Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ :ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΑ !! ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Μια χαρά στο δρόμο της Νέας Τάξης το "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ" ΚΙΝΗΜΑ . ΕΥΓΕ!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ απο τα ΕΠΙΣΗΜΑ πρακτικά της Βουλής, πως η Κα Δαμανάκη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ γιατί ο Γ.Καρατζαφέρης αποκάλεσε τον Υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. ΡΟΖΑΚΗ με το πραγματικό του όνομα: "ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ"

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α' ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΖ' Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996 Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ>> http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=03_12_96.txt

…………………………………………………………………………………………………………………………
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Ν. Κρητικός ):Ο κ. Καρατζαφέρης έχει το λόγο.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Πριν προχωρήσω στην εξέταση του άρθρου, θα ήθελα, κύριε Υπουργέ, να αρχίσω με την εξέταση του συμφώνου αυτoύ με την Κύπρο. 'Ακουσα τις διευκρινίσεις σας, οι οποίες δόθηκαν και οι οποίες βέβαια ήταν σε ευθεία αντιπαράθεση με αυτά που ακούστηκαν το πρωί στο PRESS ROOM. Καταβαλαίνω βέβαια, ότι θα περάσατε ώρες αγωνίας τηλεφωνικώς σήμερα για να μπορέσετε να εκτιμήσετε αυτό το πράγμα. '
Εχω να σας πω μόνο, ότι η επιδρομή του κ. Ροζεστάϊν Ροζάκη γίνεται καθημερινώς πιο εμφανής και θα φθάσει κάποια μέρα να σας ενοχλεί ίσως και σε θέματα του Υπουργείου σας.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ:Κύριε Πρόεδρε, τι πράγματα είναι αυτά που ακούγονται;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;

***********************************
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε;
Είμαι Εβραία γι'
αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
***************

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

2 σχόλια:

  1. ΖΗΤΑΩ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, από το ΛΑ.Ο.Σ. (το κόμμα που με αντιπροσωπεύει) να μάθω ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ από το Ελληνικό κοινοβούλιο κατα κύριο λόγο, τα υπουργεία, τους Γ.Γ. και τις θέσεις κλειδιά του Ελληνικού κράτους, ανήκουν σε άλλη Εθνικότητα - ΚΑΙ ΠΟΙΑ, πέραν της Ελληνικής. Θέλω επίσης να μάθω και πόσοι από αυτούς έχουν αποκρύψει αυτή την πληροφορία (της Εθνικότητάς τους) από τα βιογραφικά τους.
    ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝ - ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ… ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!


    Αν συμφωνείτε μαζί μου ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ----

    Πλήρη κείμενο με τις απόψεις μου στο θέμα έχω καταθέσει στο Blog του κ. Άδωνι Γεωργιάδη (αναμένεται έγκριση), μπορείτε να το βρείτε και εδώ:

    http://area51gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive