Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΘΕΩΣΗ: Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ στη Βουλή σήμερα. "κ.Τσίπρα, αν Κυβερνούσα εγω, όλα θα ήταν πιο σοβαρά. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !! " Κάγκελο η Βουλή


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

15 σχόλια:

  1. Η Χώρα μας και κυρίως τα παιδιά θα έχουν μέλλον μόνο εάν ο Λαός μας πάψει να παθάζεται με τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ψάξει ο Λαός να μάθει γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν πολιτικοί από ΝΔ και από ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Δημοκρατικής Συμμαχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαέ ψάξε και μάθε γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόβατα τών κομμάτων : Η Νέα Τάξη τών Αρχόντων Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων μας. Ήρθε ο καιρός να μάθει να σκέπτεται ο Λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Δόγμα τού Σόκ. Ένα βιβλίο που μάλλον θα πρέπει να το διαβάσουμε όλοι γιά να ξυπνήσουμε επιτέλους και να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να γίνουμε πάλι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μοναδικός τρόπος γιά να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα είναι το να αναγνωρίσεις το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος σκέπτεται, όποιος αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο 97,8 REAL FM από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Ήρθε ο καιρός να μάθουμε να σκεπτόμαστε σαν Λαός όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Χώρα μας έπιασε πάτο και φταίμε όλοι γι αυτό, φταίει και ο Λαός μας. Στην κατάσταση που έχουμε φθάσει κανένας δεν θέλει να κυβερνήσει γιατί ξέρουν όλοι ότι τα σκληρά οικονομικά μέτρα είναι αναγκαία τώρα πιά. Πρέπει να γίνουν αλλαγές που έπρεπε να είχαν γίνει πριν από χρόνια μα δεν τις έκαναν από τον φόβο τών ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαλάκες Έλληνες προσέξτε, σε λίγο το Κεφάλαιο θα γεμίσει την Χώρα με μηχανάκια φρουτάκια γιά να σάς πάρουν ακόμη και το 1 Ευρώ που θα έχετε στην τσέπη σας. Κανένας δεν χαρίζει χρήμα, ποτέ. Αφήστε τα μιχανάκια στα μαγαζιά να τα έχουν και να τα κοιτάζουν. Σε όσες χώρες έχει πάει το ΔΝΤ έχει αυξηθεί ο τζόγος, η πορνεία και οι χρήση ουσιών. Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Σύστημα σάς είχε μάθει την Ξενομανία και τον Νεο-πλουτισμό. Μπορούμε να ζήσουμε όλοι με λιγότερα. Η κάθε βλαχάρα Νουνίτσα (παράδειγμα) μπορεί να ζήσει και χωρίς τσάντα Λούτση και χωρίς καλλυντικά από τον Φόντο και χωρίς ψώνια από την Ερμού και από το Κολωνάκι, εάν θέλει όσα είχε ας γυρίζει Ντι-βι-ντί ή ας κάνει μασάζ γιά να τα έχει. Το σύστημα πριν από λίγο καιρό σού έδειξε Λαέ ότι στο μέλλον η κόρη σου με Ντι-βι-ντί θα επιβιώνει άνετα. Ο Λαός ποτέ δεν πιάνει τα ψιλά γράμματα, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι οι δρόμοι τής Χώρας μας είναι γεμάτοι από ακριβά αυτοκίνητα και όλες οι μαρίνες είναι γεμάτες από σκάφη (όχι βάρκες). Τόσο πλούσιοι είμαστε όλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λαέ κοίταξε γύρω σου, μία οικογένεια 4 ατόμων έχει 3, 4 αυτοκίνητα και 2, 3 μηχανές και εξοχικό, ίσως και σκάφος. Αυτά δείχνουν ότι Λεφτά Υπάρχουν. Όσοι έχουν πιό πολλά να πληρώνουν πιό πολλά από τους υπόλοιπους που έχουν λιγότερα. Δίκαια. Ήρθε ο καιρός να μπεί μία τάξη στην ζωή όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαλάκες Έλληνες, ντροπή μας σαν Λαός : Βλέπουμε ότι τα Ελληνόπουλα δεν ξέρουν να μιλήσουν και γράφουν με Γκρήκλις ενώ τα παιδιά τών Αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα μιλούν σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive