Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ... "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Ένα σενάριο που θέλει τον E.Bενιζέλο μετά την αυριανή ψηφοφορία να παραιτείται από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μην μπορέσει ο Γιώργος Παπανδρέου να κάνει το δικό του κόμμα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Χαριλάου Τρικούπη. Η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι από ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φέρονται να έχουν προτρέψει τον κ Βενιζέλο να υποβάλλει τη Δευτέρα το βράδυ ή την Τρίτη το πρωί (σε περίπτωση πάντα που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πάμε για εκλογές) στην Κ.Ο. την παραίτησή του, σε έκτακτη συνεδρίασή της! Μάλιστα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στα πλαίσια της εισήγησης αυτής έχει κυκλοφορήσει και το όνομα του Α. Λοβέρδου(!!)....
ως προσωρινού προέδρου της Κ.Ο. μετά την παραίτηση Βενιζέλου.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν δείχνει και ιδιαίτερα ένθερμος υποστηρικτής μιας τέτοιας πρότασης, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί δεδομένων των συνθηκών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive