Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ "ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ" ; Απλά ΚΑΠΟΤΕ θα γινόταν. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ! ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Γράφει το ανεμιστηράκι του κ. Μυλωνόπουλου ο Δημητράκης ο Η.Ο.: ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ BLOGS ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ...Παπαγιάννη!

Μετά τις δραματικές συσκέψεις στην Καλλιρόης για το κλείσιμο των "κακών" μπλογκς που θίγουν το τσιράκι του Τζέφρυ, επιστρατεύθηκε,προκειμένου να στηρίξει το υπό διάλυση τηλεκόμμα,το γνωστό πρασινολαμόγιο και απόφοιτος του Τηλε-Αστυ,η ντροπή του Διαδικτύου, "φίμωτρος" Παπαγιάννης:Σε εμετικά δημοσιεύματα στοχοποιεί τον ιδιοκτήτη του μπλογκ "Πολιτικό Σαφάρι", ενώ-κρατηθείτε-λέει πως έχει ήδη δώσει την ΙΡ του στις "αρμόδιες υπηρεσίες"-ποιες δηλαδή; Του Κοραντή;-και "όποτε θέλει ο Καρατζαφέρης τον πάει αυτόφωρο"!!!
Μιλάμε για χαφιεδιλίκι τεραστίων διαστάσεων,ανάλογο των υπολοίπων χαφιέδων που αφθονούν στο Λαος!
Δεν έχασε ευκαιρία βέβαια και ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΚΕΣ Αργύρης Σιδέρης,για να ξεσπαθώσει εναντίον όσων...τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους το "άγιο" Λαος, υβρίζοντάς μας με τα χειρότερα λόγια.

Εμείς,εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον διαχειριστή του "Πολιτικό Σαφάρι" ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ Παπαγιάννη,
Σιδέρη κλπ.
*************************
(Σημ.Δημητράκη Σωτηρόπουλε, ΠΟΣΟ .. Ηθικά και ΝΟΜΙΜΑ είναι αυτά που γράφεις; ΧΑΦΙΕΣ, ΛΑΚΕΣ, ΑΛΗΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ!
Ξέρεις τη σημασία ΑΥΤΩΝ των λέξεων;
Ετσι ΑΠΛΑ ρωτάω.
Εχεις ΣΩΑΣ τας φρένας σου;
Για... ηρέμησε λίγο!)
Αργύρης Σιδέρης
**************************
Και τους προειδοποιούμε: Τα μπλογκς θα συνεχίσουν να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ και όχι κομματικά ή υποχείρια νταβατζήδων.Ας μην προσπαθήσουν λοιπόν να πλήξουν εμάς ή οποιονδήποτε άλλο, γιατί ΕΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΕΚΑΤΟ Θ'ΑΝΟΙΓΟΥΝ. Σαν την Λερναία Ύδρα...
Αυτό είναι από τη Μυθολογία του Δημοτικού.Το λέμε,γιατί έχουμε να κάνουμε και με αγραμμάτους!

8 σχόλια:

  1. Δε μου λες,εισαι ανωμαλος;Για ποια προδοσια και προδοτες μιλας;Και τι σχεση εχει η Ρηγιλλης;Γραμμενη την εχω και χεσμενη,σε αντιθεση με σενα που αποδεικνυεις πως εισαι απλα ενας εμμισθος σκυλος του Καρατζαφερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψιτ ορθοδοξε κουλαρε,γιατι τωρα τελευταια δεν σε βλεπω καλα,εχεις παθει ενα τραλαλα με τον Καρατζαφερη. και, οχι τιποτε αλλο, ερχεται και το αγιο πασχα,και μην περασεις την ανασταση του κυριου,στο δρομοκαίτιο.,θαναι κριμα να χασεις και το φαντασμαγορικο θεαμα της ημερας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εγινε Σιδερακο;Εχασες την ψυχραιμια σου κι αρχισες να βγαζεις ονοματα στη φορα;Σου απαντω λοιπον οπως ο Καραισκακηε ελεγε στους τουρκους που τον χτυπησαν:

    "αν γίνω καλά θα τον χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο "

    Και κατι ακομα:εγω εχω χεσμενη τη Ρηγιλλης.Εσυ μπορεις να πεις το ιδιο για την Καλλιροης;

    Μετα αναρωτιεσαι γιατι σε λεω λακε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μυλωνόπουλε εκτός από αλκοολικός και κοκάκιας είσαι και μαλάκας.

    1.000 ΕΥΡΩ εδωσες για να σου φτιαξει ενα μπλογκ;

    χαχαχααχαχαχαχα

    ουτε 1€ δν θα δινα για το μπλογκ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο μισθολόγιο και ο Δημητράκης;(όχι ότι εκπλήσσομα)...ποιος άνθρωπος με σώας τας φρένας θα πλήρωνε ποτέ τον Η-Ο να κάνει πολιτική προπαγάνδα; E ρε γλέντια :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Δημήτρη Σωτηρόπουλε αναφέρομαι ονομαστικά ,όπως κάνεις (ΔΙΣ) και εσύ. ΓΙΑΤΙ να κρυβόμαστε (εσυ) άλλοστε; Απο τη μια μεριά Μυλωνόπουλος - Σωτηρόπουλος και 5-6 άλλοι , με τον ανεμιστήρα της λάσπης κι απ την άλλη όλοι εμείς με την ασπίδα της αλήθειας. Θα διατηρήσουμε το -άγνωστο σε σένα- ήθος και ύφος και θα απαντάμε κόσμια τις λασποεπιθέσεις σας. Αυτή είναι και η διαφορά μας ε; ΛΑΣΠΗ απ τη μια, ΑΛΗΘΕΙΑ απ την άλλη. Βλέπεις σιγά σιγά ΟΛΑ τα βλέπει το ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ, Κάθε ψέμμα 3 ημέρες, το μεγάλο άντε 4. Ακριβώς ΑΥΤΟ φοβούνται οι δρώντες στο ΣΚΟΤΑΔΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ της ΛΑΣΠΗΣ! . ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ !! και δεν θα είναι τόσο άνισος ο αγώνας. ΕΤΟΙΜΟΙ; ΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπαρχει "νουμερο" και "φρουτο" στην Ελλαδα με το οποίο να μη συνεργάστηκε ο Καρατζαφέρης με σκοπο να γινει καποτε Πρωθυπουργός. Με τελευταίο του κατόρθωμα την "ανοχή" στο ΠΑΣΟΚ και στην καταλήστευση των μικρομεσαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. **και στην καταλήστευση των μικρομεσαίων.**

    Μονο που ο Καρατζαφέρης δεν ψήφισε την αύξηση φόρων οποτε μάλλον λάθος στα έχουν πει...από εκεί και πέρα το Δημόσιο πρέπει να νοικοκυρευτεί και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που διαφωνεί πάνω σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive