Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ

Ο Ανέστης Σ. Κεραμυδάς γεννήθηκε στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, το 1949. Αποφοίτησε από το Ναυτικό Γυμνάσιο και εργάστηκε ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού. Ήταν ιδοκτήτης των εκδόσεων "Ιερά Ελλάς".Ο περισσότερος κόσμος βέβαια τον γνωρίζει από τις τηλεπωλήσεις βιβλίων και την ενασχόλησή του με την ομάδα "Ε" κ.λ.π.Εκλέχθηκε με τη δημοτική παράταξη "Λαϊκός Δημοτικός Συναγερμός Θεσσαλονίκης", στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σωτ. Καπετανόπουλος με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του τ. Δημοτικού Συμβούλου Ανέστη Κεραμυδά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:..«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του συγγραφέα, επί διετία Δημοτικού Συμβούλου Ανέστη Κεραμυδά. Στην διάρκεια της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο εκλιπών υπήρξε υπόδειγμα για την μετριοπαθή συμπεριφορά του και τα φιλικά αισθήματα που εκδήλωνε προς του συναδέλφους.Η αγάπη του για κάθε τι ελληνικό υπήρξε παροιμιώδης. Γι’ αυτό με αγάπη θα τον δεχθεί στην αγκαλιά της η ελληνική γη. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα τιμήσει με τον πρέποντα τρόπο τον εκλιπόντα συνάδελφο».
Από
http://taxalia.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 13/5/09

9 σχόλια:

  1. Από τι πέθανε ρε παιδιά;;;
    Πω...και τον είχα γνωρίσει προσωπικά...πολύ κρίμα.
    Ας αναπαυτεί εν ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To skeftomasteellhnika ρώτα πως πέθανε.

    Αν ξέρουν δηλαδή, γιατί χαμπάρι δεν πήραν και κουβέντα δεν έγραψαν, η κηδεία έχει γίνει απο εχθές.

    Και αν δεν τους το έλεγα στα σχόλια, κουβέντα και πάλι δεν θα είχαν γράψει. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά ο Κεραμυδάς είχε επαφές με το κόμμα, και όφειλαν να πουν έστω μία λέξη, μία κουβέντα, αλλά αμφιβάλλω και ο πρόεδρος αν έκανε τον κόπο να πει κάτι.

    Να πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει η Ανάρτηση του τραγογελοίου Ιωάννη Καραγεωργίου της ομάδας Ο.Ε.Α του καθυστερημένου αυτού ανθρώπου που απορώ πως δεν τον χώνουνε μέσα που στο ιστολόγι Έλλην και Χάος λέει πως η παραστρατιωτική του ομάδα δολοφόνησε τον άνθρωπο.Τι ηλίθιος μιλάμε.Είδε να έχω φωτογραφία στο facebook την αγια σοφιά και με έκανε ρεζιλι με ηχητικά βίντεο και και χωρίς να τον ξέρω.Πολύ άρρωστος άνθρωπος.Και δεν μπαίνει φυλακή το ζώον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O προδοτης σεληνιασμενος μισοτρελος κεραμιδας που αυτοαποκαλουνταν ως ενσαρκωση του μεγαλου αλεξανδρου, στην πραγματικοτητα ηταν χαμηλοβαθμο πρακτορακι ανθελληνικων μυστικων υπηρεσιων και εντεταλμενος της αγγλικης κινεζοκινουμενης εβραιομασωνιας, προωθουσε τον εβραιοσαξονα (μογγολο) προβοκατορα (ψευδο)παλαιολογο δραγαζη που θα οδηγουσε-παρασερνε υπο το νατο σε γενοκτονια ολον τον ελληνισμο σε μια παρανοϊκη εκστρατεια στα βαθη της ασιας εως την κοκκινη μηλια εναντιον της κινας! Σε αυτα τα πλαισια ο προδοτης κεραμιδας παρουσιαζε φωτογραφιες αυτου του προβοκατορα "βασιλεα ιωαννη" των christiansen εβραιοσαξονων δανιας..
    πολυ καλα εκανε και τον σκοτωσε η ΟΕΑ και πρεπει να σκοτωσει και αλλους τετοιους προδοτες για να ξεβρωμισει ο τοπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ξημερωνει ισως αλλη μερα δεν θα τον βρει, η αναπνοή του ελληνισμού γινεται πιο δυσκολη... η θεια αυτη οντοτητα ψυχοραγει... αυτος που γιατρεψε τοσες φυλες πεθαινει σημερα στος 21 ιουνιου 2011 διπλατου βρίσκονται ολα τα εκθετα της γης ο χαλδαιοεβραιος, ο παπας, ο νεο-ατλαντας τυχοδιοκτης αμερικανος και τοσα αλλα απορριματα της οικ,ουμενης αλλα αγνωουν οτι πουθιενα σε αυτην την ατραπο δεν σημειωνεται τελος, οι ιδιες πεδιαδες οι ιδιες θαλασσες ο ιδιος ολυμπος, ξημερωσε τελειως , τα εκθετα της γης φωναζουν με μισος αλλα και χαρα που βλεπουν τον ελληνισμο να ξεψυχαει και του λενε : ρομφαία στην καρδια του ελληνισμου, σιων η χειρ του κοσμου τουτου
    , μετα ενα θεεικο κυμα ενεργειας εξερχεται απο την χρυσογαλανη χερσονησο, ο ελληνισμος ανακτα τις δυναμεις του σηκωνεται ορθιος και λεει προς τον ουρανο μετα χερια υψωμενα : πατερα των δικαιων εγω που καυχιέμαι οτι ειμαι δικοσου θελω να ζησω και για τα αλλα εθνη, να τα κανω και αυτα χρυσα οχι οπως τα νομισματα αλλα οπως τα σταχια , πατερα μου ανακτα εαν αυτο που σου ζητω ειναι αδικο να μην μου το δωσεις, και τοτε εκατομμυρια ηλιαχτιδες λουζουν ολη την οικουμενη, ηλιαχτιδες που σαν βελη σκιζουν τα πεπλα του σιωνιστικου σκοταδισμου, οι καταραμενοι λιωνουν σαν το κερι, ο ηλιος φωτιζει τωρα μια ελευθερη ανθρωποτητα, ο ελληνισμος ειναι παλι ο φωτοδότης και ζωοδότης της οικουμένης γένοιτο!" απο το βιβλιο του μετα το 2011. αληθεια ποτε ηταν το ετος 0 στην πραγματικοτητα;; , φετος εχουμε 2015 η 2011;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σημερα έχουμε 1 Ιουνίου 2016.
    Ας δουν μπροστά τους όσοι τον κατηγόρησαν, το τί συμβαίνει στην χώρα μας. Προφήτης. Αυτός κι ο Γιάννης Φραγκούλης, που μας είπαν ακόμη και γεγονότα και καταστάσεις, σαν να να είχαν σε φωτογραφία μπροστά τους. Χωρίς κανένα όφελος. τώρα όποιος θέλει μπορεί να βρίζει, αλλά με τόσες αλήθειες που προ-ειπώθηκαν και βγήκαν αληθινές, είναι σαν να κυττάζει ψηλά και να φτύνει. Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε. Να σέβεστε αυτούς που παριστάνουν τους τρελούς και τους γραφικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω μόνο ένα βιβλίο του , γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρώ και άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω βρει πολλά στις εκδόσεις "ΙΣΤΟΡΙΟΓΝΩΣΙΑ" Καστριτσίου 6 Τηλ 031 234539. ΕΔΩ : http://www.politeianet.gr/ekdotis/istoriognosia-2902 υπάρχει ΕΙΔΙΚΗ φόρμα που μπορείτε να παραγγείλετε και να σας έρθουν με κούριερ οποια βιβλία θέλετε στην έδρα σας. ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης κι εδω μπορείτε να βρείτε κάποια σχετικά τα οποία προλόγιζε ο Κεραμυδάς http://www.hellasforever.gr/books.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive