Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

OTAN OI ΦΑΣΙΣΟΝΤΕΣ (AΣ ΠΟΥΜΕ) BLOGGER , ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΦΑΣΙΣΟΝΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΔΕΙΤΕ


Γράφει λοιπόν το γνωστό λασπολογικό - ανεγκέφαλο - Προβοταρόρικο και ΥΠΟΠΤΟ : http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/06/sbc.html

"ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ SBC ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΝΤΟΡΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!"

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:ΤΩΡΑ, δείτε πως το φέρνει απο δω, το πάει απο κεί και ΤΕΛΙΚΑ φταίει ο Καρατζαφέρης που η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ΕΝΤΡΟΜΗ έκλεισε το sbc.
Εκθέσαμε την άποψή μας ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΑ και εισπράξαμε ΥΒΡΙΣ και .... μαθήματα απο τους ΑΚΑΠΝΟΥΣ και ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ τάχα μου ... blogger.
Δείτε τα ΜΑΥΡΑ τους τα χάλια, όταν ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ σε φασισμό, την ΙΔΙΑ την Κυβέρνηση.

Στο σχόλιό μας στην ανάρτησή τους:

Γράφουμε: Λοιπόν επειδή υπάρχουν ΚΑΙ σοβαρά θέματα και χρήζουν ΣΟΒΑΡΗΣ αντιμετώπισης και εδω μέσα πέφτουν στο επίδεδο του γελοίου προτείνω στο Η.Ο.να ΜΗΝ τα ακουμπάει ΚΑΝ. ΟΣΟΙ έχουμε περάσει χούντες και αγώνες (χωρίς να φταίνε όσοι λόγω ηλικίας δεν συμμετείχαν) ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΑΥΤΗ (κλείσιμο sbc) είναι η ΑΡΧΗ , εξελίξεων που θέλει τους Έλληνες ενωμένους. Είναι ΠΟΛΥ ύποπτος και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ο ρόλος ΟΣΩΝ προσπαθούν να ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ τους εκτός ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ Έλληνες. Αυτά πρός το παρόν και αν χρειασθεί επανέρχομαι. ΥΓ .1. ΗΟ ασχολήσου καλύτερα με το ΛΑ.Ο.Σ όπως κάνεις μονίμως (και αυτογελιοποιήσε) και άσε τα σοβαρά θέματα.ΑΥΤΑ καίνε, όταν γίνετε ΛΑΘΟΣ διαχείριση. Και μην περίπτωση αυτή, ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ! ΥΓ.2. Ο Ηλίας Κοπανίτσας που ΚΡΑΤΕΙΤΕ αυτήν την ώρα είναι καλός φίλος . Η κ. Νιαροπέτρου ήταν παρουσιάστρια εκπομπής στο SBC. O ΛΑ.Ο.Σ ετοιμάζει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα και νομίζω να καταλαβαίνουν (ΟΣΟΙ μπορούν)ότι τα σχετικά σχόλια της ανάρτησης ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ απ τη αλήθεια. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αντί να φιλοξενήσουν το σχόλιό μας, το ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ και ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ:
Hellas-Orthodoxy είπε...

Θρασυτατε υπαλληλε νιαροσιδερη μαθε να εκφραζεσαι κοσμια,αλλιως δεν εχεις θεση εδω.Ξαναγραψε λοιπον το μηνυμα σου χωρις τις αισχρολογιες και θα δημοσιευθει.Και απαντησε μας βεβαια,μιας και λες οτι "τα ξερεις",για ποιον αλλο λογο περα απο το γεγονος πως θα παρουσιαζε σημερα το μνημονιο της εσχατης προδοσιας,το εκλεισαν.

ARGYRIS SIDERIS είπε...

AN EXEIΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ Ο ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ. Αντε, που μας κάνεις και μάθημα εσύ κακομαθημένε.

Και .... φυσικά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ, γιατί μάλλον σε ΚΕΝΟΥΣ εγκεφάλους μιλάμε! Δηλαδή ΑΝ είχαμε αυτό ΕΔΩ το βήμα, θα πέρναγαν στον κόσμο ότι για ότι κακό συμβαίνει στον Πλανήτη απο υπάρξεώς του, φταίει Καρατζαφέρης, το ΛΑ.Ο.Σ, οι τηλεφωνήτριες και ο Κούριερ που πήρε κάτι επιστολές σήμερα. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΤΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive