Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Του λαού το όχι το κάναμε κουρέλι, γύρνα πίσω σύντροφε Κουβέλη



Επιτέλους και πάλι το κόμμα και το κράτος γίνονται ένα. 30.000 συντρόφισσες και σύντροφοι, θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας. Η μάλλον καλύτερα θα κληθούν να ψηφίσουν για κάτι που έχει ήδη ψηφιστεί. Σίγουρα ο Φελίνι και ο Μπρεντόν δεν έχουν θέση σε αυτή τη χώρα. Σε κάθε περίπτωση εμείς θέλουμε να τους προειδοποιήσουμε:...

Σύντροφοι, δεν είναι ώρα για νέα δημοψηφίσματα που το “ναι” θα σημαίνει "ναι” και το όχι θα σημαίνει πάλι “ναι”.
Ας τo αφήσουμε καλύτερα. Γιατί αν βγει πάλι “όχι” μετά ο Τσίπρας θα κάνει δημοψήφισμα στην Κεντρική Επιτροπή και αν βγει και εκεί “όχι” μετά θα κάνει στο σπίτι του. Και δεν είναι καιρός για χωρισμούς.
Στο μεταξύ την ίδια ώρα η Νάντια Βαλαβάνη γύριζε το νέο "πάμε πακέτο" του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Νάντια κλαίγεται που δεν την στήριξαν στην προσωπική της ιστορία με τα χρήματα των συγγενών.
Στα διαλείμματα των ομιλιών μοιράζεται δωρεάν σανό, ενώ ειδικά μπουκαλάκια με ετικέτα "ΣΥΡΙΖΑ" δωρεά του Υπουργού Παιδείας κ. Μπαλτά διανέμονται στα στελέχη ώστε να είναι εκπαιδευμένα να τα μοιράσουν στις ουρές των ΑΤΜ.
Παράλληλα, μια νέα τάση εμφανίστηκε. Η Γυαλιστερή Πλατφόρμα που προτείνει ΟΧΙ στην φορολόγηση των γκλίτερ και των φο-μπιζού.
Τα στελέχη του Λαφαζάνη πάντως είχαν πιάσει γαλαρία, προφανώς για να φωνάζουν τα συνθήματα.
Άσε που πολλοί διαφώνησαν με την διεξαγωγή της ΚΕ στον Κεραμεικό, αντιπροτείνοντας το Νομισματοκοπείο.
Την ίδια στιγμή ο Βούτσης έκανε βόλτες ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα cheese-cake, η Ζωή ξεκοκάλιζε το καταστατικό για να τηρηθεί κατά γράμμα και η Λίλα Καφαντάρη μοίραζε την ομιλία της υπογραμμίζοντας πως "οι συσχετισμοί ήταν εναντίον μας καθώς ήμασταν 19-1."
Ρε σύντροφοι, υπάρχει έστω ένας που να ξέρει πόσα είναι τα μέλη της Ευρωζώνης ή θα μας διώξουνε λόγω βλακείας;
Κάπως έτσι κυλάει η πρώτη μέρα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν τη Δρακουλέσκου να πηγαίνει κατευθείαν από το αεροδρόμιο στον Κεραμεικό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Επιβεβαιώνονται όμως οι πληροφορίες που θέλουν τον σύντροφο φίλη να χαρακτηρίζει “μα#@$” τα όσα έλεγε ο Βαρουφάκης. Καλά έως εδώ. Και βάζουμε το ερώτημα: Ποιος είναι περισσότερο μα#@$; Όποιος τα λέει ή όποιος τα ακούει, τα ασπάζεται και τα ακολουθεί κατά γράμμα για 5 περίπου μήνες;
Την ίδια ώρα έγινε κάτι που δεν το κατέγραψε για προφανείς λόγους η τηλεόραση. Είχαμε Παρέμβαση μελών ΔΗΜΑΡ (εκπροσωπώντας την ενωτική τάση) στο συνέδριο με σύνθημα "του λαού το όχι το κάναμε κουρέλι, γύρνα πίσω σύντροφε Κουβέλη”.
Πάντως ήρθε και η ώρα να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν μπορεί να κυβερνήσει. Γιατί εδώ η Τρόικα αλωνίζει στη χώρα και αυτοί προσπαθούν να λύσουν τα συναισθηματικά τους προβλήματα.
Στο τέλος είχαμε το show: H Ζωή ανέβηκε στο θεωρείο να κράξει τον Πατέρα του Νίκου του Παππά, γιατί "της την είπε για το ΕΣΡ και τη μητέρα της". Αναμένεται με αγωνία η απάντηση του πατέρα Νίκου Κωνσταντοπούλου, για να μιλάμε πλέον για "οικογενειακές υποθέσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive