Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σχεδόν μια ντουζίνα οι επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) στην Κομοτηνή…

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις! Εννέα είναι οι επίδοξοι υποψήφιοι που θα ζητήσουν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την ηλεκτρονική διαδικασία που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ και η οποία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Όσοι ανέμεναν κάποιο «μπαμ», θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο, καθώς το σύνολο των ονομάτων είναι σχεδόν όσα έχουν ήδη ακουστεί.
Εφτά αυτοπροτάθηκαν, ενώ δύο ετεροπροτάθηκαν!!! Πιο συγκεκριμένα οι εφτά που έκαναν πρόταση για τον εαυτό τους είναι οι …
Κώστας Λιούρτας, πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Βαγγέλης Λίτσος, δήμαρχος Αιγείρου, Άρης Παπαευαγγέλου, Γιώργος Πετρίδης, δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Κυπριανίδης, δημοτικός σύμβουλος, Δάμωνας Δαμιανός, δημοτικός σύμβουλος και Κώστας Κατσιμίγας, αντινομάρχης Ροδόπης!
Οι δύο που προτάθηκαν από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ήταν οι Τάσος Βαβατσικλής, πρώην δήμαρχος Κομοτηνής και Παύλος Δαμιανίδης, δημοτικός σύμβουλος. Πάντως μπορεί ο πρώην δήμαρχος να μην έκανε αυτοπρόταση, αλλά οι προτάσεις προς το πρόσωπο του, ξεπέρασαν τις 30!!! Μάλιστα μέσα στις προτάσεις, υπήρξαν κάποιες που ξεχώρισαν, όπως μία από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου και μία από πρώην βουλευτή.
Piazza del pololo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive