Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

«Παραμιλάνε» με την Lexy στη Μύκονο! ΒΙΝΤΕΟ

Το γνωστό- στους συγγενείς της- μοντέλο Lexy Stevens βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στη Μύκονο και, απ' ό,τι φαίνεται, έχει βαλθεί να στείλει τον υδράργυρο σε θερμοκρασίες που ταιριάζουν περισσότερο στον ήλιο, παρά στη γη. Το όνομά της, Lexy- για την οποία δε χρειάζονται...

και πολλές λέξεις: είναι μοντέλο που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία (με καταγωγή από το Λίβανο, όμως) και από το τέλος Ιουνίου έχει «μετακομίσει» στη Μύκονο.  Εκεί, ορθώς σκεπτόμενη, αποφεύγει να φοράει πολλά ρούχα καθώς, ως γνωστόν, μιλάμε για το «Νησί των Ανέμων», οπότε... ποιο το νόημα να ντύνεσαι σαν αστακός όταν κινδυνεύεις να στα πάρει ο αέρας; Το καλύτερό της, βέβαια, είναι οι εμφανίσεις με μαγιό, οι οποίες αφήνουν πολλά στη φαντασία του πιο πεζού ανθρώπου στον πλανήτη. Δείτε τα παρακάτω βίντεο (πατώντας watch it on youtube) και θα καταλάβετε:  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive