Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στο πλευρό του πατέρα του ο Σταύρος Ψωμιάδης.Και ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση με τα στημένα

Στο πλευρό του πατέρα του ο Σταύρος ΨωμιάδηςΟ γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, προσήλθε πριν από λίγο στα δικαστήρια προκειμένου να συμπαρασταθεί στον πατέρα του. 
Όπως είναι γνωστό και ο Σταύρος Ψωμιάδης είναι κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση για τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και μετά την απολογία του το καλοκαίρι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αρνούμενος και εκείνος με τη σειρά του ότι έχει σχέση με όσα του αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive