Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΚΛΗΣΗ α λα Παπακωνσταντίνου στην δίκη της Proton Bank! Κύριε Παρασκευόπουλε ΠΟΙΟΣ κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Νομίζατε ότι η πρόκληση της απόφασης για τον Παπακωνσταντίνου θα ηταν η τελευταία; ΛΑΘΟΣ!
Αυτά που συνέβησαν σήμερα κατά την δίκη της Proton Bank ξεπέρασαν καθε όριο. Εκεί που - υποτίθεται - οι αρχές αναζητούν τον φυγόδικο μέτοχο του ΣΚΑΪ Κυριακίδη και την παρέα του, εμφανίστηκαν ξαφνικά στο δικαστήριο τρεις δικηγόροι ως υπερασπιστές τους! Δηλαδή ο άνθρωπος που μπορούσε να χρηματίζει εκδότες και να συμμετέχει σε πανελλαδικά κανάλια παρότι φυγόδικος, είχε επαφές κανονικότατα με δικηγόρους. Αλήθεια, οι αρχές τι έκαναν; Υπάρχει όμως ΚΑΙ συνέχεια. Οι εν λόγω δικηγόροι τι νομίζετε οτι ζήτησαν;... Οι τρεις δικηγόροι ανακοινώνοντας ότι εκπροσωπούν τους καταζητούμενους Πέτρο Κυριακίδη, τον γιο του Γιώργο, την Ελένη Σκούρα και τον σύζυγό της Αντώνη Λιβά, ζήτησαν ανάκληση των ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούν εις βάρος τους τα οποία εκδόθηκαν όταν δεν εμφανίστηκαν να απολογηθούν στο στάδιο της ανάκρισης!!!
Φυσικά όλοι περιμένετε πως το δικαστήριο θα απέρριπτε αμέσως το αίτημα και θα απαιτούσε να μάθει που κρύβονται οι τρεις φυγόδικοι μεγαλοαπατεώνες. Αμ δε.
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει! Αυτό ως ήταν φυσικό, εξόργισε τους συνηγόρους άλλων κατηγορουμένων, που σαν κορόιδα, κάθισαν να δικαστούν και προσήλθαν κανονικά στην προανάκριση αντί να την κοπανίσουν!
Εννοείται ότι αυτό το αίτημα έπρεπε πάραυτα να απορριφθεί και να ζητηθεί η αυτοπρόσωπη παρουσία των φυγόδικων. Στο μπανανιστάν όμως που η άνεργη κουλουρού τρώει βαρύτερη ποινή από τον Παπακωνσταντίνου, αυτά είναι όνειρα δημοκρατικής νυκτός.
Κύριε Παρασκευόπουλε, θα αποφασίσετε κάποια στιγμή να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive