Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Πατέρας πέντε παιδιών αυτοκτόνησε στην Πάτρα. Έβαλε φωτιά και κάηκε μεσ` στο ΙΧ του

Πάτρα: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο. Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού από πυροσβέστες που έσπευσαν για την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο....

Όπως αναφέρει το thebest.gr το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στην  περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος Λεύκας στην Πάτρα. Στο σημείο βρέθηκε εκτός από την πυροσβεστική η αστυνομία και ιατροδικαστής. Η υπόθεση ερευνάται.
Τον βρήκαν απανθρακωμένο στο αυτοκίνητό του
Το νήμα της ζωής του επέλεξε να κόψει ένας 65χρονος στη Πάτρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από εκδήλωση φωτιάς, τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεύκα.
Πρόκειται για έναν συνταξιούχο υδραυλικό, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος σύμφωνα με το patrastimes.gr, αντιμετώπιζε σοβαρά, προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο αυτόχειρας ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου την οικογένειά του πως θα πάει βόλτα με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, τα ξημερώματα στάθμευσε το όχημα κοντά στο σπίτι του, το περιέλουσε με πετρέλαιο, μπήκε μέσα και του έβαλε φωτιά.
Η οικογένεια ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive