Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Πρός: ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που δεν συμπεριελήφθησαν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ !!

Γράφει ο
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

******************************
Το τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ και στα γραφεία του σε ΟΛΗ την Ελλάδα, είναι δύσκολο να περιγραφεί.
Συνέλληνες, Πατριώτες αγωνιστές του κοινού αγώνα για μια περήφανη Ελλάδα, κυριολεκτικά συνωστίζονταν για να είναι υποψήφιοι με το ΚΙΝΗΜΑ του ΛΑ.Ο.Σ, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τις περιφέρειές τους στα ψηφοδέλτια, ΝΙΚΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
Όμως παρουσιάστηκαν ΔΥΟ προβλήματα. ΕΝΑ ευχάριστο και ΕΝΑ δυσάρεστο. Το δυσάρεστο είναι ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο (ποσόστωση) θα πρέπει το 1/3 των υποψηφίων να είναι Γυναίκες , κάτι απαξιωτικό , για μένα γιατί οι ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ δεν έχουν ανάγκη ΚΑΜΙΑΣ ιδιαίτερης μεταχείρισης.
Τα πάντα ξεκινάνε απο τη Γυναίκα ΜΑΝΝΑ και τελειώνουν στη Γυναίκα ΓΗ.
Εγω προσωπικά θεωρώς σαν ΑΚΡΩΣ προσβλητική αυτήν την υποχρέωση και μάλλον απο μισογύνηδες θα προέκυψε.
Όπως και η απαίτηση για ισότητα και διάφορα άλλα παρεμφερή που θα μπορούσαν να ανάγονται στην περίοδο της Τουρκοκρατίας και όχι στην περίοδο της νεωτέρας Ελλάδος.
Οι Γυναίκες ΜΑΣ, οι Μαννάδες μας, οι κόρες μας, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΤΙΜΕΣ με ΟΛΟΥΣ. Και υποκλίνομαι στην φιλοπατρία τους, στη γεναιοδωρία της προσφοράς ζωής και στον αγώνα επιβίωσης της
οικογένειας. Sorry παρασύρθηκα και ξέφυγα απ το θέμα, αλλά αγανακτώ όταν κάποιοι υποτιμούν ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και θέλουν και καλά να την ... "ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ". Μα είναι ΑΠΑΝΩ, πιο ψηλά απο κάθε ον, γιατί είναι η ΜΑΝΑ μας.
Αυτό όμως το γεγονός , πάμε στα εκλογικά τώρα, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων ΟΛΩΝ τον κομμάτων.
Στο ΛΑ.Ο.Σ π.χ. πρέπει επι 424 υποψηφίων πανελλαδικά, το 1/3, δηλ. 142 υποψήφιοι να είναι γυναίκες, με συνέπεια πολλοί άνδρες να μένουν εκτός ψηφοδελτίου.
Πάμε τώρα στα ευχάριστα, το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει 424 υποψήφιους, οι αιτήσεις που έγιναν ήταν κάποιες χιλιάδες. Απο την Εκλογική Επιτροπή επελέγησαν , με ΠΟΛΥ κόπο, άγχος και μόχθο, οι 424 που θα αντιπροσωπεύσουν ΟΛΟΥΣ μας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Όσοι δεν επελέγησαν, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος και την κινητήρια δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. με την αξιοποίησή τους στις Δημοτικές , Νομαρχιακές εκλογές και στην στελέχωση της Κρατικής μηχανής, όταν το κίνημά μας, θα πάρει στα χέρια του το πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας. Αυτονόητο είναι ότι ΟΛΟΙ κρινόμαστε απο τις δυνατότητες, την προσφορά μας, τη δράση μας και τη συμπεριφορά μας, μέχρις ότου κληθούμε να προσφέρουμε τις όποιες υπηρεσίες μας.

Κατανοώ την ανθρώπινη , συναισθηματική φόρτιση, όσων δεν είναι στα ψηφοδέλτια, γιατί ΑΚΡΑΙΟ είναι να διατίθεσαι στον τίμιο αγώνα και να μην μπορεί να γίνει αποδεκτή η αγνή προσφορά σου, λόγω εκλογικού νόμου.
Είμαι απολύτως ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ότι τα πιο πάνω βρίσκονται στη σκέψη και στην ψυχή του ΑΡΧΗΓΟΥ μας.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΩΡΑ είναι η ΩΡΑ του ΑΓΩΝΑ Απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, απο τον ΗΓΕΤΗ μας τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ μέχρι το νεοεγγραφέν μέλος, εξαρτάται το μέλλον αυτής της χιλιοταλαιπωρημένης χώρας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας, γι αυτή την ιδέα , της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αυτονόητο είναι, ότι σ`αυτόν τον ΕΘΝΙΚΟ αγώνα, είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να δηλώσουμε ΟΛΟΙ, ΠΑΡΟΝ και κανένας ΔΕΝ περισσεύει.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
Γραμματέας Οργανωτικού ΛΑ.Ο.Σ

15 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σας!
    Καλό θα ήταν όταν θα πέφτει στην αντίληψή σας κάποιος δυσαρεστημένος,να προσπαθείτε να επικοινωνείτε με τον όποιο δυσαρεστημένο και να τον πείθετε με ευγένεια και επιχειρήματα..γιατί μπορεί κάποιοι να μην μπορέσουν να δουν την παρούσα ανάρτηση..
    Καλό αγώνα...μεγάλο αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμουν υποψήφιος πολιτευτής που τελικά δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια και διάβαζα το παραπάνω κείμενο, θα εξοργιζόμουν περισσότερο!
    Όχι μόνο γιατί το γράφει κάποιος που τελικά συμπεριλήφθη στα ψηφοδέλτια, αλλά - κυρίως - γιατί ο κάθε ένας που θέλει να αγωνιστεί θέλει να το κάνει ΤΩΡΑ!
    Χώρια που πολλοί μπορεί να νοιώθουν ότι προτιμήθηκαν υποδεέστεροι, για χψ λόγους.
    Αν ο ΛΑΟΣ πραγματικά θέλει να τους κρατήσει μάχιμους, ας τους αναθέσει ρόλους στην οργάνωση του κόμματος, όχι κατ' ανάγκην κατώτερους απ' αυτόν των βουλευτών.
    Τέτοι ρόλοι απ' όσο ξέρω υπάρχουν, και - έτσι κι αλλοιώς επιβάλλεται - μπορούν να δημιουργηθούν αρκετοί ακόμη.
    Διαφορετικά - πιστεύω - θα χαθεί πολύτιμο δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή η πρότασή σου.
    Όμως ΠΟΥ θα τοποθετηθούν στο κόμμα πάνω απο 800 άνθρωποι;
    Πάλι δεν θα υπάρχει πρόβλημα;
    Σε ότι αφορά εμένα , ΠΟΤΕ δε ζήτησα κάτι, ο Πρόεδρος κατά την κρίση του και την αξιολόγηση ΟΛΩΝ μας !! κάνει τις όποιες τοποθετήσεις.
    Θα μεταφέρω την πρότασή σου και στο μέτρο του δυνατού κάτι πρέπει να γίνει.
    Αλλωστε όπως γράφω στο post. OYTE, ΕΝΑΣ δεν περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαμε,να λεγαμε,ετσι για να χρυσωσουμε το χαπι,να γλυκανουμε και την πικρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή βρε "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ", εκμεταλεύεστε την ευγένεια του Σιδέρη;
    Δεν βάζετε ονοματάκια όμως να δούμε τι πατριώτες είσθε.
    Μπορείτε να προσφέρετε ΜΟΝΟ σαν Βουλευτές και ΤΩΡΑ;
    Και τι είναι τα κόμματα; μικρά κοινοβούλια νάχουν θέσεις ΙΣΑΞΙΕΣ των Βουλευτών, όπως λέει ο πιο πάνω;
    Δε μου λέτε, τον "ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ " τον ξέρετε; γιατί γεμίσαμε απο ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!
    Τον ΛΕΩΝΙΔΑ τον ξέρετε; είδατε πουθενά να αναφέρονται οι υπόλοιποι στρατιώτες του; Μήπως μόνος του έδωσε τις μάχες;
    Τουλάχιστον γνωρίζουμε για τους 300 ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!
    Έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ "ΛΕΩΝΙΔΕΣ;" Και αυτοί ΗΡΩΕΣ ήταν, ΑΝΩΝΥΜΟΙ!
    Αντε συμμαζευτείτε και δ΄ψστε τον κοινό αγώνα και αφήστε τους μηρυκασμούς.
    Είναι ώρα αγώνα κι οχι γκρίνιας
    Απόστρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΕΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ? ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ:

    http://3.bp.blogspot.com/_uVq5kfY6sTw/SSFNASkKjHI/AAAAAAAAAfg/t_3Y6BKaMCI/s400/GermanoikaikifinesKaryes1941.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/_uVq5kfY6sTw/SSFJ-4rqPgI/AAAAAAAAAfY/24ovR7QtdpA/s400/batallion_security.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_uVq5kfY6sTw/SSFJHCxnWOI/AAAAAAAAAfM/TE8NqS7zVFc/s400/pao.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_uVq5kfY6sTw/SSFJHGyXGVI/AAAAAAAAAfE/zxIlN5g3E_M/s400/hanged.gif

    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ '40 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΟΥΣ".

    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΝΣΕΒΡΟΚΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΑΥΤΟΝΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

    ΚΟΝΣΕΡΒΙΚΟΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Σιδέρη εμένα αυτό που με ενόχλησε στο δημοσίευμά σας, αλλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ,είναι αυτό το "και τη στελέχωση της κρατικής μηχανής"! Δηλαδή; Είχαμε τους πρασινοφρουρούς, τα γαλάζια παιδιά, να αναμένουμε και του Καρατζαφέρη τα παιδιά; Ειλικρινά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ! Πότε επιτέλους εμείς οι Έλληνες θα απαλλαγούμε απ' αυτή τη σάπια νοοτροπία; Δεν καταλαβαίνετε ότι μ' αυτά γίναμε σκλάβοι των πολιτικών; Την Κρατική μηχανή οφείλουν να τη στελεχώνουν οι ανάλογοι ΑΞΙΟΙ τεχνοκράτες, όχι οι οπαδοί του κάθε κόμματος. Αν είναι να επικρατήσει αυτή η λογική και στο ΛΑΟΣ, να το ξέρω να αποχωρήσω από τώρα! Καλή επιτυχία σε όλους και κρατήστε τα μυαλά σας στη θέση τους. Μην τρελαίνεστε με την εξουσία, όλοι περαστικοί είμαστε, αλλά ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ότι η Ελλάδα θα παραμείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι , σας παρακαλώ θερμά, κρατείστε ψηλά το επίπεδο του διαλόγου, μην τον ευτελίζουμε.
    Ο στόχος είναι κοινός, ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Να απαλλαγεί η Πατρίδα μας απ τα ΤΖΑΚΙΑ, την ΟΙΚΟΓΕΝεΙΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ. Τα κονσερβοκούτια είναι χρησιμότατα εργαλεία για την αποστολή που φτιάχτηκαν οχι για άλλες χρήσεις και καλό είναι ότι πληγώνει να το αποφεύγουμε, αρκετά ματώσαμε όλοι, ας τ`αγήσουμε αυτά.Για τον φίλο που του φαίρνει ανατριχίλα η στελέχωση του κρατικού μηχανιαμού.
    Είναι αυτονόητο ότι απορρίπτουμε συλλήβδην την αναξιοκρατία και τη ρουσφετολογική λογική. Όμως είπα ΑΝ χρειασθεί, τα αξιόλογα στελέχη, τα έμπειρα, τα εγνωσμένης αξίας και δυνατοτήτων, ΑΝ χρειασθεί θα κληθούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους , για τη σωστή κρατική λειτουργία. Όλοι θέλουμε αξιοκρατικές διαδικασίες.Ολοι θέλουμε σωστή λειτουργία του Δημόσιου τομέα. Και οι διατιθέμενοι υποψήφιοι Βουλευτές μας, θα είναι απο αυτούς που ο καθε ενας στον τομέα του θα βάλλει το λιθαράκι για τη σωστή λειτουργία.
    ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
    Και αφήστε τις γκρίνιες.
    Στη μάχη δεν γκρινιάζουμε, ΠΟΛΕΜΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι σχεση εχεις με την αληθεια εσυ και το ιδεολογιμα που πιστευεις ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aργυρη παρανοηση,το σχολιο μου ηταν για το σχολιο του Κονσερβοκουτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ. Σιδέρη στην Εφημερίδα "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" του Βόλου παρουσιάζεται σε πρωτοσέλιδη καταχώρηση κάποιος κ.Ψαχούλας ως στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. που είναι "πυρ και μανία" επειδή δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο!
    Αν πράγματι ισχύει,παρακαλώ αν γίνεται προσεγγίστε τον με ευγένεια,όπως κάνατε με το άρθρο που δημοσιεύσατε και εξηγείστε του,γιατί θεωρεί πως με..μεθοδεύσεις είναι εκτός ψηφοδελτίων! Δεν χωράνε γκρίνιες την ώρα του αγώνα...
    Για να δείτε το πρωτοσέλιδο αυτό,αν δε το έχετε δει ήδη,μπείτε στην παρουσίαση εφημερίδων της www.zougla.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive