Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Χαράτσι ... αχαράτσωτο, χιλιοχαρατσωμένο και οι τρεις αρχιψευταράδεςσκερβελέδες

20130403-2220
Ενιαίο φόρο ακινήτων μέσω ΔΕΗ και ΔΟΥ αποφάσισαν οι τρεις σκερβελέδες αρχηγοί. Τόσο δε, ξεκάθαροι φάνηκαν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι επάνω στο θέμα του χαρατσιού, που μάλλον θύμισαν τον γνωστό χρησμό "ήξεις αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις", οπου βάζοντας το κόμμα σε διαφορετικό σημείο έβγαινε και εντελώς διαφορετικό νόημα. Αλλά η αποθέωση ήταν ο Στουρνάρας που ξεπέρασε ακόμη την ίδια την Πυθία...
λέγοντας τον πλέον συβιλιικό χρησμό που έχει ειπωθεί ποτέ στην ιστορία. "θα κάνουμε την πρόταση στην τρόϊκα και θα σας πούμε", είπε ο κ. Στουρνάρας. Αλλά η είδηση "βρωμάει" από τώρα πως "δουλεύουν" τον κόσμο παίζοντας παιγνίδια που δεν προσφέρουν σε κανέναν τίποτε αφού κατά τα φαινόμενα προετοιμάζουν μία "λύση" χαρατσιού σαν να είναι φόρος.
Αντικατάσταση του ΕΕΤΗΔΕ, του γνωστού «χαρατσιού», με έναν ενιαίο φόρο ακινήτων ο οποίος ωστόσο θα εξακολουθήσει να εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αποφάσισαν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, όπως προέκυψε από τις από τις δηλώσεις των κ.κ. Ευ. Βενιζέλου και Κουβέλη μετά την ολοκλήρωση της τρίωρης σύσκεψής τους υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive