Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο Π.ΦΟΥΡΛΑΣ. ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ


Αρχαία στο σπίτι του Π. Φούρλα

Δείτε
Ακούστε

Για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων κατηγορείται ο Παναγιώτης Φούρλας
.Κατηγορούμενος σε υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαίων που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού του είναι ο πρώην αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Φούρλας.
Όπως έγινε γνωστό, μετά από επώνυμη καταγγελία υπαλλήλου της αρχαιολογικής υπηρεσίας, αστυνομικοί από την ασφάλεια Λαμίας και αρχαιολόγοι μετέβησαν στο πατρικό του κ. Φούρλα στο χωριό Καπνοχώρι της Υπάτης, όπου στον περίβολο του σπιτιού του εντόπισαν ανάμεσα σε άλλες πέτρες, λίθινα αντικείμενα , τα οποία εντάσσονται στο νόμο περί αρχαιοτήτων. Τα ευρήματα φορτώθηκαν σε αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Εφορίας για να χαρακτηριστούν και να εκτιμηθεί η αξία τους.
Κατηγορούμενος ο Π. Φούρλας
Ο κ. Φούρλας δε βρισκόταν στο σπίτι του την ώρα της εφόδου και έτσι εκδόθηκε σήμα αναζήτησής του από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, προκειμένου να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου και να προσαχθεί στην εισαγγελία Λαμίας. Μέχρι στιγμής ο κ. Φούρλας δεν έχει εντοπιστεί, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τεταρτη 13/5/09

1 σχόλιο:

  1. O Ανέστης Κεραμυδας πέθανε.

    Είπατε έστω και μία λέξη γι αυτό;

    Αν είπατε και μου διέφυγε, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, αν δεν ειπατε όμως, είναι ντροπή. ΑΝ μη τι άλλο δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive