Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ για το Grexit. «Θα καταδικάσουν ΝΔ και Σαμαράς τις δηλώσεις των συμμάχων τους;»

«Θα καταδικάσουν ΝΔ και Σαμαράς τις δηλώσεις των συμμάχων τους;»Τα πυρά του στη ΝΔ στρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ. 
Όταν ζητήθηκε στον κ. Βέμπερ να κάνει εκτίμηση σχετικά με το ότι πολλοί θεωρούν το Grexit ως ρεαλιστική επιλογή, ο γερμανός ευρωβουλευτής δήλωσε στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard: «Οι συζητήσεις σχετικά με το Grexit έχουν ενταθεί. Θα έλεγα ότι αυτή η εκτίμηση δυστυχώς είναι ορθή [...] Σήμερα υπάρχουν περισσότερες σοβαρές συζητήσεις για μία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη». «Oι δηλώσεις του κ Βέμπερ, προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, περί Grexit δείχνουν το ποιες πολιτικές δυνάμεις είναι εχθρικές προς την Ελλάδα.  Θα καταδικάσουν η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς.... τις δηλώσεις αυτές των συμμάχων τους ή θα επιμείνουν στην ίδια γραμμή υπονόμευσης της διαπραγμάτευσης και των συμφερόντων του ελληνικού λαού;» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive