Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αίγινα: Εξαφανίστηκαν τα τραπεζοκαθίσματα μόλις έπεσε «σύρμα» για άφιξη του ΣΔΟΕ!

Όποιος είχε την ατυχία να βρεθεί χθες στην Αίγινα δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί, καθώς οι καταστηματάρχες είχαν αποσύρει τα καθίσματα, ώστε να αποφύγουν τον έλεγχο του ΣΔΟΕ. Τα γεγονότα που έγιναν χθες Τετάρτη στο νησί είναι ενδεικτικά για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Και αποδεικνύουν ότι η εφευρετικότητα...
των Ελλήνων καταστηματαρχών στα νησιά (κυρίως αυτών που αφορούν στην εστίαση) δεν έχει αντίπαλο σε όλον τον πλανήτη και σε κάθε οικονομική θεωρία. Στην Αίγινα λοιπόν, είχαν πέσει από νωρίς τα κατάλληλα τηλέφωνα ότι επίκειται έλεγχος του ΣΔΟΕ. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαφανίστηκαν από μαγαζιά τα καθίσματα, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να μην έχουν που να καθίσουν και να εξυπηρετηθούν.
Και αυτό, για να μην φανεί πόσα τραπεζοκαθίσματα είχε «απλώσει» ο κάθε καταστηματάρχης. Και ενδεχομένως κατά πόσον είχε υπερβεί τον αριθμό που προβλέπει η άδειά του. Όλοι σχεδόν οι καταστηματάρχες επιδόθηκαν σε μία επιχείρηση... απόσυρσης των καθισμάτων, τα οποία έκρυψαν όπου βρήκαν, στους πίσω δρόμους.
Στο τέλος δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα καθίσματα για να καθίσει κανείς χθες στην Αίγινα και να πιει έναν καφέ ή για φαγητό. Έτσι, το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ απλά ήρθε, είδε και απήλθε, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Σήμερα, Πέμπτη, που όλοι πια γνώριζαν ότι ο ΣΔΟΕ βρίσκεται στο νησί, και όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, έκοβαν αποδείξεις. Όλα τα τραπέζια είχαν τα προβλεπόμενα παραστατικά και τα πάντα κύλησαν μέσα σε νόμιμα πλαίσια.
Κάτι που όπως όλοι γνωρίζουμε θα κρατήσει μέχρι να επανέλθει η ελληνική... κανονικότητα της φοροδιαφυγής με την αποχώρηση του κλιμακίου του ΣΔΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive