Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δεν του "βγήκε" του Πρετεντέρη…… ο Καρατζαφέρης, ο Ενικός και η "ανατροπή" της υπόθεσης…. ΒΙΝΤΕΟ

25anatropipretenterisΕδώ και 4 μέρες ο Γιάννης Πρετεντέρης διαφήμιζε το θέμα της εκπομπής του : "Υπόθεση Καρατζαφέρη, Το χρήμα, τα ελικόπτερα και οι εταιρείες". Στο στούντιο η αφρόκρεμα των δικηγόρων.
Καλεσμένοι στο πάνελ δυο έγκριτοι ποινικολόγοι (Δημητρακόπουλος και Μαντζουράνης) και Άδωνις και Χρυσοβελώνη. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι καλεσμένοι αναφέρόμενοι στο ποσό του 1.6 εκατ. ευρώ ανέφεραν ότι δεν πρόκειται για μίζα. Το επιχείρημα τους ήταν ότι δεν είναι δυνατόν για δουλειά του 2000 η μίζα να δίδεται το 2007.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΕΝΙΚΟ".... ΒΙΝΤΕΟ>>
«Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα, το στήσανε αυτοί που ήθελαν να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ», τόνισε μέσω της εκπομπής του στο κανάλι ART ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο θέμα των offshore εταιρειών.
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την"χαμένη" επιταγή με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που κατέθεσε το 2009 για το Ταμείο Φτώχειας, τόνισε ότι την παρέδωσε στον υπουργό Παπαθανασίου και διευκρίνισε ότι εισπράχθηκε στις 3 Ιουλίου, στην Τράπεζα της Ελλάδος.

http://www.spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive