Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Χαλκίδα: Αυτοκτόνησε 49χρονος πολιτικός μηχανικός πέφτοντας από τη Γέφυρα



Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ένας 49χρονος πολιτικός μηχανικός αυτοκτόνησε, πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η αστυνομία καθώς και τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας, που ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών φαίνεται να πήρε την απόφαση να πέσει από τη Γέφυρα αφού το τελευταίο διάστημα δεν είχε δουλειά και είχε κλειστεί στον εαυτό του...

Τη σορό του άνδρα βρήκε το πρωί ένας πρώην διαιτητής που έκανε τζόκινγκ.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομίας, κανείς διερχόμενος οδηγός δεν αντελήφθη τι επιχειρούσε να κάνει ο πολιτικός μηχανικός.
Όπως φέρεται, ο 49χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μετά τη Γέφυρα στο δρόμο προς την Αθήνα, και αφού προχώρησε 50 μέτρα, έπεσε στο κενό.
Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης πρέπει να είναι η αποκατάσταση των κλάδων που δεν βρίσκουν εργασία και δυστυχώς δεν έχω δει προς το παρόν εξαγγελίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Την κυβέρνηση την στήριξαν κυρίως οι άνεργοι και αυτοί θα την στηρίξουν και σε τυχών ρήξη.
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/03/49_27.html#ixzz3VbeTaVAD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive