Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία "Βόμβα": "Αεροδρόμιο Ελληνικού. Μια Νατοϊκή Εγκατάσταση με όπλα δολοφονικών υποήχων. "

Συνεχίζω την αποκάλυψη της Εθνικής προδοσίας και μπαίνω στην τελική ευθεία. 
Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος. 
Ο λόγος που το αεροδρόμιο του Ελληνικού παραμένει ανεκμετάλευτο τόσα χρόνια, χωρίς να προσφέρει τίποτα στο Ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνα φορολογούμενο, αφού δεν δόθηκε πουθενά προς αξιοποίηση, παρ' ότι το ζήτησαν κατα καιρούς και Κινέζοι και Άραβες,είναι γιατί έχει δοθεί στο ΝΑΤΟ και έχει σκαφτεί και έχει μετατραπεί όλο, σε μια στρατιωτική εγκατάσταση με όπλα υποήχων.  Για να δούμε τώρα, θα αντιδράσει κανείς πολιτικός σε αυτή την αποκάλυψη καταγγελία ή θα περιμένουμε πότε θα αντιδράσουν οι "φιλοζωικές οργανώσεις"; Ποιός υπεύθυνος αυτού του κράτους θα μας πει πότε μεταφέρθηκε.... το "γήπεδο" του Εθνικού μέσα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού; 
Πότε ρε προδότες; 
Αυτά είναι όπλα υποταγής συνείδησης, αλλά επιφέρουν και καρδιακά εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια, ανάλογα με την συχνότητα και την ένταση του κύματος.
Είναι ένα όπλο που σε σκοτώνει με πολλούς τρόπους, χωρίς να το βλέπεις και χωρίς να το ακούς. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος

3 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ WOOFERS ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΜΕ 16 Hz. ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΥΦΟΡΙΑ, ΘΛΙΨΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ Η ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΜΕ ΜΠΙΤΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΜΙΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ…
    ΟΘΩΝ ΦΛΩΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ BASEBALL,ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαϊδούρια Μαρινόπουλοι!!

    Που ονειρεύονται εποχές με μαύρους σκλάβους να τραβάν αγόγγυστα κουπί στην γαλέρα του κέρδους τους.

    Που βγάζουν τους μισούς εργαζόμενους έξω να μοιράζουν τα φυλλάδια του εκβιάζοντας τους ότι αλλιώς θα χάσουν τη δουλειά τους.

    Που οι υπόλοιποι μισοί που μένουν “μαστιγώνονται” φραστικά από παράξενους διευθυντές και υφίστανται ψυχολογικό πόλεμο από περίεργους προϊσταμένους να βγάλουν την δουλειά
    και να καταλήγουν να είναι εκτός κάθε άλλης φυσικής δραστηριότητας κατά το υπόλοιπο της ημέρας στις οικογένειες τους και σπίτι τους εξ αίτιας της υπερβολικής κόπωσης.

    Που έφεραν 200 χρόνια πίσω τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα.

    Μπράβο για την πρωτοπορία σας και εις ανώτερα.

    Γίνετε φάροι εσείς γαϊδούρια να σας ακολουθήσουν κι άλλοι και να λάμψει το φως της
    γαϊδουριάς σας ανά τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive