Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αποχώρηση υποψήφιου βουλευτή της Ν. Δ.: «Με την λιτότητα που εφαρμόζει η κυβέρνηση η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ούτε σε 30 χρόνια» – Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα (Βίντεο)

extraΜπορεί να ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια σαν μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ εσ. «Ρήγας Φεραίος» για να καταλήξει υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Κορινθίας, όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό κοινωνικό έργο που έχει κάνει και σαν πολίτης και σαν πολύ ενεργό μέλος των «Γιατρών της Ειρήνης». Όταν, λοιπόν ακούμε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο – στο βίντεο που παραθέτουμε  από το Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra – να λέει ότι αποχωρεί από το κόμμα της Ν.Δ. γιατί έχει πια «χαώδεις» διαφορές μαζί της, και να συμπληρώνει ότι «ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων που ήταν στην Ν.Δ έχουνε οργιστεί πάρα πολύ με τις επιλογές... ΒΙΝΤΕΟ>>
που κάνει η σημερινή ηγεσία της», καταλαβαίνουμε τι κλίμα επικρατεί στην εκλογική βάση του κυβερνώντος κόμματος. «Με την λιτότητα που εφαρμόζει η κυβέρνηση η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ούτε σε 30 χρόνια» κατέληξε το πρώην στέλεχος της Ν.Δ. 

http://www.makeleio.gr/?p=37873#more-37873

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive