Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα «τάγματα εφόδου» των κουκουλοΦΛΩΡΩΝ, πότε θα τα «συνθλίψετε» κ. Δένδια;


Συμμορία 20 κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια.
Αυτά τα «τάγματα εφόδου» πότε θα τα «συνθλίψετε» κ. Δένδια;
Λυσσαλέα επίθεση από αφιονισμένους συμμορίτες της κουκουλοφόρας άκρας αριστεράς, δέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί της Ομάδας Ζ, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είχαν λάβει σήμα για συμπλοκή...
ατόμων στην οδό Στουρνάρη. Κατά πάσα πιθανότητα το τηλεφώνημα ήταν παγίδα, καθότι μόλις έφτασαν εκεί δέχτηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων.
Τελικά, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, αφού αντιστάθηκαν σθεναρά, όχι μόνο κατάφεραν να τρέψουν σε φυγή τα θρασύδειλα παρακρατικά κοπρόσκυλα, αλλά μπόρεσαν να συλλάβουν και δύο απ’ αυτούς, στην κατοχή του οποίο ευρέθη ένα ρόπαλο, με το οποίο προηγουμένως είχε επιτεθεί και κτυπήσει τους αστυνομικούς. Βέβαια, οι συγκεκριμένες συλλήψεις έγιναν επί ματαίω, καθώς είναι 1000% σίγουρο, πως οι «κοινωνικοί αγωνιστές» θα αφεθούν ελεύθεροι από το αυτόφωρο (που θα περιοριστεί στο να ορίσει… τακτική δικάσιμο, δηλαδή… φέξε μου και γλίστρησα).
Αλλά εδώ γεννιέται το ερώτημα: αυτά τα «τάγματα εφόδου», που σκοτώνουν, ληστεύουν, καίνε ανθρώπους και περιουσίες, σπάζουν, ξυλοκοπούν και ασχημονούν 38 ολόκληρα χρόνια (από το 1974 μέχρι σήμερα…), πότε θα τα «συνθλίψετε» κύριε Δένδια;
(ΥΓ): Αντώνη Σαμαρά, πότε θα τους βγάλεις τις κουκούλες; Στις… 32 Αυγούστου;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive