Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η Χ.Α ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν.Δ. ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



Όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής (01-09-2013) όταν μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, επιχείρησαν να εμποδίσουν τη βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου, στο ετήσιο μνημόσυνο, που διοργανώνει η 'Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι, την περίοδο 1946-1949.
Όπως βλέπουμε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, η βουλευτής της ΝΔ έχει περικυκλωθεί από δεκάδες άτομα που φωνάζουν ''προδότες''. Κάποιοι όπως θα δείτε πετούν μπουκάλια με νερό σε εκείνη και τα άτομα που την συνόδευαν...ΒΙΝΤΕΟ>>


2 σχόλια:

  1. ..και το ΑΡΤ αργυραρε της εδωσε βημα για να κλαφτει..με τις λαοτζουδες δημοσιογραφινες(πρωην αριστεριστρια η μια) να τη σιγονταρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ! "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive