη.  Μας  φύτευσε το ποτάμι από το πουθενά, για να ελέγξει καλλίτερα την όποια  κυβέρνηση που δεν θα είχε αυτοδυναμία. Εμφανής η αγωνία του κ. Ποτάμι να εκλιπαρεί να συμμετέχει στην κυβέρνηση για να στηρίξει όμως τους  διαπλεκόμενους.    Έχουμε  το κόμμα της αντιδραστικής ψήφου τύπου Τσιτσιολίνας της Ιταλίας ο Λεβέντης που μας τον προβάλλουν,  και μας προέκυψε και η Λαϊκή ενότητα των αντιφρονούντων ΣΥΡΙΖΑ.  Είχαμε και  αποχωρήσεις από τους ανεξάρτητους  Έλληνες.    Γιατί όλα αυτά  μαζί;
Γιατί τώρα ;  Γιατί είμαι υποψιασμένος ;
Μήπως το τεράστιο χέρι της διαπλοκής είναι πίσω από όλα αυτά ;
Ένα είναι βέβαιο. Ο Π. Καμένος έστειλε φακέλους στον εισαγγελέα κάτι που
δεν έκανε η πρώην συγκυβέρνηση.  Ο Καμένος  δεν υπέκυψε και δεν λύγισε στα συμφέροντα. Ο Τσίπρας διεθνοποίησε το πρόβλημα της Ελλάδος, τους στρίμωξε στην διαπραγμάτευση πράγμα που δεν ανέχτηκαν η Τρόϊκα-βλέπε Γερμανία- και οι εντός της χώρας διαπλεκόμενοι. Θέλησαν να τον τιμωρήσουν.
Είχαν μάθει από τους προηγούμενους  ευρωλάγνους, ευρωλιγούρηδες  να δέχονται χωρίς αντίρρηση τις εντολές τους.
 
ΝΑΙ έκανε λάθη ο Τσίπρας αλλά δεν αμφισβητείται ότι αγωνίστηκε, ότι το πάλεψε, δεν έκανε μεταφράσεις μνημονίων. Κατηγορείται ότι δεν κυβέρνησε επί 6μηνο. ΝΑΙ.  Όταν όμως καίγεται το σπίτι σου, κοιτάς να σώσεις τους ανθρώπους από μέσα πρώτα και μετά τα έπιπλα.
ΝΑΙ. Τον κορόιδεψαν και του ροκάνισαν τον χρόνο για να εξαντληθούμε οικονομικά αλλά και αυτό βαρύνει τους εταίρους και κάποτε πρέπει να ξυπνήσουν οι Έλληνες, ότι δεν υπάρχουν φίλοι, εταίροι ούτε σύμμαχοι αλλά συμφέροντα.
 
Ας πάψουμε να περιμένουμε στήριξη και να χωριζόμαστε όπως το 1821 σε Αγγλόφιλους, Γαλλόφιλους και Ρωσόφιλους. Οι Άγγλοι το 1953/4 ξεσήκωσαν τους Τούρκους στην Κύπρο και  ήσαν οι αίτιοι για τα Σεπτεμβριανά στην Κ/πολη, οι Γάλλοι μας παρέσυραν στην μικρασιατική καταστροφή,  οι Ρώσοι
με τα  Ορλοφικά  1774 Συνθήκη Κιουτσούκ Καϊναρτζή μας άφησαν πάλι μόνους.
Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας.  Δυστυχώς μας αλλάζουν την Ιστορία μας και εμείς κοιμόμαστε.  Ξυπνάτε ρεεεε!!!     Γερμανοτραφείς Έλληνες σε θέσεις κλειδιά.  Μας θέλει η Γερμανία διασωληνωμένους στην εντατική για να απαιτήσει αεροδρόμια, φυσικό αέριο, λιμάνια και ότι άλλο έχει η αποδημούσα Ελλάς.
 
Να στηρίξουμε αυτούς που θα μας μάθουν να ξύνουμε μόνοι την πλάτη μας και όχι να περιμένουμε βοήθεια.
 
Η Χ.Α. είναι η μόνη που έχει σοβαρό πολιτικό πρόγραμμα και μιλά για πρωτογενή ανάπτυξη, το βάρος να δοθεί σε γεωργία, κτηνοτροφία, συνεργασία με Ρώσους κ.α.
Ας δώσουμε μία ευκαιρία και ενίσχυση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που έφεραν στην επιφάνεια σκάνδαλα, διεθνοποίησαν το χρέος και τις απαιτήσεις από τους Γερμανούς, έχουν αριστερό πρόσημο για στήριξη των χαμηλών  εισοδημάτων   και όχι στα κόμματα που στηρίζονται στην διαπλοκή και όχι ψήφο σε πρόσωπα που εμφανίζονται μόνιμα στα τηλεπαράθυρα είτε ως μαϊντανοί για την γραφικότητά τους είτε προωθούμενοι από συμφέροντα, έχοντας υπογράψει επιταγές. Ας μη χάσουν την ψήφο τους οι αριστερά αλληθωρίζοντας και ας ψηφίσουν ΚΚΕ.   Σταθεροί στις
απόψεις τους.
 
Καθοριστική  για το μέλλον της χώρας και του πρωταγωνιστή Έλληνα ψηφοφόρου θα είναι  η συνειδητοποίησης  ότι δεν   έχει τα ίδια συμφέροντα με την οικονομική ελίτ της  χώρας που εκπροσωπείτε από τα διαπλεκόμενα  κόμματα.
 
"Δυοίν  κακοίν  προκειμένοιν  το μη χείρον βέλτιστο.

1 σχόλιο:

  1. Μπουρδολογεῖ ὁ ἄνθρωπος.
    Μπουρδολογεῖ ἀκατασχέτως μὲ ἐπιστέγασμα τὴν Χρυσῆ Αὐγὴ καὶ τὸ δῆθεν πρόγραμμά της. Μᾶλλον τὴν μπερδεύει μὲ τὸν Λαϊκὸ Ὀρθὀδοξο Συναγερμό. Διότι πῶς ἐξηγεῖται τὰ προγράμματα τοῦ ΛΑ.Ο.Σ. ὅπως αὐτὰ τὰ ὁποία διαβάζουμε εἰς τὸ ἄρθρο νὰ ἀποδίδονται ἀπὸ τὸν συντάκτη τοῦ ἄρθρου στὴν Χ.Α.;
    Θὰ τρελλαθοῦμε τελείως σ’ αύτὴν τὴν χώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive