Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΙΑ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!

Απο μια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ βέρα
Δεν νομίζω οτι κερδίζετε τίποτε με το υβρεολόγιό σας προς πολιτικούς εκλεγμένους απο μας το 40 συν τοις εκατό ή το 30 τοις εκατό.
Οσο και να φωνασκείτε για δήθεν πατριωτισμό, ο Καρατζαφέρης και σεις είστε ΜΟΝΟ το 5% του λαού, που σημαίνει είστε μειοψηφία!
Αντε να πάτε στο 7% σε μερικά χρόνια, ίσως.
Ως βέρα Θεσσαλονικιά ρωτώ: με ποιά λογική είναι περισσότερο πατριώτης ο - υποστηρίξας την παράνομη καταδικασμένη για εσχάτη προδοσία χούντα - Γ. Καρατζαφέρης, απο την οικογένεια των Παπανδρέου που έχει φυλακισθεί πολλάκις απο τα ανθρωποειδή της χούντας και τους Γερμανούς?!!!
Συμμορφωθείτε!
Ευχαριστούμε
Ζέτα και Κωνσταντίνος
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

8 σχόλια:

  1. Καλυνήχτα Ζέτα και Κωνσταντίνε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια επισης καληνυχτα κι απο μενα,Κωνσταντινε και Ζετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΖΕΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα σκεφτηκατε πολυ ωρα για να τα γραψετε αυτα; εκτος απο ανιστοριτοι ειστε και ψωναρες απ οτι καταλαβα. τρια πουλακια καθονταν κ μυριζαν ταμπακο..οτι ναναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε καρντασια εκει στη Σαλονικα,πατε δυο δυο στη συσκευασια της μιας βερας Θεσσαλονικιας? ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ζεις στον πλανήτη Γη και στην χώρα που λέγεται Ελλάδα, είναι δυνατόν να είσαι τόσο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Ζετακι σε ποιο βιβλιο ιστοριας τα διαβασες? Εβγαλε καινουριο η ρεπουση, η εχεις μπερδεψει την βουρτσα με κατι αλλο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανένας δεν είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης, φυσικά και είναι πατριώτης, Αμερικανός πατριώτης όμως αυτή είναι η καταγωγή του και η πατρίδα του. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Η ΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. Αλλά τι να πω τέτοιες αστείες λογικές κάνουν το 40% να ψηφίζει προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive