Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ. Αθήνα- Πόλη υπό κατοχή.

Η Αθήνα, βιώνει μια ιδιότυπη κατοχή που έχει επιβληθεί σιωπηλά με την πλήρη ευθύνη της πολιτικής τάξης όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων. Οι γειτονιές της στενάζουν από την παρουσία πληθυσμών παράνομων μεταναστών, έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία  και την τοπική αυτοδιοίκηση και κάθε μέρα υποβαθμίζονται ολοένα και περισσότερο. Μέσα στα πλαίσια της γενικευμένης κρίσης η συνεχής οικονομική υποβάθμιση του εισοδήματος, ο περιορισμός των δράσεων από το κράτος σε συνδυασμό με την  ανεξέλεγκτη ροή νέων μεταναστευτικών ρευμάτων επιδεινώνει η ζωή και δημιουργεί νέα αδιέξοδα. Μεγάλα τμήματα της Πατησίων και των παρόδων έχουν κυριολεκτικά παραδοθεί στο έλεος των παρανόμων, το ίδιο συμβαίνει στην Αχαρνών σχεδόν ολοκληρωτικά. Οι περιοχές του Αγίου Νικολάου, των Κάτω Πατησίων, του Αγίου Ελευθερίου,του Αγίου Λουκά....
πολλά κομμάτια στους Αμπελόκηπους και το Γουδή, ο Κολωνός, ο Βοτανικός, το Ρουφ, Ο Άγιος Πάυλος, ο Άγιος Αρτέμιος και σχεδόν όλη η ζώνη που καλύπτει περιμετρικά τη πρωτεύουσα αντιμετωπίζει οξύτατα προβλήματα.Τα Εξάρχεια και η Νεάπολη ζουν σχεδόν καθημερινά την τρομοκρατία των μικτών από πλευράς σύνθεσης πληθυσμού αναρχοσυμοριών.
Ο ισλαμικός κίνδυνος που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με την απίστευτη βαρβαρότητά του, υπάρχει ζωντανός στην Αθήνα μας. Πυρήνες όλων αυτών των ομάδων ανάμεσα σε πολυάριθμους και ελεύθερα κινούμενους πληθυσμούς είναι σε θέση εκκίνησης. Μια χώρα που στενάζει από την κρίση, την παγκοσμιοποίηση και τον Τουρκικό κίνδυνο, έχει μέσα στα σπλάχνα της μονάδες έτοιμες να προκαλέσουν νέες συμφορές.
Η εικόνα της πρωτεύουσας του πολιτισμού που συγκροτείται με στοιχεία αλλοιωμένα και δεν έχει ως εμβληματική εικόνα τον Παρθενώνα, αλλά τα τζαμιά και τους περιφερόμενους μουσουλμάνους, δεν αποτελεί ένα πρόβλημα είναι το έσχατο όριο συσσωρευμένων προβλημάτων δεκαετιών.
Η ευθύνη για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό βαρύνει τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας αλλά και το σύνολο των αρχών που αρνούνται να αντιληφθούν τις συνέπειες και τη νομιμότητα.Αντιδρούμε ως πολίτες της Αθήνας, αντιδρούμε ως Έλληνες που διαπιστώνουν την απαράδεκτη εξέλιξη για την πατρίδα μας. Συμπαραστεκόμαστε σε κάθε πρωτοβουλία που προτάσσει το εθνικό και λαϊκό συμφέρον και είμαστε έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις.
Οργάνωση Αθηνών Εθνικού Μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive