Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Στο GAPsok, εκτός από ανίκανοι, ενδοτικοί και υποτελείς ξένων συμφερόντων, είναι και κακοήθεις ψεύτες, εκτός και εάν δεν γνωρίζουν τι έχουν υπογράψει

(Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής)

Για να μη νομίζουν οι της κυβέρνησης ότι τρώμε κουτόχορτο

Γράφει ο Αντώνης

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες το θέατρο του παραλόγου που παίζεται (από όλους) σε σχέση ή σε συνεργασία με την τρόικα. Βγαίνει (δήθεν) ο κυρ Τομσεν σε μια ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας είδαμε και στα κανάλια και είπε πολλά και διάφορα. Αυτά τα όποια είχαν τη μεγαλύτερη δημοσιότητα είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (για πωλησεις 50 δισ. μας είπε -τάχα μου τάχα μου- ο Τομσεν) και οι παραινέσεις του προς τους απεργούντες να σταματήσουν τις απεργίες.
Και μετά ακούσαμε, ή είδαμε πολλοί στο ίντερνετ, τις έξαλλες (μουφα όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια) αντιδράσεις από τους Τρεμη, Πρετεντερη και Τσίμα στο δελτίο αποβλάκωσις του MEGA.
Αργότερα, ο κυρ Πεταλωτής έβγαλε ανακοίνωση όπου τα έριχνε στην τρόικα με δήθεν αυστηρό ύφος και δηλώσεις του στυλ ότι “εντολες παίρνουμε μονό από τον ελληνικό λαο”.
Σήμερα είχαμε και δηλώσεις “οργισμενες” από διαφόρους, εγώ άκουσα τον “πολλά βαρύ και οχι” Καρχιμακη και τον Βενιζέλο. Ολοι αυτοι μεσα στο παιχνιδι της εσκεμμενης παραποιησης της πραγματικοτητας.
Και γιατί το λέω αυτό; Είδατε πουθενά αυτή τη μουσίτσα τον Παπακωνσταντινου;
Εξαφανισμενος από παντού, ούτε μαζί με την τρόικα βγήκε όπως άλλες φορές ουτε εκανε τιποτα δηλωσεις παρά μονο κατι για απειλες παραιτησης διαβασα.
Τι έκανε ο “κύριος” αυτός τούτες τις μέρες;
Γιατι εχει να εμφανιστεί τόσες μέρες;
Να υπενθυμίσω απλά ότι η “αξιότιμη” Βουλή μας, με τροπολογία (Ψαλιδίζουν τη δημοκρατία για να χωρέσει το ΔΝΤ) που ψηφίστηκε αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου έχει δεχθεί ότι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive